Orgasmigeeli – Parhaat testissä

Orgasmigeeli on tuote, joka on suunniteltu helpottamaan orgasmin saamista sekä tuottamaan suurempia orgasmeja. Orgasmigeelin kaltaisia tuotteita ovat myös esimerkiksi klitorisseerumit ja stimulointiöljyt. Orgasmigeelit tekevät klitoriksesta tuntoherkemmän, mikä lisää käyttäjän nautintoa.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima orgasmigeelejä.

FAQ

Orgasmigeeli on tarkoitettu lisäämään nautintoa. Jos orgasmin saaminen yhdynnässä ei ole helppoa, niin orgasmigeeli voi auttaa orgasmin saamisessa.

Kyllä seksistä voi tulla parempaa, kun käyttää orgasmigeeliä. Tämä johtuu siitä, että orgasmigeeli voi tuoda intiimialueille lisää tuntoherkkyyttä, jolloin kosketus tuntuu nautinnollisemmalta. Myös orgasmista voi tulla voimakkaampi.

Kyllä, monet orgasmigeelit soveltuvat sekä miehille, että naisille. Orgasmigeelit mielletään usein naisille tarkoitetuiksi, mutta myös miehet voivat nauttia esimerkiksi lämpimän ja kylmän vaihtelusta sekä suuremmasta tuntoherkkyydestä.

Eivät ole. Orgasmigeelit stimuloivat intiimialueita, eikä niitä ole tarkoitus käyttää liukuvoiteina. Toiset orgasmigeelit voivat olla liukkaita, mutta ne myös saattavat tahmaantua nopeasti.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Durex Intense Orgasmic Gel

  Testivoittaja

  Durex - Intense Orgasmic 1
  98%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Durex - Intense Orgasmic 1

  Durex Intense Orgasmic Gel

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko että yhteiset leikit päätyvät aina myös sinun orgasmiisi? Durex – Intense Orgasmic Gel liukuvoiteen ainesosat lisäävät klitoriksen verenkiertoa ja näin ollen myös lisää orgasmin voimakkuutta. 

  Tämä liukuvoide geeli on täysin vesipohjainen ja näin ollen on myös väritön sekä lähes kokonaan tuoksuton.  Desirex kiihtousstimulantin ainesosat siis herkistävät klitorista. Ainesosat siis lämmittävät, viilentävät ja aiheuttavat kihelmöivää tunnetta klirotiksella, joten se vastaan ottaa kosketusta erittäin tuntoherkästi. 

  Kätevästä pumppupullosta riittää 20 annosta, eikä se tahmaa ollenkaan. Vesipohjainen geeli on helppo pestä pois, eikä edes tahroja jää jälkeen. Yksi annos, pumpun painallus sormenpäälle riittää, voit myös annostella geelin suoraan klitorikselle. Hiero se kevyesti ympäriinsä ja tunne kuinka ainesosat alkavat heti tehdä työtään. Tuotetta käyttäneistä naisista jopa 85 % päätyivät voimakkaaseen orgasmiin ja 66 % kokivat geelin nopeuttavan kiihottumista! Tämä siis todella toimii kuten pitää. 

  Huomio että geeli ei sovellu liukuvoiteeksi, mutta voit käyttää tämän kanssa samanaikaisesti vesipohjaista liukuvoidetta. Tuotetta voidaan käyttää myös kondomien sekä erotiikkalelujen kanssa. Tuotetta ei saa käyttää rikkinäiselle iholle tai haavaumille, ja jos geeli ärsyttää limakalvojasi lopeta sen käyttö välittömästi. Jos olet raskaana tai imetät, puhu tuotteen käytöstä ensin hoitavan lääkärisi kanssa. 

  Pullon koko on 10 ml ja säilyy avaamisen jälkeen 6kk. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Durex Intense Orgasmic Gel
  Ainesosat Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide
  Allergies Ei sisällä hajusteita
  Koko 10 ml
  Kondomiturvallinen Kyllä
  Durex - Intense Orgasmic 1

  Herkistävät ainesosat

  1 of 3

  Pieni pullo

  2 of 3

  20 annosta

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Durex Intense Orgasmic Gel arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Durex – Intense Orgasmic Gel oli väritön ja suhteellisen hajuton, kuten luvattiin. Se toimi oikein hyvin lelujen kanssa ja ei tahrannut käytössä. Tuote oli kyllä sekä lämmittävä, että viilentävä ja kihelmöivä. Toisille tunne voi tulla kuitenkin aivan liian voimakkaana. Joten tuotetta ei kannata ostaa suuria määriä aluksi, vaan yksi pullo korkeintaan.

  Pullo oli itsessään hyvin nätti, mutta hankala käyttöinen. Tyhjäksi pulloa ei saa, vaan pulloon jää jopa kohtuullisen paljon geeliä. Orgasmigeeliä luvataan pullossa olevan 20 annosta, mikä todennäköisesti pitää kyllä paik

  Kaerlig Luonnonmukainen

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Kaerlig Luonnonmukainen 1

  Kaerlig Luonnonmukainen

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä lahjasetti on luonnonmukaisista ainesosista valmistettu ja hemmottelee sinua kaikin mahdollisin tavoin.  Kaerlig Luonnonmukainen lahjasetti on jokaiselle naiselle tai pariskunnalle, jotka hakevat hieman lisänautintoa eroottisiin hetkiin. 

  Pakkauksessa mukana on 150 ml Hieronta öljy, 150 ml vaahtoava intiimisaippua, 75 ml liukuvoide sekä 15 ml orgasmigeeli.  Kaikki tuotteet ovat siis täysin Vegaanisia, allergiasertifioituja sekä osa on saanut Suomalaisen Joutsenmerkin.  Kaerlig on intiimituotesarja ja sen tuotteet on valmistettu Tanskassa. Kaikki tuotteet ovat mietoja, mutta kuitenkin tehokkaita ja edistävät jokaisen seksuaalista terveyttä. 

  Hieronta öljyn ainesosat; Brassica Napus Seed Oil, Brassica Campestris Seed Oil, Caprylic/ Capric Triflycerine, Simmondsia Chinesis Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopherol og Glycine Soja Oil. 

  Intiimisaippuan ainesosat; Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Coco- Sulfate, Aqua, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid.

  Liukuvoiteen ainesosat; Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Xanthan Gum, Lactic Acid, Soidium Benzoate.

  Orgasmigeelin ainesosat; Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Xanthan Gum, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate ja hajussteena on käytetty Limonne. 

  Kaikki tuotteet antavat erittäin herkkiä ja tunnepitoisia eroottisia hetkiä, joita haluaa kerta toisen jälkeen lisää. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Kaerlig Luonnonmukainen
  Ainesosat Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Xanthan Gum, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, LIMONENE (ilmoitettava hajuste)
  Vegaaninen Kyllä
  Koko 15 ml
  Kaerlig Luonnonmukainen 1

  Hierontaöljy

  1 of 4

  Orgasmigeeli

  2 of 4

  Intiimisaippua

  3 of 4

  Liukuvoide

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Kaerlig Luonnonmukainen arvostelut

  Yhteenveto

  Kaerlig Luonnonmukainen Lahjasetti oli kohtalaisen monipuolinen setti. Setistä löytyivät hierontaöljy, vaahtoava intiimisaippua, liukuvoide sekä orgasmigeeli. Näin ollen settiä pääsi kumppanin kanssa testaamaan ihan kunnolla. Kaikki tuotteen osiot toimivat hyvin ja luonnonmukaisuus oli suuri plussa. Lisäksi tuotteiden pullot eivät olleet pieniä vaan riittoisia. Näin ollen setistä pääsi nauttimaan useammankin kerran, eikä vain yhtä kertaa. Toimiva setti, jonka monipuolisuus on suuri plussa.

  Kaerlig Luomuorgasmigeeli

  Paras Hinta

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Kaerlig Luomuorgasmigeeli 1

  Kaerlig Luomuorgasmigeeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Naiset jotka haaveilevat erittäin intensiivistä orgasmeista ja syvällisestä mielihyvän tunteesta on silloin Kaerlig Luomuorgasmigeeli varma valinta eroottisiin hetkiin! Tämä sopii myös naisille, jotka arvostavat luonnonmukaisia tuotteita. 

  Tuotepakkaus on kooltaan 15 ml ja geelissä on käytetty seuraavia ainesosia; Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Xanthan Gum, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate ja hajussteena on käytetty Limonne.  Tämä luomuorgasmigeeli ei sisällä lainkaan alkoholipohjaisia ainesosia tai glyseriiniä. 

  Luonnonmukainen piparminttu uute aiheuttaa klitoriksella lämmöntunnetta, ja saa verenkierron tehostumaan ja näin ollen saa klitoriksen erittäin tuntoherkäksi.  Annostele geeliä sormenpäälle ja hiero se hellästi klitorikselle, tunnet sen stimuloivan vaikutuksen välittömästi. Tuotetta voidaan myös lisätä, jos tarve vaatii. Tämä geeli soveltuu myös kondomin kanssa käytettäväksi sekä suuseksiin. 

  Koe siis hyvin aistilliset ja erittäin kiihottavat leikit tämän geelin ansiosta! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Kaerlig Luomuorgasmigeeli
  Ainesosat Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Xanthan Gum, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid, Sodium Benzoate, LIMONENE (ilmoitettava hajuste)
  Vegaaninen Kyllä
  Koko 15 ml
  Kondomiturvallinen Kyllä
  Kaerlig Luomuorgasmigeeli 4

  Pieni tuubi

  1 of 3

  Helppo annostelu

  2 of 3

  Pieni määrä riittää

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Kaerlig Luomuorgasmigeeli arvostelut

  Yhteenveto

  Kaerlig Luomuorgasmigeeli oli mielenkiintoinen kokeilu. Jotkut orgasmigeelit ovat kuin ice poweria, eli ihan liian polttelevia ja jopa epämukavia. Tässä stimulointi oli lievää, jopa liian lievää joidenkin makuun. Mutta toisaalta esimerkiksi aloittelijoiden käsissä varmasti vertaansa vailla oleva tuote. orgasmigeelin luvattiin tuottavan erittäin paljon parempia orgasmeja ja niin se kyllä teki. Orgasmit olivat voimakkaampia kuin ilman geeliä. Kokeilin tuotetta niin lelujen kanssa leikkimällä kuin myös kumppanin kanssa. Toimi hyvin.

  RFSU Oh Yes! Orgasmic Gel

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  93%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  RFSU Oh Yes! Orgasmic Gel 1

  RFSU Oh Yes! Orgasmic Gel

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat kosketus herkän intiimialueen ja näin ollen aisteja hivelevää nautinnon tunnetta, silloin valintasi ehdottomasti on RFSU:n OH Yes Orgasmic Gel! 

  Kun tarvitset lisästimulaatiota yhdyntään, esileikkiin tai vaikka sooloseksiin, tämä geeli stimuloin klitoristasi ja saa sen erittäin kosketusherkäksi. Saat sen avulla lisä nautintoa ja syvällisempiä orgasmeja, joita haluat vain kerta toisen jälkeen uudestaan ja uudestaan.  Sivele geeliä sormellasi varovasti klitorikselle ja vaikutus alkaa normaalisti 15 minuutin sisällä. Tuubissa on kätevä pumppu, joka annostelee geeliä pieniä määriä kerralla, joten se on myös pitkäkestoista.

  Geeli on vesipohjainen, joten se peseytyy helposti pois, eikä jätä tahroja jälkeensä. Geeli soveltuu myös käytettäväksi niin kondomin kuin eroottisten lelujen kanssa. Tuote on dermatologisesti ja gynekologisesti testattu ja on täysin hormoniton sekä parabeeniton. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet RFSU Oh Yes! Orgasmic Gel
  Ainesosat Aqua, Propanediol, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ornithine HCL, Pfaffia Glomerata Root Juice, Phenoxyethanol, Arginine PCA, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Zingiber Officinale Root Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.
  Vegaaninen Kyllä
  Koko 40 ml
  Vesipohjainen Kyllå
  RFSU Oh Yes! Orgasmic Gel 1

  Easy controls

  1 of 2

  High stimulation

  2 of 2

  Kaikki käyttäjien RFSU Oh Yes! Orgasmic Gel arvostelut

  Yhteenveto

  RFSU – Oh Yes! Orgasmic Gel oli ihan miellyttävä kokeilu. Orgasmin tulo ei huomattavasti helpottunut, mutta toisaalta miellyttäviä tuntemuksia geeli aiheutti. Ja varmasi joillakin helpottaa orgasminsaamistakin. Toisille liian mieto ja lyhyt vaikutteinen, mutta omasta mielestä ihan toimiva geeli. Myöskään hinnaltaan orgasmigeeli ei ollut paha.

  Zestra Klitoriksen Stimulointiöljy

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Zestra Klitoriksen Stimulointiöljy

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Intohimoisia ja hyvin aistillisia eroottisia hetkiä tuova Zestera klitoriksen stimulointi öljy kuuluu jokaisen naisen yöpöydän laatikkoon! Myös miehet voivat saada tästä nautintoa osakseen. 

  Saat annosteltua öljyä näppärästä pumppupullosta, jossa öljyä on 12 ml. Stimuloiva öljy on erittäin riittoisa ja turvallinen käyttää.  Tämän aktiivisesti toimiviin ainesosiin kuuluu esimerkiksi purasruoho öljyä, helokkiöljyä ja C – sekä E- vitamiineja. Samalla kun tuote stimuloi ja tarjoaa intensiivisempää kiihotusta, se hoitaa ja suojaa erittäin herkkää klitorista.  Tarvitset vain muutaman pisaran, jotka hierot hellästi klitorikselle sekä häpyhuulille ja tuote vaikuttaa jopa 45 minuuttia. Sen lisäksi että nainen saa äärimmäistä kiihottavaa tunnetta, voivat miehetkin tuntea terskan päässä lisä stimulaatiota ja näin ollen itsekin kokea intensiivisiä orgasmeja.  

  Öljy soveltuu käytettäväksi myös eroottisten lelujen kanssa sekä sooloseksissä. Myös kondomin kanssa öljyä voidaan käyttää mutta ei ole yhteensopiva lateksikondomien kanssa. 

  HUOM! Jos olet raskaana tai imetät tai kärsit infektioista emättimesi alueella, tuotetta ei suositella silloin käytettävän. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Zestra Klitoriksen Stimulointiöljy
  Ainesosat Borago Officinalis Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Angelica Archangelica Root Extract, Coleus Forskohlii Root Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Powder, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Aroma
  Koko 12 ml
  Kondomiturvallinen Ei, ei voi käyttää yhdessä lateksikondomien kanssa.

  Helppo pumppupullo

  1 of 3

  Riittoisa

  2 of 3

  Sekä klitorikselle, että terskalle

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Zestra Klitoriksen Stimulointiöljy arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Zestra Klitoriksen Stimulointiöljy oli erilainen kuin orgasmigeelit, sillä se levittyi eri tavalla. Samalla stimulointi oli riitävää ja mikä parasta, vaikutus ei lakannut nopeasti. Öljy toimi niin esileikin aikana kuin itse seksinkin aikana. Harmillista oli, että lateksikondomit eivät sovellu samalla käytettäväksi, sillä monille kondomi on ainoa ehkäisytapa ja lateksikondomit suosikkeja. Lisäksi raskaana olevat ja imettävät eivät voineet tuotetta käyttää. Muussa tapauksessa kuitenkin erittäin hyvä tuote.

  Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  95%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat ennen näkemättömän voimakasta stimulaatiota, joka päättyy voimakkaaseen orgasmiin, on tuotteesi silloin tämä Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiluikovoide! 

  Tämä vesipohjainen liukuvoide lisää klitoriksen verenkiertoa, jolloin se on paljon tuntoherkempi ja näin ollen saat voimakkaampaa stimulaatiota pienestäkin kosketuksesta. Valmistaudu siis intensiivisiin tunnekokemuksiin ja nauti voimakkaasta orgasmista! Liukuvoidetta on helppo annostella kätevästä pullosta oikea määrä.  Tuote on väritön, joten se ei myöskään jätä tahroja jälkeensä! 

  Tuote soveltuu käytettäväksi myös kondomien ja eri materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa.  

  Nauti aivan uudella tasolla yhteisistä eroottisista hetkistä partnerin kanssa tai koe nautintoa sooloseksissä, et varmasti tule pettymään tämän tuotteen antamaan elämykseen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide
  Ainesosat Glycerin, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Allantoin, Lactic Acid, Salicylic Acid, Menthol, Aroma
  Koko 300 ml
  Kondomiturvallinen Ei, ei voi käyttää yhdessä lateksikondomien kanssa.

  Liukuvoide + orgasmigeeli

  1 of 3

  Riittoisa pullo

  2 of 3

  Monipuolinen

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide arvostelut

  Yhteenveto

  Waterglide Stimuloiva Vesipohjainen Orgasmiliukuvoide auttoi kyllä orgasmin saamiseen. Vaikka tuotteen vaikutus ei kestänyt kauaa, niin vaikutus oli mielenkiintoinen. Tuntemuksissa oli sekä viileää, että lämmintä. Miinuksena orgasmigeelin tahmaisuus. Aluksi orgasmigeeli vaikutti liukuvoidemaiselta, mutta nopeasti muuttui tahmaisen tuntuiseksi. Tämä ei ainakaan itselle ollut ollenkaan mieleen. Ei kenties itsellä tule jäämään pidempään käyttöön, mutta varmasti monille soveltuva tuote.  

  Intimate Earth Intense Stimuloiva Klitorisseerumi

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Intimate Earth Intense Stimuloiva Klitorisseerumi

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Naiselle joka arvoistaa luonnonmukaisuutta ja haluaa voimakkaasti nautintoa tuovia erottisia hetkiä, yhdessä tai kumppanin kanssa!

  Stimuloivaa klitorisseerumia soveltuu käytettäväksi niin esileikeissä, yhdynnän aikana kuin myös sooloseksissä. 

  Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luonnonmukaisia, sekä sisältää piparminttuöljystä tehtyä uutetta.

  Klitoriksesi pintaverenkierto vilkastuu tämän seerumin avulla ja näin ollen on entistä tuntoherkempi kaikelle kosketukselle. Piparminttu uutetta sisältävä seerumi tuntuu samanaikaisesti lämpimältä sekä viileältä, joten pääset kokemaan tunteen, josta vain aiemmin olet haaveillut. 

  Seerumia tarvitsee vain muutaman pisaran, joka hierotaan kevyesti klitoriksen alueelle ja anna vaikuttaa muutama minuutti, tunnet kun sen vaikutus alkaa. Seerumia voidaan lisätä hieman, jos haluaa vieläkin voimakkaamman tunteen aikaiseksi. 

  Seerumia voidaan käyttää kondomin ja seksilelujen kanssa (tuote on lateksi turvallinen). 

  Jos intiimialueesi on jo ennestään kosketusherkkä, voit kokeilla myös Intimate Earth Gentle Stimuloivaa klitorisseerumia. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Intimate Earth Intense Stimuloiva Klitorisseerumi
  Ainesosat Purified Water, Propanediol, Polysorbate 20, Hydroxethylcellulose, Phenoxyethanol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Harmanmelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Arginine HCL, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Aloe Barbadensis. Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luonnonmukaisia. Sisältää piparminttuöljystä tehtyä uutetta
  Koko 30 ml
  Kondomiturvallinen Ei, ei voi käyttää yhdessä lateksikondomien kanssa.

  Vain muutama pisara riittää

  1 of 3

  Klitorista stimuloiva

  2 of 3

  Helppo pullo

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Intimate Earth Intense Stimuloiva Klitorisseerumi arvostelut

  Yhteenveto

  Intimate Earth Intense Stimuloiva Klitorisseerumi toimii erittäin hyvin, kunhan sitä annostelee oikein. Pieni määrä seerumia riittää, mutta jos vaikutus jää laimeaksi, niin seerumia voi kyllä lisätä. Jos taas klitoris on jo valmiiksi suhteellisen herkkä, niin tämä voi olla väärä valinta. Hieman jopa turruttava siinä tilanteessa. Itselle kuitenkin toimiva ja sopi hyvin esileikkiin, seksiin ja itsetyydytykseen. Kokemuksena hyvä, mutta ei kuitenkaan omaan makuun soveltuva valitettavasti.

  Shunga Hold Me Tight Tiukentava Emätingeeli

  95%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  95%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Shunga Hold Me Tight Tiukentava Emätingeeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Jotta seksuaalinen kanssa käyminen olisi entistä intensiivisempää ja molemmille kaikinpuolista nautintoa antavaa, kokeile Shunga Hold Me Tight Tiukentavaa Emätingeeliä! 

  Tämän geelin sisältämät ainesosat saavat emättimesi kudokset supistelemaan/ supistumaan, joka saa sen tuntumaan tiukemmalta. Nauti itse ja anna puolisosi nauttia kiihottavan tiukasta tunteesta, ja kokekaa kuinka se johtaa nautinnon huipulle. 

  Sivele geeliä sormenpäällä emättimen alueelle ennen seksiä. Vaikutus kestää jopa pari tuntia, joten saatte nauttia toisistanne kaikessa rauhassa. Tuote soveltuu käytettäväksi myös kondomien ja erilaisten seksilelujen kanssa sekä se on täysin Vegaaninen! 

  HUOM! Tuotetta ei suositella raskaana oleville naisille.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Shunga Hold Me Tight Tiukentava Emätingeeli
  Ainesosat Water (Aqua), USP Glycerin*, Propanediol, HEC, Alchemilla extract (Herba Alchemillae), Iceland moss extract (Lichen Islandicus), Alum
  Vegaaninen Kyllä
  Koko 30 ml
  Kondomiturvallinen Ei, ei voi käyttää yhdessä lateksikondomien kanssa.

  Helppo käyttöinen

  1 of 3

  Tiukentava

  2 of 3

  Nautintoa lisäävä

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Shunga Hold Me Tight Tiukentava Emätingeeli arvostelut

  Yhteenveto

  Shunga Hold Me Tight Tiukentava Emätingeeli oli hienoinen pettymys. Itse en huomannut eroa käytöllä tai ilman käyttöä, eikä kumppani myöskään. Kuitenkin voisin kuvitella, että joillakin tuote toimii oikein hyvin. Jos kaipaa tiukkuutta esimerkiksi kumppanin pienen koon vuoksi tai omien heikkojen lantionpohjan lihasten vuoksi, niin varmasti kokeilemisen arvoinen tuote. Geelin myös luvataan kestävän parin tunnin session ajan. Näin ollen varmasti riittää myös ihan kunnolliseen seksikokemukseen.

  Madame Orgasm Cream

  94%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  94%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Madame Orgasm Cream

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Madame Orgasm Cream helpottaa orgasmin saantia ja saa aikaan luokseen kutsuvan kiihottavan tuoksun! 

  Hiero Orgasm Creamia noin 1 cm verran sormella pyörivin liikkein klitoriksen alueelle ja koe sen stimulaatiota tuova vaikutus. Klitorisalueen verenkierto vilkastuu, joten se on kosketusherkempi kuin normaalisti, näin ollen voit kokea voimakasta hyvänolon tunnetta ja orgasmisi ei ole koskaan ennen ollut voimakkaampi. Tuote edistää myös intiimialueen hygieniaa ja sen tuoksu on kiihottavan luokse kutsuva!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Madame Orgasm Cream
  Ainesosat Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetyl Alcohol, Paraffin, Parfum, Alcohol, Limonene, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Citral, Isopropyl Nicotinate, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate
  Koko 18 ml

  Kätevä tuubi

  1 of 3

  Riittoisa

  2 of 3

  Kosketusherkkyyttä lisäävä

  3 of 3

  Yhteenveto

  Madame Orgasm Cream osoittautui hienoiseksi pettymykseksi. Odotukset olivat huomattavasti korkeammalla, kuin mihin lopulta tuote oikeasti ylti. Tuoksu oli onnistunut, mutta orgasmin saaminen ei kyllä helpottunut. On kuitenkin mahdollista, että tuote on vain liian mieto itselleni.

  Ouch Orgasm Gel

  95%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  94%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Ouch Orgasm Gel

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä tuote on täydellinen pariskunnille, jotka haluavat yhtäaikaisesti ja täysivaltaisesti nauttia eroottisista hetkistä. Ouch -Orgasm Gel on erinomainen lisäys yhteiseen lelulaatikkoon! 

  Tämä orgasmi geeli saa intiimialueen verenkierron vilkastumaan ja siten lisää kosketusherkkyyttä ja saa intensiivisemmän tunteen aikaiseksi. Tämä geeli soveltuu niin miehille kuin naisille ja luistaa hyvin. Tuote on myös väritön ja omaa raikkaan mintun tuoksun.  Tuotteessa on hieman chilipippuria, joka tuo kihelmöivän tunteen limakalvoille.  

  Levitä voidetta sormenpäällä klitorikselle ja häpyhuulille ja / tai peniksen päähän. Jos uskallat voit geeliä kokeilla myös vartalon muille tuntoherkkyyttä huutaville alueille. 

  HUOM! Tuote ei sovellu käytettäväksi kondomin kanssa ja vältä geelin joutumista silmiin! Avattu tuote säilyy käyttökuntoisena 12 kk 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Ouch Orgasm Gel
  Ainesosat Aqua, Glycerin, Dimethicone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Laureth-7, Lactic Acid, Mentha Arvensis Leaf Oil, Capsicum Frutescens Resin, Limonene, Helianthus Annuus Seed Oil
  Koko 100 ml
  Vesipohjainen Kyllä

  Erittäin riittoisa

  1 of 3

  Pariskunnille sopiva

  2 of 3

  Lisää kosketusherkkyyttä

  3 of 3

  Yhteenveto

  Ouch – Orgasm Gel tuli myös kokeiluun. Tuotteen luvattiin sisältävän chilipippuria ja olevan raikkaan mintun tuoksuinen. Myönnettävä on, että ajatus chilipippurista intiimialueilla ei oikein saanut innostumaan. Yllätys oli suuri, kun vaikutus olikin miedompi kuin odotin. Ei tullut erityisen voimakasta orgasmia, mutta kihelmöivä tunne kyllä innosti mukavasti.

  Orgasmigeeli – Kokemuksia

  Orgasmigeelit ovat valmistettu parantamaan seksikokemuksia. Niiden taustalla on klitoriksen ja ulkoisten sukupuolielinten verenkierron parantaminen. Kun verenkierto paranee, niin myös tuntoherkkyys paranee. Näin orgasmin saanti voi helpottua erityisesti heillä, joilla on vaikeuksia orgasmin saamisessa.

  Orgasmigeelejä sekä muita orgasmin saamista helpottavia tuotteita on saatavilla hyvin paljon. Tarjolla on niin geelejä, öljyjä kuin myös seerumeita. Jokaiseen makuun on siis mahdollista löytää tuote. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan sovi kaikille. Tähän yksi syy on, että kuten ihmiset, myös geelit ovat erilaisia keskenään. Toiselle täydellinen geeli voi olla toiselle kaikkea muuta.

  Kokemuksia orgasmigeeleistä on laidasta laitaan. Toiset sanovat niiden tuntuvan inhottavilta ja jopa aiheuttavan kipua, toiset taas sanovat samasta tuotteesta, ettei geeli tuntunut miltään. Geelistä olevia kokemuksia on näin ollen erilaisia. Yleensä pääpiirteissään seuraavat asiat ovat puhuttaneet orgasmigeelin käyttäjiä:

  • Vaikutusaika, joka voi olla liian lyhyt, sopiva tai liian pitkä.
  • Vaikutuksen voimakkuus, toiset eivät tunne mitään, toiset hieman jotain, kolmannet tuntevat kunnolla ja neljänsien kohdalla tuntemus on jo aivan liikaa.
  • Toiset tuotteet tahraavat ja toiset eivät.
  • Joskus geeli on liukuvoiteeseen verrattavissa, joskus taas tahmeaa.
  • Osa orgasmigeeleistä soveltuu myös suuseksin aikana käytettäväksi.
  • Usein seksilelut soveltuvat käytettäväksi orgasmigeelin kanssa.

  Kokemuksia on paljon, sillä orgasmigeelit ovat hyvin tunnettuja ja kokeiltuja tuotteita. Jos useammalle ihmiselle antaa saman orgasmigeelipaketin niin kaikki ovat tuotteesta eri mieltä, sillä jokainen kroppa on erilainen ja samalla jokainen nauttii erilaisista asioista.

  Orgasmigeeli – Käyttö

  Orgasmigeelit ovat yleistyneet osana seksiä, eivätkä ne ole enää harvinaisuuksia kauppojen valikoimissa. Orgasmigeeli sopii heille, jotka kaipaavat enemmän herkkyyttä tai uudenlaisia tuntemuksia. Orgasmigeelejä ja vastaavia tuotteita on paljon, sillä tarjolla on niin geelejä, öljyjä kuin seerumejakin. Oman suosikin löytyminen voi olla hankalaa, sillä geelit ovat eri vahvuisia. Kuitenkin perus ajatus on kaikissa sama, eli ne parantavat tuntoherkkyyttä ja samalla lisäävät nautintoa.

  Orgasmigeeli on helppokäyttöinen, sillä se soveltuu hyvin käytettäväksi itsetyydytyksessä, esileikissä kuin seksissä ylipäätään. Yleensä riittää, että geeliä annostellaan vain pieni määrä klitorikselle. Toiset geelit ovat sellaisia, että niiden voimakkuuteen vaikuttaa myös geelin määrä. Näiden geelien kanssa on hyvä aloittaa pienemmästä määrästä ja siirtyä hiljalleen suurempiin määriin. Erilaiset merkit tarjoavat erilaisia geelejä. Toiset geelit soveltuvat myös esimerkiksi suuseksin yhteydessä käytettäviksi.

  Orgasmigeeli on tarkoitettu lisäämään nautintoa yleensä naisilla, mutta myös miehille soveltuvia geelejä on. Orgasmigeelin kokeilu kannattaa aloittaa pienellä määrällä, sillä omaa herkkyyttä voi olla haastava arvioida. Toisilla tietty määrä voi olla liian vähän, kun toiselle taas sama määrä on aivan liian paljon. Tämä johtuu siitä, että jokainen ihminen on erilainen. On hyvä aloittaa aina pienellä määrällä ja lisätä tarvittaessa määrää.

  Miten ostaa paras orgasmigeeli

  Orgasmigeelin valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman orgasmigeelit helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvitut työkalut:

  Parhaat orgasmigeelit lista

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Etsinnässä paras orgasmigeeli
  On luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen orgasmigeelin. Valikoiman paljoudessa voi kuitenkin ahdistaa. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat orgasmigeelit puolestasi.
  1-3.png
  Älä tuhlaa aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan orgasmigeelin.
  2-2.png
  Käy läpi suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi orgasmigeelin, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen orgasmigeelin omistaja.
  Tilaamasi orgasmigeeli postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Orgasmigeeli – Miten käyttää sitä

  Orgasmigeelin käyttö on monelle selkeää, sillä geeliä annostellaan yleensä suoraan klitorikselle sekä häpyhuulten alueelle. Mutta millaisissa tilanteissa voi orgasmigeeliä käyttää? Toiset voivat kaivata enemmän tuntoherkkyyttä intiimialueilleen, kun taas toiset kaipaavat uusia tuntemuksia tuomaan uutta tehoa seksiin.

  Orgasmigeeli - Puhdistautuminen

  Kuten aina seksissä, hyvä hygienia on erittäin tärkeää. Tämä ei koske vain leluja, vaan myös henkilökohtaista intiimihygieniaa.  On hyvä, että intiimialueet ovat puhtaana, jotta osapuolet nauttivat kunnolla. Myös itse seksin jälkeen on hyvä huolehtia hygienia kuntoon. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi orgasmigeeli ja liukuvoide tulee pestä pois.

  Luonnollisesti seksiin kuuluu paljon erilaisia eritteitäkin, joten monille suihku on luonnollinen asia seksin jälkeen. Myös orgasmigeelin voi pestä pois suihkussa tai alapesulla käydessä. Tarvitset vain omasta mielestäsi sopivan lämmintä vettä sekä intiimialueille soveltuvaa saippuaa. Huolellinen pesu ja kuivaus ovat avainasemassa.

  Orgasmigeeli - Videot seksilelujen puhdistuksesta

  Koska oletamme, että intiimihygieniasta ei tarvitse opettaa enempää, niin näytämme tässä oleellisia videoita erilaisten seksilelujen puhdistuksesta. Seksilelut soveltuvat myös orgasmigeelien kanssa käytettäväksi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *