Ensimmäisen hieromasauvan ostaminen on iso asia ja rajapyykki monelle naiselle. Itse muistan elävästi vieläkin sen päivän, kun marssin ensimmäistä kertaa seksileluihin erikoistuneeseen liikkeeseen ja ostin ensimmäisen dildoni.

Tummaan jakkupukuun pukeutunut myyjä seisoi tiskin takana astuessani ovesta sisään. Kaupan himmeän valaistuksen syleilyssä kirkas ulkomaailma tuntui kaukaiselta. Poskeni punoittivat ja katselin kenkieni likaisia kärkiä selittäessäni värähtelevällä äänellä, että olin ostamassa ensimmäistä seksileluani.

Myyntiedustajan punattu suu venyi hymyyn kun hän kuuli, että olin ostamassa ensimmäistä hieromasauvaani. Hän antoi minulle salaliittomaisen silmäniskun, marssi takahuoneeseen, kantoi sylillisen leluja esille ja asetteli ne riviin tiskille.

Edessäni istuva fallosarmeija loisti kaikissa sateenkaaren eri väreissä. Osa sauvoista oli käyriä ja koristeltu verisuonin, osa taas oli jaguarmaisen moderneja ja virtaviivaisia. Osa oli tölkkimäisen pitkiä ja paksuja, jotkut taas hädin tuskin sormen paksuisia.

Katselin, kun myyjä heilutteli erivärisiä ja muotoisia hieromasauvoja ilmassa, paineli niiden nappeja, liikutteli niitä edestakaisin, siveli pitkäkyntisillä sormillaan niiden pintaa ja selitti eri materiaalien hyödyistä ja haitoista. Dildot värisivät kuorossa ja tärisyttivät kuorossa pöydän pintaa, jolla hikoilevat käteni lepäsivät.

Muistan vieläkin, kuinka hänen äänensä kohosi innostuksesta aina, kun hän otti uuden lelun esille. ’Kokeile, kuinka voimakas tämä on, tällä sauvalla on 25 erilaista värähtelynopeutta’, hän sanoi ja toi yhden sauvoista kasvojeni lähelle. ’Tämän avulla saat tajunnanräjäyttävän orgasmin kolmessa minuutissa’.

Olin hämmentynyt ja muistan, että päätöksen tekeminen tuntui vaikealta. Vaihtoehtoja oli niin monia. En myöskään halunnut tuottaa myyntiedustajalle pettymystä, olihan hän käyttänyt paljon aikaa ja energiaa eri hieromasauvojen ja lelujen esittelemiseen. Paine oli suuri.

Lopulta päädyin ostamaan itselleni (aivan liian) hinnakkaan G-pistestimulaattorin. Näpytellessäni korttini tunnuksia kortinlukijaan myyntiedustaja vitsaili, että juoksisin huomenna kauppaan kasvot punottaen ja silmät kiiluen ja kiittäisin häntä tähänastisen elämäni upeimmasta orgasmista.

Naurahdin, nappasin muovipussiin siististi pakatun hieromasauvan mukaani ja suuntasin kohti kotia. Astuminen takaisin ulos kirkkaaseen ulkomaailmaan tuntui metamorfoosimaiselta. Vanha minä jäi hämyiseen seksikauppaan ja ulos asteli nyt itsenäinen, kokenut, sensuelli ja seksuaalisesti avoin nainen. 

Hieromasauva: kaikki mitä sinun tulee tietää

Valitettavasti myyjän ennustus ei käynyt toteen. Hieromasauva ei antanut minulle ainuttakaan orgasmia. Olin ollut niin häkeltynyt kaikista eri vaihtoehdoista, että tein väärän valinnan. En myöskään tuntenut itseäni ja kehoani tarpeeksi hyvin. Ymmärsin vasta paljon myöhemmin, että ostamani hieromasauva oli hyödytön, koska kiihotun enemmän klitoriksen stimuloimisesta.  G-pisteen stimulointi, niin mukavalta kuin se tuntuukin, ei saa minua laukeamaan.

Aivan kuten ihmisiäkin, hieromasauvoja on erikokoisia ja muotoisia. On olemassa lyhyitä ja pitkiä. Ohuita ja paksuja. Kovaäänisiä ja hiljaisia, pehmeitä ja kovia. On pupuja ja helmiä. Bulletteja ja anaalivibroja. Jotkut lelut ovat realistisia, jotkut futuristisen moderneja, minimalistisia ja virtaviivaisia. Jotkut eivät edes muistuta vanhaa kunnon penistä laisinkaan.

Leluja on saatavina myös eri hintaisina: hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä designer-kenkien tasoisiin hintoihin. Ne, joille esineiden estetiikka on tärkeää, ilahtuvat kuullessaan, että dildoja on saatavilla myös eri värisinä. On punaisia ja violetteja. Mustia ja vihreitä.

Tiedän nyt, että olen klitoris-kimma. Tiedän myös, millaisista voimakkuuksista ja nopeuksista pidän ja minkäkokoinen seksilelu saa minut syttymään ja saamaan orgasmin.

Joka. Ikinen. Kerta.

Näin löydät itsellesi juuri oikean lelun

Jos olet dildo-ostoksilla ensimmäistä kertaa, lelun valitseminen voi olla kova päätös.

Nyt, muutaman vuoden kuluttua ensimmäisestä ostoksestani, minulla oli huomattavasti syvempi tietämys aiheesta.

Monelle naiselle juuri sen oikean vibran etsiminen on äärimmäisen haastava ja hämmentävä kokemus.

Tarkoituksemme onkin, että muut naiset säästyisivät minun tekemäni kalliin virheen tekemiseltä.

Tässä artikkelissa olevien vinkkiemme avulla löydät itsellesi lelun, joka on kuin avain orgasmien ihmeelliseen maailmaan.

Seesam, aukene.

1) Voimakkuus: Kuinka voimakkaan dildon haluat?

Tärkein tekijä hieromasauvan valinnassa on sen voimakkuus ja nopeus. Klitoriksessa on huimat 8,000 äärimmäisen herkkää hermopäätettä, joten liian voimakas dildo voi olla liikaa ja tuntua liian kovakouraiselta. Pahimmassa tapauksessa liian voimakas hieromasauva voi jopa satuttaa sinua. Kun minä ja poikaystäväni kokeilimme dildoja ensimmäistä kertaa, poikaystäväni väänsi asetukset täysille ja painoi lelua klitoristani vasten. Huusin niin lujaa, että naapurimmekin heräsivät. Ja ei, huutoni ei johtunut mielihyvästä tai onnesta.

Monilla vibroilla on erilaisia asetuksia. Voit yleensä säädellä dildon tärinän voimakkuutta ja nopeutta. Paras vaihtoehto ensiostajalle on ostaa hieromasauva, joka omaa mahdollisimman laajan skaalan erilaisia asetuksia. Näin voit testata omia mieltymyksiäsi ja kokeilla uusia asioita. Kokeilemalla ja testaamalla opit myös lisää itsestäsi ja kehostasi.

2) Tykkäätkö kovista vai pehmeistä seksileluista?

Vibroja on saatavilla eri materiaaleissa. Vaikka materiaali voi tuntua mitättömältä seikalta, sitä se ei ole. Useimmat vibrat valmistetaan kumista, muovista tai silikonista.

Kumista valmistettu hieromasauva on joustava ja helposti puristeltava. Kaikki muistanevat Sinkkuelämää-sarjassa esiintyneen pupuvibran, jonka tärinä matkustaa läpi korvien ja jonka tarkoitus on stimuloida klitorista samalla, kun varsi stimuloi G-pistettäsi.

Muoviset hieromasauvat ovat kovia ja niitä usein käytetään G-pisteen stimulointiin, sillä ne ovat jäykempiä ja tarkempia. Kalliimmat, premium-lelut valmistetaan usein silikonista, sillä se tuntuu pehmeältä ja silkkiseltä ihoa vasten ja lämpenee nopeasti. Kumi ja etenkin muovi lämpenevät hitaasti ja voivat tuntua kylmältä ihoa vasten.

Minkä tahansa materiaalin valitsetkaan, on tärkeä kiinnittää huomiota myös valitsemaasi liukasteeseen. Liukasteet, joka on tarkoitettu esimerkiksi silikonista valmistetuille leluille, eivät välttämättä toimi muovisten lelujen kanssa. Silikonipohjaiset liukasteet eivät missään nimessä toimi silikonista valmistettujen lelujen kanssa. Kehotammekin siis aina lukemaan niin liukasteen kuin seksilelunkin ohjeet tarkkaan.

3) Hieromasauva ja sen stamina: onko tarkoituksesi käyttää sitä tuntien ajan? 

Vibrat toimivat usein pattereilla, USB-latauksella, tai kytkemällä ne pistokkeeseen. Pattereilla toimivat lelut ovat kaikista edullisimpia. Niiden ikävä puoli on, että ne ovat harmittavan usein varsin äänekkäitä.

Moottorimainen, lelusi syövereistä kumpuava kova ääni voi tehdä seksilelun käyttämisestä äärimmäisen epäeroottisen ja jopa nolon kokemuksen. Patterit myös loppuvat nopeasti. Kukaan ei halua juosta alakertaan nappaamaan kaukosäätimen pattereita kesken seksileikin.

Myös pistokkeeseen kytkettävät lelut ovat epäkäytännöllisiä, sillä niiden käyttäminen edellyttää, että olet aina lähellä pistoketta. Et myöskään koskaan saa mennä lähelle vettä, eli esimerkiksi kylpy on poissuljettu vaihtoehto.

Suosittelemme USB-ladattavia dildoja. USB- ladattavat vibrat ovat paitsi hiljaisempia kuin pattereilla ja sähköllä toimivat, myös kätevimpiä esimerkiksi matkalla. Nappaat vain laturin mukaan, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi patterien loppumisesta tai siitä, että sinun olisi oltava lähellä pistoketta. Jos laite on vedenkestävä, voit myös viedä sen kanssasi kylpyyn.

4) Voiko dildo kastua?

Onko haaveissasi rentouttava vaahtokylpy dildosi kanssa? Mikäpä olisi rentouttavampaa, kuin saada orgasmi samalla, kun lillut kuplien hyväiltävänä laventelintuoksuisessa vaahtokylvyssä.

Tätä varten sinun olisi kuitenkin aina varmistettava, että dildosi on vedenkestävä. Kaikki hieromasauvathan ovat hieman vedenkestäviä (ne kastuvat vähän joka tapauksessa…), mutta hieromasauvojen vedenkestävyydessä on eroja.

Jotkut lelut kestävät vain roiskeita olematta kuitenkaan täysin vedenkestäviä. Jos hieromasauva kestää vain roiskeita, voit esimerkiksi puhdistaa sen veteen kastetulla liinalla. Hieromasauva ei kuitenkaan kestä kovaa käyttöä eli sitä, että sen elektroniset osat kastuvat kunnolla. Liika vesi voi pahimmassa tapauksessa rikkoa rakkaan laitteesi kokonaan.

Jos hieromasauvasi taas on oikeasti vedenkestävä, voit käyttää sitä kaikkialla: poreammeissa, vaahtokylvyssä, suihkussa, kylpylöissä. Lista on loputon (aivan kuten saamiesi orgasmiesikin määrä).

Muista siis aina tarkistaa, onko dildosi vedenkestävä ennen kuin hyppäät uima-altaaseen, pulahdat kylpyyn tai livahdat hieromasauvasi kanssa suihkuun. Ole erityisen varovainen sähköllä toimivien lelujen kanssa.

Tässä olivatkin vinkkimme tällä kertaa. Toivomme, että antamistamme ohjeista oli apua ja olemme varmoja, että juuri sinulle sopiva  vibrasi odottaa sinua aivan kulman takana. Voit kiittää meitä myöhemmin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *