2 parasta seksikauppaa

Mistä seksikaupasta on parasta tilata seksileluja? Täällä meillä on kolme käsin poimittua seksikauppaa, jotka kaikki täyttävät kriteerit.

1. Nopea toimitus, lähettäjää ei voida tunnistaa ja pakkaus on nimetön.

2. Seksikauppa on suomalainen, luotettava ja tilaus tehdään turvallisella tavalla.

3. Hinnat ovat kohtuullisella tasolla, tuotteet ovat kunnollisia ja valikoima on riittävän suuri

Seksilelut - UKK

Onko seksilelujen käyttö turvallista?

Seksilelujen käyttö on turvallista, mutta väärinkäytettynä niiden käyttöön saattaa kuitenkin sisältyä riskejä.

Yleisimmät pienet haitat koostuvat hankaumista ja ihorikoista, jotka johtuvat puutteellisesta liukuvoiteen käytöstä.

Dildoissa ja vibraattoreissa sekä anaalitapeissa on myös tärkeää valita itselleen sopivan kokoinen seksilelu, jotta lelusta pääsee nauttimaan oikein, ja sen käyttö ei satu. Liian iso lelu väkisin käytettynä voi vahingoittaa ihoa ja ihokalvoa, joten jos lelun käyttö tuntuu epämukavalta tai sattuu, lopeta lelun käyttö heti.

Helpoiten vahinkoa voivat aiheuttaa verenkiertoa estävät seksilelut, kuten bondage-lelut ja penispumput. Tutustu lelujen ohjeisiin ja käytä niitä tuotekohtaisten ohjeiden mukaan.

Älä koskaan jätä verenkiertoa estävää seksilelua päälle liian pitkäksi aikaa, ja muista pitää taukoja etenkin penispumppua käytettäessä. Joka tapauksessa oikein käytettyinä, seksilelut ovat täysin turvallisia käyttää, eivätkä ne pääse aiheuttamaan vahinkoa niin käyttäjälle kuin kumppanillekaan.

Dildo
Masturbator

Mistä seksilelut on valmistettu?

Useimmat seksilelut on valmistettu kumista, muovista, tai silikonista, mutta seksileluja löytyy laidasta laitaan myös lasisina, teräksisinä, metallisina, puisina ja nahkaisina. Lelujen valmistusmateriaali riippuu myös lelusta, mutta esimerkiksi useimmat dildot ja vibraattorit ovat valmistettu silikonista ja ABS-muovista.

Fleshlightit ja suihinottokoneet sen sijaan käyttävät realistisempia materiaaleja tuntuakseen mahdollisimman aidoilta, ja vaihtoehtoja löytyy keinoihosta patentoituun Fantaflesh -valmisteeseen.

Nahka on myös erittäin suosittu materiaali leluissa, niin sen luoman intensiivisen mielikuvan ja ulkonäön, kuin myös käyttömukavuuden ja käyttöiän vuoksi. Monet lelut kuten strap-on -vyöt, piiskat, suupallot ja muut tuotteet on usein valmistettu joko nahasta, tai edullisempana vaihtoehtona keinonahasta. Seksilelujen materiaaleissa on siis paljon valinnan varaa, joten tutustu valikoimaan ja valitse itseäsi miellyttävin materiaali.

Voiko seksilelu aiheuttaa allergioita?

Seksilelujen aiheuttamat allergiat ovat henkilökohtaisia, ja siksi emme voi sanoa etteivätkö seksilelut voisi lainkaan aiheuttaa allergioita. Useimmat lelut on valmistettu iholle hellävaraisista ja turvallisista materiaaleista, mutta ihmiskohtaiset allergiat voivat silti aiheuttaa reaktioita.

Useimmiten seksileluissa allergioita aiheuttavat materiaalit ovat silikoni ja lateksi. Jos tiedät että sinulla on esimerkiksi silikoniallergia, tarkista aina seksilelujen valmistusmateriaalit ennen ostopäätöstä. Tämän lisäksi kannattaa kiinnittää myös huomiota liukuvoiteen valmistusaineisiin, ettei liukuvoide sisällä ihoasi ärsyttäviä ainesosia. Nykyään lähes kaikki seksilelut ovat myös ftalaatittomia.

Tämä on aina todettu tuotepakkauksessa, joten ennen seksilelun hankintaa, kannattaa tutustua myös tuotteen valmistusmateriaaleihin. Nimetöntä ja todella halpaa seksilelua esimerkiksi amazonista ei kannata tilata, sillä sen valmistusmateriaaleista ei välttämättä ole taetta. Myös seksilelujen huolellinen puhdistus on tärkeää, etteivät seksilelut pääse aiheuttamaan iho-oireita. Huonosti puhdistettu tai puhdistamaton lelu voi ärsyttää ihoa, ja aiheuttaa kutinaa tai allergiamaisia oireita.

Voinko ostaa seksileluja, jos olen alle 18-vuotias?

Kyllä voit. Seksilelut eivät ole Suomessa ikärajallisia tuotteita, vaikka toisissa kivijalkaliikkeeissä saattaakin olla ikäraja liikkeisiin pääsyyn. Nettikaupoista voit kuitenkin tilata seksileluja vaikka olisit alle 18-vuotias. Seksilelua tilatessa ikääsi ei varmenneta, ja voit tilata seksileluja aivan kuten tekisit mitä tahansa muita nettiostoksia.

Miksi ostaa seksileluja?

Seksilelujen maailma on kiehtova ja jännittävä, mutta selatessa eri vaihtoehtoja voi tuotteiden paljoudessa alkaa mietetyttämään, mihin seksileluja oikeastaan tarvii, ja onko niistä hyötyä? Useimmat seksilelut ovat tarkoitettu itsetyydytykseen.

Seksilelujen hyöty ei kuitenkaan lopu tähän, sillä oikein käytettyinä seksilelut tukevat oman seksuaali-identiteetin kehitystä, ja auttavat libidon kohentamisessa. Seksilelut ovat hyvä tapa tutustua omaan seksuaalisuuteensa turvallisessa ympäristössä, ja niiden avulla voi tutkia omaa kehoaan. Seksilelut auttavat löytämään asioita mitkä kiihottavat, ja niiden avulla voi myös oppia mistä ei pidä.

Miten käyttää seksileluja?

Seksileluja löytyy eri kategorioissa laidasta laitaan. Seksileluja löytyy niin miehille, naisille, pariskunnille, terveydenhoitoon.. Lista on loputon. Seksilelujen yleinen tarkoitus on kuitenkin parantaa seksin laatua ja seksin tuomaa nautintoa, oli kyseessä sitten seksi kumppanin kanssa tai sooloseksi. Useimmiten seksilelut kiihottavat jollain tapaa erogeenisiä aluita joko hieromalla tai värisyttämällä aluetta.

Miten seksilelut puhdistetaan?

Seksilelut on helppo puhdistaa huuhtelemalla ja pesemällä ne seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella, jota löytyy myynnistä jokaisesta seksiliikkeestä. Seksilelujen hygieniasta huolehtiminen on tärkeää, ja lelut tulee puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Tarkistathan huolella tuotekohtaiset ohjeet paketista, sillä riippuen lelusta, seksilelussa saattaa olla osia, joita ei saa kastella vedellä. Tällaiset osat kuuluu pyyhkiä kostealla pyyhkeellä huolellisesti.

Mistä ostaa seksileluja?

Seksileluja voi ostaa joko seksiliikkeistä tai nettikaupoista. Kivijalkaliikkeessä myyjiltä on helppo kysyä lisätietoa leluista, mutta liikkeessä asioimiseen moni voi tuntea henkisen kynnyksen. Seksileluihin erikoistuneet nettikaupat ovatkin oiva vaihtoehto – netistä voit tilata haluamasi lelut täysin anonyymisti, ja ne kuljetetaan kotiovellesi tai haluamaasi noutopisteeseen huomaamattomassa paketissa.

Kukaan ei siis saa tietää mitä olet tilannut. Netistä tilaamisessa voi ainoana ongelmana olla oikean ja laadukkaan tuotteen löytäminen. Helpottaakseemme valinnanvaikeutta, olemmekin koonneet lukuisia arvosteluja ja tietopaketteja erilaisista seksileluista sivuillemme.

 

Parhaat seksilelut miehille

Fleshlight

Fleshlightit ovat pysyneet jatkuvassa suosiossa – ja syystä. Fleshlight on miesten masturbaatioon tarkoitettu seksilelu, joka mukailee aidon vaginan tuntumaa erittäin aidontuntuisella materiaalilla.

Fleshlight itsessään on taskulampun muotoinen tuubi, josta se on saanut nimensä. Fleshlightit ovat älyttömän tyydyttömiä – ne takaavat lähes aidonkaltaisen tuntuman ja räjäyttävät orgasmit. Tämän lisäksi seksilelun pieni koko ja näppäryys tekee niistä yhden suosituimmista seksileluista.

Penispumppu

Penispumppu auttaa erektio-ongelmissa ja auttaa kasvattamaan peniksen kokoa väliaikaisesti. Pumpulla on myös terveysvaikutuksia, ja sen avulla on mahdollista parantaa peniksen verenkiertoa.

Monet miehet haaveilevat suuremmasta ja kovemmasta erektiosta – penispumppu on vastaus näihin toiveisiin, ja siksi penispumppu onkin tiukkana kakkosena miesten suosituimmissa seksileluissa.

Penisrengas

Penisrengas on useimmiten kumisesta materiaalista valmistettu pieni rengas, joka sujautetaan peniksen juureen. Penisrengas tuo lisää painetta penikseen, tehden siitä tuntoherkemmän ja auttaen myös pidemmässä kestossa ennen orgasmia.

Penisrenkaita löytyy eri paksuisia ja kokoisia, ja helppokäyttöisyytensä ja edullisuutensa vuoksi ne ovat nousseet suureen suosioon.

Parhaat seksilelut naisille

Dildot

Dildot ovat naisten kestosuosikkeja – ja syystä. Dildot tuntuvat yhtä hyvältä kuin aito penis, ellei paremmaltakin, ja niiden avulla on äärimmäisen helppoa tyydyttää itsensä ja saada taivaallisia orgasmeja. Dildoja löytyy niin eri muotoisia kuin kokoisiakin jokaiseen makuun, pidit sitten pienestä ja sievästä, aidosta, tai paksummasta ja ronskimmasta dildosta.

Vibraattorit

Onko mitään, mikä tuntuu paremmalta kuin kutkutteleva värinä kiusaamassa klitorista? Vibraattorit ovat pieniä seksileluja, jotka toimivat joko patterilla tai akulla, ja värisevät useimmiten monilla värinätehoilla. Vibraattorin mallista riippuen ne on joko tarkoitettu klitoriksen kiihottamiseen, vaginaaliseen käyttöön, tai molempiin! Vibraattori sopii myös täydellisesti muiden erogeenisten alueiden hierontaan ja esileikkiin.

Lantionpohjakuulat

Lantionpohjakuulat on kiistämättä naisten lempitreeniväline. Lantionpohjakuulat ovat pieniä kuulia, jotka asetetaan vaginan sisään, ja samalla kun pallot hierovat ihanasti emättimessä, joutuvat lantionpohjanlihakset tekemään töitä pitääkseen kuulat sisällä.

Kuulia löytyy eri painoisia ja kokoisia, ja ne toimivat kotikäytön lisäksi mahtavasti myös vaikka lenkillä tai astetta tuhmemmalla kauppareissulla!

Parhaat seksilelut pariskunnille

Anaalilelut

Anaaliin tarkoitetut seksilelut taipuvat moneen, ja ne ovat suosittuja myös pariskuntien keskuudessa. Parasta on, että anaalidildo tai anaalitappi käy pariskunnan kummalle osapuolelle tahansa! Anaalitappi on kiihottava lisä yhdyntään, ja saa naisen nauttimaan molempien reikien hellimisestä samaan aikaan. Miesten G-piste taas löytyy myös anaalista, sillä eturauhasta, jonka stimuloiminen kiihottaa toisia miehiä ja tuo nautintoa, on helppo päästä stimuloimaan anaalin kautta. Anaalilelut tuovat uutta jännitystä ja piristystä jokaisen avokatseisen pariskunnan petipuuhiin.

Seksipelit

Tuntuuko siltä, että seksi on alkanut rutinoitumaan? Seksipelit ovat mahtava tapa rikkoa kaavoja ja kokeilla jotain uutta – asioita mitkä eivät ehkä ole edes juolahtaneet mieleen! Seksipelejä löytyy monenlaisia, niin korttipelestä tuhmiin pelipakkauksiin joiden mukana saattaa tulla hieman rekvisiittaakiin. Seksipelit ovat täydellinen valinta myös kuumemmille treffeille tai juhlistamaan yhteistä juhlapäivää.

Seksinuket tai seksikoneet

Seksinukkejen ja seksikoneiden voisi ajatella olevan sooloseksiin tarkoitettuja, mutta nämä seksilelut itseasiassa antavat todella maukkaan lisämausteen yhteiseen seksielämään avarakatseisille pariskunnille.

Seksinukkejen kanssa on turvallista kokeilla ja simuloida esimerkiksi kolmen kimppa -fantasioita ilman mustasukkaisuutta, ja seksikoneiden kanssa pääsette lentämään fantasioiden siivillä S&M -henkiseen maailmaan. Jos peittojen välissä on tuntunut liian tavalliselta viime aikoina, kannattaa näitä seksileluja kokeilla!