Womanizer – Parhaat testissä

Womannizer tuoteperheen tuoteet ovat naisille suunnattuja kiihottimia, jotka tuottavat nautintoa painealltojen avulla.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima Womanizer tuotteita

FAQ

Kyllä on. Air teknologian tuomat paineaallot tuovat stimulaation, joka ei vahingoita herkkää klitorista. Kaikki markkinoilla olevat paineaaltokiihottimet ovat läpäisseet testit ja ne on sertifioitu. On kuitenkin muistettava, että paineaaltokiihotinta ei tule käyttää alueille, jossa iho on rikki tai siinä on lävistyksiä. Käyttöä ei myöskään suositella, jos sinulle on asennettu sydämen tahdistin.

 

Paineaaltokiihottimen värisevät pulssitoiminnot ja suuttimen sekä ihon välille muodostuva alipaine ” vetää” lävistyskohtaa ja siten korua ihon pintaa kohti. Tällöin on vaarana, että lävistyskohta repeää, tai muutoin vaurioituu ja aiheuttaa tulehduksen. 

Riippuu onko kyseinen paineaaltokiihotin vedenkestävä vai ainoastaan roiskekestävä. Vedenkestävän voit ottaa mukaan kylpyyn, mutta roiskekestävä ei kestä suoranaisesti vettä. 

Useimmat ovat hyvin hiljaisia, noin 40 dB. Äänen taso voi voimistua joissain tuotteissa, kun sen laittaa isommalle teholle. 

Vibraattorit stimuloivat klitorista ja emätintä suoralla kosketuksella sekä värinöillä. Paineaaltokiihotin taas antaa stimulaatiota sykkivillä paineaalloilla ilman että se on suorassa kosketuksessa klitorikseen. 

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Womanizer Premium

  Premium

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  96%
  Hinta
  98%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Womanizer Premium

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Paineaaltokiihotin on valmistettu pehmeästä ja vartaloystävällisestä lääketieteellisestä silikonista sekä ABS muovista, näin ollen se ei sisällä lainkaan allergisoivia Ftalaatteja tai Lateksia.

  Pituutta laitteella on 15,5 cm ja sen halkaisija on 3,5 cm. Vesitiivis kiihotin on ladattava, ja lataus onnistuu mukana tulevalla USB latausjohdolla. Täyteen latausaika on 120 min, jolla saa 240 min käyttöaikaa!

  Paineaaltokiihottimessa on 12 erilaista pulssiasetusta, jotka vievät sinut ikimuistoisiin orgasmeihin. Pulsseja säädät helposti laitteessa olevista painikkeista.  Tuotteen mukana tulee kaksi suutinta S sekä M koko. S koon suuttimen mitat ovat 1,1 cm x 1,6 cm ja M koossa suuttimen mitat ovat 1,2 cm x 1,7 cm. 

  Tämä edistynyt paineaaltokiihotin tarjoaa niin hellempää kuin voimakkaampaakin intensiteettiä kuin edeltäjä. Kevyesti kaareutuva laite asettuu hyvin käteen ja sitä on miellyttävä käyttää. Smart silence toiminto pitää huolen, että laite käynnistyy vasta kun se on kosketuksessa ihoon ja kun kosketus päättyy, moottori hiljenee saman tien.

  Tämä on todella hiljainen, äänitaso on vain 40 dB, joten halutessaan sen käyttö on huomaamatonta. Kytke autopilot toiminto etkä voi etukäteen tietää millä intensiteetillä sinua stimuloidaan. Voimakkaamman ja miellyttävämmän tunteen koet, kun käytät suuttimeen hieman vesipohjaista liukuvoidetta, näin ihokontakti on saumaton ja laitteen tuoma tunne voimakkaampi.  Halutessasi voit stimuloida laitteella myös rintojasi ja kokea miltä orgasmi tuntuu, kun sen saa pelkästään nännejä stimuloimalla! 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Womanizer Premium
  Pulssiasetukset 12
  Koko 15,5 x 5 x 3,5 cm
  Sisähalkaisija Koko S: 1,1 x 1,6 cm // Koko M: 1,2 x 1,7 cm
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Latausaika 120 minutes
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi
  Äänitaso Matala (< 40 dB)
  Virtalähde Ladattava akku (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana)
  Allergeenit Ei sisällä ftalaatteja tai lateksia

  Paineaaltoja klitorikselle

  1 of 4

  Näppärän kokoinen

  2 of 4

  Onnistunut muotoilu

  3 of 4

  Helppo ladata

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Womanizer Premium arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Womanizer Premium oli kokeilussa erittäin laadukkaan oloinen tuote. Vaikka hintaa tuotteella oli, sen hankkiminen ei harmita. Ulkonäkönsä puolesta laite oli myös erittäin miellyttävä ja värivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti.

  Ehdottomasti helppokäyttöinen paineaaltokiihotin, vaikka alussa lelun käyttö vaati hieman harjoittelua. Paikallaan pitäminen ei ollut helppoa varsinkaan kumppanin kanssa tuotetta kokeillessa. Eli itse kokisin kyseisen lelun soveltuvan enemmän itsetyydytykseen kuin yhteisiin hetkiin.

  Kaikin puolin laadukas tuote, jota voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä. Vesiitiiviydestä tuote saakin suuren plussan. Orgasmin saanti tuotteen avulla oli myös helppoa. Samoin puhdistaminen.

  Womanizer Duo

  Duo

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Womanizer Duo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Samettisen pehmeästä silikonista ja kestävästä ABS muovista valmistettu stimulaattori on pituudeltaan noin 20, 5 cm, josta sisään menevä pituus on 10,5 cm. G- pistesauvan halkaisija on noin 3,5 cm leveimmillään. Tuotteen mukana saat kaksi suutinta, jotka ovat S ja M kokoiset, S koko on mitoiltaan 1,2 cm x 1,4 cm ja M koon mitat ovat 1,9 cm. x 2,1 cm. Stimulaattori ei sisällä allergisoivia Ftalaatteja tai Lateksia.

  Tuote ladataan mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB johdolla, ja täyteen lataaminen vie 120 minuuttia, joka antaa saman verran käyttöaikaa. Nauti 12 eri pulssitasosta ja 12 eri värinästä, joista voit valita vielä 10 erilaista rytmiä. Voit kokea myös kiihottavia nautinnon hetkiä kylpyhuoneen puolella, sillä stimulaattori on vesitiivis. 

  Ergonomisesti käteen sopiva muotoilu takaa, että laite pysyy kädessä ja sen G- piste sauva ja klitoriksen kiihotin osuvat helposti juuri sinne, missä stimulaatio vie sinut orgasmin ihmeelliseen maailmaan! Tuotteessa on smart silence toiminto, joka käynnistää nautinnon tuovan stimulaation heti kun se koskettaa ihoa, ja sammuu kun kosketus loppuu. Kaksi moottoria takaa, että nautinto on voimakasta.

  Pleasure Air- teknologian tuomat värinät ja pulssiasetuksia voi yhdistellä, jolloin voit stimuloida klitorista ilman sen koskettamista. Voit myös leikitellä perinteisillä värinöillä, joita löytyy 12 ja niissä 10 rytmiä.  Kaikkia toimintoja ohjataan varressa olevilla painikkeilla, joita on helppo käyttää. Vaikka samettisen pehmeä stimulaattori on helppo asettaa sisään, miellyttävämpää hetkestä vielä saa, kun sivelee sen pintaan vesipohjaista liukuvoidetta.  Oletko valmis orgasmeihin, joihin et väsy koskaan? Tuotteen mukana saat sille myös satiinista valmistetun säilytyspussin. 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Womanizer Duo
  Pulssiasetukset 12
  Pituus Noin 20,5 cm, josta 10,5 cm sisään asetettavaa
  Sisähalkaisija Koko S: 1,2 x 1,4 cm // Koko M: 1,9 x 2,1 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Latausaika 120 minutes
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Virtalähde Ladattava akku (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana)
  Allergeenit Ei sisällä ftalaatteja eikä lateksia

  Onnistunut muotoilu

  1 of 4

  Klitorikselle

  2 of 4

  Helppo ladata

  3 of 4

  G-pisteelle

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Womanizer Duo arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Womanizer Duo Klitoris- ja G-pistestimulaattori oli kokeilussa erittäin miellyttävä. Tuote oli laadukas ja näppärä käyttää. Tosin alussa käyttö vaati hieman harjoittelua. Womanizer Duon kohdalla suuri hintalappu ei haittaa, sillä laatu on erittäin hyvä.

  Omaan makuuni tuote oli hieman haastava muotonsa puolesta, mutta kun tuotteeseen tottui, oli käyttö helppoa. Yksi suurista plussista oli, että tuote ei käynnistynyt ilman ihokontaktia, näin ollen hiljainen käyttö oli mahdollista.

  Orgasmi oli tuotteen avulla helppoa saada, kunhan käytön hallitsi. Asetuksia oli riittävästi, joten omaan makuun soveltuvat asetukset oli erittäin helppoa löytää. Kaikin puolin loisto hankinta.

  Womanizer Starlet 2

  Starlet 2

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Womanizer Starlet 2

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun janoat orgasmin täytteisiä kokemuksia, on tämä elegantti Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori sinun valintasi! 

  Tämä ihanan naisellinen stimulaattori on valmistettu kestävästä ABS muovista ja sen suuttimet on valmistettu samettisen pehmeästä silikonista. Joten se soveltuu herkällekin käyttäjälle.

  Kokonaispituutta on 11, 6 cm ja leveys on 4,5 cm, silikonisen suuttimen sisä halkasija on noin 1 cm.   Pienen kokonsa vuoksi tämä on helppo kuljettaa aina mukana, vaikka käsilaukussa, ja orgasmeista pääset nauttimaan kotisi ulkopuolella! Stimulaattori tarjoaa 4 erilaista intensiteettiä, jotka tulevat Pleasure Air teknologian myötä.

  Tämä ei hyydy kesken leikin, sillä täyteen ladattuna käyttöaikaa on noin 30 minuuttia ja LED valo sen varressa varoittaa, kun akku on loppumaisillaan. Latausaika täyteen on myös noin 30 minuttia ja lataus tapahtuu magneetilla kiinnittyvällä USB latausjohdolla, joka tulee tuotteen mukana. 

  Starlet 2 saattelee sinut hellän mutta samalla voimakkaan stimulaation syövereihin, ja sen 4 sykkivää intensiteettiä hoitaa sinut aina orgasmeihin! Tämä antaa nautintoa vaikka suihkussa, sillä se on vesitiivis.

  Voimakkaamman stimulaation saat, kun sivelet suuttimeen hieman vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin se tarttuu saumattomasti klitorikseen.

  Heittäydy siis nautinnon vietäväksi, ja koe kuinka laukeat kerta toisensa jälkeen tämän klitoriskiihottimen avulla. 

  Tuote ei sovellu käytettävksi vartalon alueilla, joilla on lävistyksiä. 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Womanizer Starlet 2
  Stimulaatiotasot 4 (Pleasure Air Technologie®)
  Pituus 11,6 cm
  Sisähalkaisija Noin 1 cm
  Vesitiivis Kyllä
  Latausaika 30 minutes
  Valmistusmateriaali Silikoni (suutin) ja ABS-muovi (stimulaattori)
  Akku Ladattava akku (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana)

  Pienikokoinen

  1 of 3

  Ladattava

  2 of 3

  Klitorikselle

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Womanizer Starlet 2 arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Womanizer Starlet 2 on tuotteena erittäin mielenkiintoinen. Se oli huomattavasti edullisempi kuin monet kilpailijansa. Näin edullisen lelun ei voinutkaan odottaa olevan yhtä laadukas kuin monet kalliimmat laitteet. Kuitenkin hyvin toimiva peli, joka ei jättänyt pulaan.

  Ainoa kunnollinen miinus oli, että laite ei ole kauhean voimakas. Se kuitenkin sopii heille, joilla klitoris on herkempi. Myös harmistusta aiheutti se, että lävistysten kohdalla laitetta ei voi käyttää. Jos näitä ei huomioi, niin laite oli hyvin toimiva.

  Laite ei lataukseltaan ole pitkäkestoinen, mutta toisaalta nopeiden orgasmien saamiseen se on erinomainen. Lataus ei myöskään vie paljoa aikaa, mikä mahdollistaa nopeat uusinnat tarvittaessa. Näppärä laite, josta on iloa varmasti monelle.

  Womanizer Liberty

  Liberty

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  95%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Womanizer Liberty

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Naisellisen pirteä ja kompakti paineaaltokiihotin stimuloi klirotista ja vie sinut orgasmeihin kerta toisensa jälkeen. Womanizer Liberty Paineaaltokiihotin on jokaisen naisen lelulaatikon varma tuote! 

  Lääketieteellisestä silikonista ja kestävästä ABS muovista valmistetussa kiihottimessa ei ole allergisoivaa Lateksia tai Ftalaatteja.  Sen mitat ovat 10,4 cm x 5,5 cm x 4,8 cm ja suuttimen sisähalkaisija on 1,1 cm x 1,6 cm.

  Matalan äänitason noin 40 dB ansiosta tämän käyttö käy huomaamattomasti ja pieni koko mahdollistaa sen huomaamattoman mukana kuljettamisen. 6 erilaista pulssitasoa stimuloi sinut orgasmeihin kerta toisensa jälkeen.

  Paineaaltokiihotin toimii akulla, jonka täyteen lataus vie noin 60 minuuttia, antaen 120 minuuttia käyttöaikaa. Lataus tapahtuu tuotteen mukana tulevalla mikro – USB latausjohdolla. 

  Paineaalto kiihotin on juuri sopiva käteen, joten sitä on hyvin miellyttävä käyttää. Voit stimuloida tällä itseäsi myös suihkun tai kylvyn aikana, sillä kiihotin on vesitiivis. Kun haluat tehostaa tuntemuksia, sivele vesipohjaliukoista liukuvoidetta suuttimen reunalla, jolloin se saa saumattoman kontaktin herkkään klitorikseen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Womanizer Liberty
  Pulssiasetukset 6
  Mitat 10,4 x 5,5 x 4,8 cm
  Sisähalkaisija 1,1 x 1,6 cm
  Vesitiivis Kyllä
  Latausaika 60 minutes
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni, ABS-muovi
  Äänitaso Matala (< 40 dB)
  Virtalähde Ladattava akku (mikro-USB -latausjohto mukana)
  Allergeenit Ei sisällä ftalaatteja tai lateksia

  Klitorikselle

  1 of 3

  Helpot säädöt

  2 of 3

  Käteen sopiva

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Womanizer Liberty arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Womanizer Liberty Paineaaltokiihotin osoittautui kokeilussa erittäin näppäräksi pikku kiihottimeksi. Kokoa ei laitteella juurikaan ollut ja erityistä plussaa tuli miellyttävistä värivalikoimista. Ulkoisesti laite vaikutti erittäin hyvältä.

  Liberty sopi sekä esileikkiin, että itsetyydytykseen oikein hyvin. Erityisen mukavaa oli huomata, että laite oli kohtalaisen hiljainen. Näin käyttö onnistuu hyvin myös niissä asunnoissa, joissa kaikki äänet kantautuvat helposti muihin asuntoihin.

  Vesitiivis ja kaikin puolin toimiva lelu, jonka kanssa voi leikkiä niin yksin kuin yhdessä. Ja mikä parasta, se soveltui hyvin myös kylpyhetkiin. Harmillista on, että laturin kanssa oli hieman ongelmia, eikä laite meinannut aluksi latautua.

  Womanizer Classic

  Classic

  94%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  93%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Womanizer Classic

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Womanaizer Classic Paineaaltokiihotin stimuloi klitorista ilman suoraa kosketusta! Vie itsesi nyt lukuisiin orgasmeihin kerta toisensa jälkeen, tähän leluun et tule kyllästymään!

  Paineaaltokiihotin on pituudeltaan 14,8 cm ja siinä on kaksi erikokoista suutinta. S koon suuttimen halkaisijan mitat ovat 1,1 cm x 1,6 cm ja M koossa mitat ovat 1,2 cm x 1,7 cm. Kiihottimen suuttimet on valmistettu pehmeästä ja vartaloystävällisestä silikonista ja muutoin valmistukseen on käytetty kestävää ABS muovia, joten se ei sisällä lainkaan allergisoivia

  Ftalaatteja tai Lateksia. Paineaaltokiihottimessa on 8 erilaista pulssiasetusta, joita säädetään varressa olevalla painikkeella. Paineaaltokiihotin ladataan mukana tulevalla magneettisesti kiinnyttävällä USB johdolla. Sen täyteen lataaminen kestää noin 120 min, jolla käyttöaikaa saa 240 min! Tämän kanssa ei siis tarvitse pelätä, että leikki loppuu kesken. 

  Nyt voit nauttia äärimmäisen voimakkaasta tai lempeästä stimulaatiosta, jonka saat paineaaltokiihottimen tekemästä ilmavirrasta. Vieläkin voimakkaampia tuntemuksia saat, kun sivelet vesipohjaista liukuvoidetta suuttimen reunoille ennen kuin asetat sen klitoriksen ympärille.

  Stimulaatio käynnistyy, kun painat on / of painiketta parin sekunnin ajan, samoilla napeilla säädät stimulaation voimakkuutta. Voit nauttia tämän kanssa myös kylpyhuoneen puolella, sillä paineaaltokiihotin on vesitiivis.  Nyt voit nauttia ennenkokemattomasta stimulaatiosta, joka vie orgasmiin juuri silloin kun sinä haluat! 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Womanizer Classic
  Pulssiasetukset 8
  Pituus 14,8 cm
  Sisähalkaisija Koko S: 1,1 x 1,6 cm // Koko M: 1,2 x 1,7 cm
  Vesitiivis Kyllä
  Latausaika 120 minutes
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Äänitaso < 42 dB
  Virtalähde Ladattava akku (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana)
  Allergeenit Ei sisällä ftalaatteja tai lateksia

  Klitorikselle

  1 of 3

  Onnistunut muotoilu

  2 of 3

  Helppo ladata

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Womanizer Classic arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Womanizer Classic Paineaaltokiihotin oli kokeilussa niitä harvoja Womanizor tuotteita, joissa värivalikoimaa ei ole. Classic on erittäin perustasoinen paineaaltokiihotin, jonka ulkoasuun tai toimintoihin ei ole erityisen paljoa panostettu.

  Kaikin puolin tuote on kuitenkin toimiva. Muotoilu on onnistunut ja toiminnot hyviä. Paineaallot voivat kuitenkin tuntua toisten mielestä hieman liian voimakkailta, joten omaa kroppaa kannattaa kuunnella laitetta käyttäessä.

  Monille soveltuva laite, jonka käyttö on helppoa. Hintaansa nähden hyvin onnistunut laite, jossa suurimpana miinuksena lienevät materiaalit. Muutoin kuitenkin orgasmeja tuottava nautinnon lähde.

  Womanizer Premium Eco

  Premium Eco

  93%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  91%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Womanizer Premium Eco

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko aina haaveillut viettelevän leikittelevästä stimulaatiosta? Womanaizer Premium Eco Paineaaltokiihotin stimuloi sinua tavalla, jota et vielä ole kokenut, ja saattelee sinut orgasmien äärelle joka kerta! 

  Tämä paineaaltokiihotin on valmistettu biohajoavasta Biolene materiaalista, joka on pehmeää ja tuntuu miellyttävälle sekä pysyy hyvin käden otteessa. Suuttimet ovat valmistettu vartaloystävällisestä ja samettisen pehmeästä silikonista, joten tuote ei sisällä lainkaan Ftalaatteja. Kokonaispituutta kiihottimella on 15,5 cm.

  Suuttimia on kahta eri kokoa ja S koon sisähalkaisija on 1,1 cm x 1,6 cm ja M koon 1,2 cm x 1,7 cm. Kapeampi suutin tarjoaa voimakkaampaa tunnetta, kun taas keskikoinen pehmeämpää, jolloin kestät leikissä mukana kauemmin.

  Paineaalto kiihotin ladataan mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB latausjohdolla, ja sen täyteen lataus aika on 120 min, jolla sen käyttöaika on jopa 240 min! Paineaaltokiihotin tarjoaa 12 nautinnollista intensiteettiä. 

  Voit siis nauttia pehmeän kiusoittelevasta kuin myös imutuntemuksesta, sinä itse päätät mikä intensiteetillä orgasmiin ratsastat. Sivele vesipohjaista liukuvoidetta silikonisen suuttimen reunoille ja näin saat vieläkin voimakkaamman tuntemuksen aikaiseksi, kun suuttimen ja klitoriksen välille syntyy alipaine.

  Paineaaltokiihottimessa on Smart Silence toiminto, joka käynnistää laitteen vasta kun se on kontaktissa ihoon, ja sammuu kun kontakti katkeaa. Kiihotin on myös hiljainen, joka takaa, että salaiset leikkisi jäävät vain sinun tietoosi. 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Womanizer Premium Eco
  Pulssiasetukset 12
  Pituus 15,5 cm
  Sisähalkaisija Koko S: 1,1 x 1,6 cm // Koko M: 1,2 x 1,7 cm
  Vesitiivis Ei, mutta roiskeenkestävä
  Latausaika 120 minutes
  Valmistusmateriaali PLA-seos, silikoni
  Virtalähde Ladattava akku (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana)
  Allergeenit Ei sisällä ftalaatteja tai lateksia

  Helppo ladata

  1 of 4

  Helpot säädöt

  2 of 4

  Klitorikselle

  3 of 4

  Biohajoavat materiaalit

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Womanizer Premium Eco vaikutti erittäin laadukkaalta ja hyvin toimivalta laitteelta. Sitä oli helppoa käyttää, eikä muotoilussa ollut moitteen sanaa. Itselle mieleen oli myös laitteen kaunis väri. Näyttävä ja helppokäyttöinen laite, joka sopii naiselle kuin naiselle.

  Laite saa ehdottomasti plussaa Smart Silence toiminnosta. Näin ollen laite ei käynnisty ilman iho kosketusta. Toinen suuri plussan tuoja on se, että laite on valmistettu biohajoavasta materiaalista. Näin ollen sen käyttö on mieleen varsinkin heille, jotka pyrkivät ekologisiin ratkaisuihin elämässään.

  Premium Eco on helppo ja mukava käyttää, eikä käytön aikana itsellä ilmennyt ongelmia. Miinusta tulee ainoastaan siitä, että omaan makuun laite oli hieman liian mieto. Eli kovin suurta stimulointia en saanut laitteesta.

  Miten ostaa paras Womanizer tuote

  Womanizerin valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman Womanizerin helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 €

  Tarvittavat tarvikkeet:

  Lista parhaista Womanizer tuotteista.

  Tarvitut materiaalit:

  Rahaa ostaa Womanizer

  Step-by-step ohje

  Etsinnässä paras Womanizer
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta Womanizeria. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä tuhlaa aikaa etsinnässä
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä Womanizeria. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida Womanizeria hankkiessa.
  2-2.png
  Käy läpi suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse yksi suosittelemistamme verkkokaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmista! Olet nyt Womanizer tuotteen omistaja!
  Valitse listamme kaupoista yksi. vastaanota huomaamaton paketti. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Kuinka käyttää Womanizer paineaaltokiihottimia

  Wonanizerien käyttö on erittäin helppoa ja monipuolista. Käyttötapoja on useita, joten itselle mieluisan tavan löytäminen on helppoa. Womanizeria voi käyttää esimerkiksi osana seksileikkejä tai vain itsetyydytyksessä. Mikään ei estä käyttämästä esimerkiksi dildoa samalla, kun Womanizeria käyttää. Toiset kokevat saavansa lisänautintoa myös käyttämällä ohessa orgasmigeelejä. Kokeilemalla eri tapoja, on mahdollista löytää entistä suurempia nautintoja. Erilaiset seksilelut soveltuvat hyvin  myös Womanizerin kanssa käytettäväksi. 

  Kuinka puhdistaa paineaaltokiihotin?

  Jos kyseessä on vesitiivis tuote, silloin voit pestä sen kokonaisuudessaan lämpöisen ja juoksevan veden alla, käyttäen mietoa saippuaa. Halutessasi voit ostaa myös erikseen erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistusainetta / suihketta ja käyttää sitä saippuan sijaan. 

  Jos tuote on vain roisketiivis, silloin sitä ei saa puhdistaa juoksevan veden alla. Se pyyhitään kostella käytön jälkeen, ja tähän suositeltavaa on käyttää erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistussuihketta, jolla on myös desinfioiva vaikutus. 

  Videot Womanizerin puhdistuksesta

  Seksilelujen puhdistus on aina tärkeää. Siksi olemme keränneet tähän muutaman oleellisimman videon, jotka liittyvät puhdistamiseen. Katsomalla videot, voit saada entistä parempia vinkkejä puhdistamiseen. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *