bondage opas aloittelijoille

Bondage opas aloittelijoille on sinulle, joka on kiinnostunut tästä seksimaailman kuuluisasta leikistä. Mutta onko bondage todella vain ruoskia, ketjuja ja lateksia käyttäviä dominaattoreita tyrmissä, ja sopiiko bondage aloittelijoille?

Niille, jotka eivät ole koskaan tutustuneet alituvan roolin maailmaan, ajatus siitä voi tuntua pelottavalta, varsinkin kun pornografiset kuvaukset ovat usein melko äärimmäisiä. Fifty Shades of Grey -elokuvien jälkeen yleinen kiinnostus bondagea kohtaan on kuitenkin lisääntynyt, ja näyttää siltä, että yhä useammat parit ovat haluakkaita kokeilemaan kaikenlaista uutta. Tässä on sinulle bondage opas aloittelijoille, jotta voit tutustua tämäntyyppiseen seksileikkiin ja tyydyttää uteliaisuutesi.

Mikä on bondage?

Bondage on BDSM:n muoto, jossa toinen henkilö sitoo kumppaninsa tai rajoittaa muuten hänen vapautta. Prosessi voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin pari haluaa. Jotkut bondage-asennot ovat muunnelmia doggy-style- tai lähetyssaarnaaja-asennosta, kun taas toiset ovat urheilullisempia ja vaativat erityisiä bondage-varusteita.

Hallinnan saamiseksi on joskus luovuttava siitä. Yksi jännittävä tapa tehdä se makuhuoneessasi on sidontaleikit. Termi “sidonta” on itsestään selvä. Toinen kumppani kirjaimellisesti sitoo toisen fyysisesti, rajoittaen hänen kykyä liikkua. Sidontavälineet voivat olla köysiä tai käsirautoja, jotka on luotu erityisesti seksileikkiä varten. Tai voit olla luova ja käyttää sitä, mitä sinulla on kotona, kuten vaikka kylpytakin vyötä.

Kun toinen kumppani on kuitenkin sidottu kokonaan, mitä seuraavaksi? Bondage opas aloittelijoille kertoo kaiken – ja muista, että siitä voivat nauttia kaikenlaiset ihmiset.

Tärkeimmät asiat ensiksi

Mikä tahansa seksuaalinen toiminta edellyttää suostumusta, jotta sitä voidaan pitää seksinä. Jos suostumusta ei ole, se ei ole seksiä vaan pahoinpitelyä. Ennen kuin siirrymme seksikkäisiin bondage-vinkkeihin, sinun pitäisi ensin keskustella kumppanisi kanssa. Ennen kuin aloitatte, on teidän molempien keskusteltava rajoista, mitä sinulle sopii ja mikä on ei sovi ollenkaan, olipa kyseessä sitten minkä tahansa tyyppinen seksikumppani.

Saatat esimerkiksi olla tyytyväinen siihen, että sinut sidotaan, mutta nimittely tai ruoskiminen ei tunnu sinusta hyvältä. Tämä on selvitettävä etukäteen. Minkä tahansa BDSM-toiminnan osalta on luotava niinsanottu turvasana. Kun on sovittu turvasana, käytä sitä lopettaaksesi leikin, jos tunnet olosi epämukavaksi. Ja jos tunnet olosi jo epämukavaksi turvasanan tarpeen vuoksi, ei ehkä ole oikea aika kokeilla bondagea.

Sitoa vai olla sidottuna?

bondage opas aloittelijoille

Useimmat BDSM:stä (dominointi ja alistuminen) kiinnostuneet ihmiset haluavat yleensä joko dominoivan tai alistuvan roolin. Ne, jotka nauttivat molemmista, kutsuvat itseään “vaihtajiksi”, koska he voivat vaihtaa domina ja subina eli alistuvana olemisen välillä. Kun kyse on bondagesta, sen selvittäminen, kumman roolin haluaisit, on yksinkertaista: mikä kiihottaa sinua? Onko se jonkun sitominen, hillityn kumppanin rooli vai molemmat? Jos olet epävarma, kokeile.

Kun pariskunnat puhuvat BDSM:stä, he tuntevat usein, että heitä painostetaan nimeämään itsensä joko alistuvaksi tai dominoivaksi kumppaniksi. Monet ajattelevat, että “minun on valittava yksi” tai “olen mies, joten minun on oltava hallitseva”. Mutta koska kyseessä bondage opas aloittelijoille, sanomme, että aluksi sinun pitäisi kokeilla molempia, jotta voisit todella tietää. Kun kokeilet molempia osapuolia, huomaat itse, mistä pidät.

Bondage opas aloittelijoille – muistilista

Tarkista ympäristösi, ennen kuin sinä (tai kumppanisi) olet sidottu, etkä voi tehdä asialle mitään. Pidä lisäksi turvasakset lähellä. Voit hankkia sellaiset esimerkiksi apteekista, ne ovat juuri sellaiset sakset, joita ensihoitajat käyttävät, ja ne on suunniteltu niin, ettet vahingossa viillä niillä ketään.

Miksi sakset? No, koska kun käytät bondage -köyttä tai muita vastaavia materiaaleja, suurin riski on, että teet solmun, jota on vaikea avata ainakaan nopeasti. Se ei ehkä ole ongelma BDSM aktiiviseille harrastajille, mutta on parempi olla varautunut – ja tämä voi ehdottomasti olla ongelma niille, jotka harrastavat edistyneitä köysileikkejä, kuten Shibaria eli japanilaista köysisidontaa.

Jos kuitenkin haluat huolettoman sidontasession, turvallisinta on hankkia vaikkapa tarrakiinnitteiset käsiraudat tai nillkka – käsi kahleet. Jos kumppanisi haluaa lopettaa leikit, nämä rannekahleet voidaan helposti irrottaa ilman solmujen purkamisen vaivaa.

Kun sidot kumppanisi tai leikitte muita BDSM-leikkeijä, tarkista aina, että alistuva osapuoli on kunnossa. Kiinnitä huomiota hänen ilmaisemiin kommentteihin ja myös sanattomiin signaaleihin. Yleisesti ottaen kumppanisi tulisi aina kommunikoida kanssasi aktin aikana. Älä jätä alistuvaa yksin yli minuutiksi, äläkä koskaan ole niin kaukana, ettei hän kuule sinua.

Tässä pieni englanninkielinen YouTube bondage opas aloittelijoile .

Mitä bondagessa voidaan tehdä?

BDSM ja bondage leikit voivat olla monenlaisia. Tässä olemme koonneet asioita, joita voitte kokeilla ja listanneet tarvikkeita, joita käyttää lisätääkseen hauskuutta, jännitystä ja nautintoa.

Puhukaa rivoja

bondage opas aloittelijoille

Oletko alistuva henkilö, joka pitää siitä, että häntä nuhdellaan? Haluatko, että sinulle sanotaan, että olet tuhma tyttö ja teet mitä isi haluaa? Pyydä kumppaniasi puhumaan sinulle tuhmia. Mutta sinunkin pitäisi ottaa se tavaksi – kuka tahansa voi puhua rivoja asioita, olitpa sitten dominoiva, alistuva tai molempia. Ole niin likainen ja rivo kuin haluat. Varmista, että käyttämistäsi nimityksistä ja termeistä on sovittu tietysti etukäteen kumppanisi kanssa.

Sidonta ja rajoittaminen

bondage opas aloittelijoile
Bondage välineet

Jos olet aloittelija tällä alalla, sinun ei tarvitse ostaa kokonaista BDSM-settiä ja muuttaa huonettasi Fifty Shades of Grey – elokuvan Christian Greyn leikkihuoneeksi. Voit aloittaa muutamalla pienellä lelulla ja lisätä työkaluja leikkeihisi myöhemmin. Tästä löydät parhaat bondage -välineet, jotkal olemme testanneet, mutta käydään silti läpi niin sanotut perusvälineet sidontaleikkeihin.

Jos olet Dom, joka haluaa vahvistaa valta-asemaansa, sidonta on paras aloitus siihen. Rajoittavat välineet ovat välineitä, joilla kiinnität tai sidot kumppaniasi. Kun kumppanisi on sidottu, hänen on vaikea liikkua, jolloin voit hallita tilannetta paremmin.

Aloita näin:

Muista:

Silmien peittämien

bondage silmänaamio

Sen lisäksi, että alistuva sidotaan, hänen aistiensa estäminen on toinen tapa ottaa hallinta haltuun. Silmanaamiot peittävät silmät kokonaan ja saavat aikaan yllätystehon. Mitä aiot tehdä seuraavaksi, “sokea” alaisesi tietää vasta, kun teet sen, tämä lisää omalta osaltaan jännitystä leikkeihin.

Valitse yksinkertaiset silmänaamiot, jotka on valmistettu pehmeistä materiaaleista, kuten satiinista.
Bondage-naamiot (fetissi-maskit, jotka peittävät kasvot kokonaan suuta lukuun ottamatta) eivät sovellu yhtä hyvin aloittelijoille. Ne voivat olla hauskoja intensiivisissä pelisessioissa, mutta sinulla pitäisi olla jonkin verran kokemusta sitä varten.

Kaulapannat

bondage kaulapannat

Tätä hienoa lisävarustetta kannetaan alistuvan kaulassa omistajuuden symbolina. Valitse yksinkertaiset nahkaversiot, joissa on säädettävät hihnat. Pannat, joissa on lukot, painot tai nännipuristimet, ovat melko monimutkaisia käyttää.

Suupallot- ja kapulat

suupallo
Suupallo

Suukapuloita ja suupalloja käytetään huudon ja voihkimisen tukahduttamiseksi. Alistuva menettää kaiken kontrollin, koska hän ei pysty sanomaan mitään. Jos käytät suukapuloita aloittelijoille tarkoitetussa orjuudessa, sinun on ensin sovittava ei-sanalliset turvatoimet.

Jos olet aloittelija, valitse suupallo, joka sisältää pienemmän pallon. Älä aloita suupalloilla, jotka sisältävät valtavia pallokapuloita. Älä myöskään käytä aluksi vaihtoehtoja, joihin on kiinnitetty painoja tai nänninipistimiä.

Nänninipistimet

nänninipistimet aloittelijoille

Nännipistimet on suunniteltu puristamaan nännejä, mikä aiheuttaa hienovaraista tai voimakasta puristusta. Saatat siis ajatella, että nänninipistimet ovat vain edistyneille pelaajille. Näin ei kuitenkaan ole, sillä aloittelijoille sopivia nänninipistimiä on tarjolla runsaasti.

Hanki nänninipistimet, jotka ovat sääädettävät. Näin voit kiristää tai löysätä ruuveja alistuvan osapuolen kivunsietokyvyn mukaan. Puristimet ovat ehdoton ei aloittelijoille. Ne eivät ole säädettävissä, ja jos et ole tottunut nännipuristimiin, se voi olla hyvin kivuliasta. Nänninipistimet, jotka värähtelevät tai joihin on kiinnitetty painoja ja ketjuja, ovat myös enemmänkin tarkoitettu edistyneille käyttäjille.

Kutittelu ja hyväily

bondage aloittelijoille

Nyt kun alistuva on täysin sidottu, voit alkaa leikkiä hänen kanssaan. Jos et halua vielä kokeilla alistuvalle osapuolelle kipua, kutitus ja hyväily on parasta leikkiä alkuun. Kutitteluun ja hyväilyyn löytyy erilaisia leluja. Niissä on yleensä ohut kahva, jonka päässä on höyheniä.

bondage opas aloittelijoille
Sexy Feather Tickler

Käytä tätä lelua kumppanisi kutittamiseen, joko kiusoitteluun tai täydelliseen kutitusleikkiin. Ticklerit eli kutitusvälineet sopivat yleensä aloittelijoille mainiosti.

Lätkät läpsytykseen

bondage lätkät

BDSM-lätkissä on tasainen pinta, jota käytetään yleensä alistuvan henkilön vartaloon kohdistuviin iskuihin. Lätkiä tai meloja käytetään yleensä alistuvan kurittamiseen, jos hän alkaa käyttäytyä huonosti tai kieltäytyy noudattamasta sääntöjä. Varmista, että läpsit alistuvaa vain turvallisille alueille. Nämä ovat kehon osia, joissa on riittävästi rasvaa ja lihaksia iskun pehmentämiseksi, kuten esimerkiksi pakarat.

Aloita kurittaminen käsillä, ennen kuin käytät lätkää. Valitse yksinkertaisempia versioita, kuten pieni nahkainen lätkä, joka ei ole liian kova. Aloittelijoiden kannattaa olla varovainen, kun käyttää puusta tai nahasta valmistettuja lätkiä, joissa on niittejä tai jotka voivat olla jopa sähkökäyttöisiä.

Piiskaaminen ja ruoskiminen

piiskaus opas aloittelijoille

Lätkiin verrattuna ruoskat on varustettu ohuilla kahvoilla, joiden päässä on litteät hapsut. On myös malleja, joissa on vain yksi pitkä hapsu. Riippuen siitä, miten ruoskaa tai piiskaa käytetään, se voi aiheuttaa hellävaraisia läpsäisyjä tai pistäviä iskuja. Aloittelijana keskustele kumppanisi kanssa, ennen kuin käytät piiskausleluja, kuten ruoskia.

Valitse aloitteluun ruoskat, joiden hapsut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tekee kurituksesta vähemmän kivuliaan. Harjoittele, ennen kuin kokeilet yksisäikeisiä ruoskia tai tupsupiiskoja (niitä, joiden päässä on useita hapsuja). Nämä variaatiot ovat kivuliaita, joten varmista, että kumppanisi kestää kipua.

Köysisidonta: sidontaohjeet ja -tekniikat.

Jos sukellat “aloittelijoille suunnatun orjuuden” viettelevään maailmaan, törmäät todennäköisesti köysileikkeihin, eli sidontaan eli bondageen. Toisin kuin käsiraudat, köysisidonta on paljon muutakin kuin vain tuhman alistuvan rajoittamista: Se on havainnollinen taito ja taiteenlaji, jonka opetteluun kannattaa panostaa.

Se herätti kiinnostuksesi, eikö niin? Siinä tapauksessa olet onnekas. Olemme täällä esittelemässä sinulle köyden sitomisen viettelevää toimintaa, eli tässä sidonnan eli bondage opas aloittelijoille. Emme tietenkään voi näyttää kaikkia solmuja ja tekniikoita tässä -oppaassa, sillä niitä on monia, mutta aloittelijoille on tärkeintä hallita perussolmu, josta voit luoda kaikkia muita monimutkaisia sidontoja.

Tässä oppaassa näytämme sinulle, miten perussidontasolmu toimii ja miten voit harjoitella sen tekoa.

Vaihe 1: Perus Bondage-solmu

bondage aloittelijoille

Vaihe 2: Perus Bondage-solmu

bondage perussolmu

Vaihe 3: Perus Bondage-solmu

perus bondage solmu

Vaihe 4: Perus Bondage-solmu

bondage opas aloittelijoille

Vaihe 5: Perus Bondage-solmu

bondage aloittelijoille

Vaihe 6: Perus Bondage-solmu

sidonta aloittelijoille

Vaihe 7: Perus Bondage-solmu

sidonta aloittelijoille

Vaihe 8: Perus Bondage-solmu

Bondage solmu aloittelijoille

Vaihe 9: Perus Bondage-solmu

sidonta aloittelijoille

Muistilista sidontaan

Solmujen purkaminen

bondage opas aloittelijoillle

Bondage opas aloittelijoille – Yhteenveto

Bondage opas aloittelijoille

Bondage on yksi BDSM:n pääteemoista, joka tarkoittaa sitomista ja kuria, dominointia ja alistumista, sadismia ja masokismia. Bondage on eräänlainen seksileikki, jossa keskitytään rajoittamiseen (valtapeliin).

Toisen henkilön harjoittama oman nautinnon kontrollointi on tässä avainasemassa, ja apuvälineinä voidaan käyttää esimerkiksi käsirautoja, köysiä, silmien sidontaa tai muita rajoituksia. Se on tuomiovapaa vyöhyke, jossa kommunikointi omista toiveista ja rajoista on ensiarvoisen tärkeää, mikä tekee bondagesta turvallisimman (ja hauskimman) seksileikin, jota voit harrastaa.

Bondage tarjoaa maailman vapauden leikkiä, kokeilla ja antaa jollekin toiselle ohjakset – sinun suostumuksellasi. Tietenkin myös päinvastoin: jos sinä haluat olla vallassa, voit myös olla vallassa. Toivottavasti saitte kumppanisi kanssa hyviä vinkkejä tästä tekemästäni Bondage opas -aloittelijoille artikkelista ja nyt sitten vaan kokeilemaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *