Vaginapumppu – Parhaat testissä pimppipumppu

Vaginapumppu on alipaineen kehittävä pumppu, jolla saadaan niin klitoris kuin häpyhuulet turvonneiksi ja tuntoherkiksi. Pumppuja on erilaisia aina pienestä klitorispumpuista koko vulvan alueen pumppuihin.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima vaginapumppuja

FAQ

Vaginapumppua käyttämällä voit saada vulvan alueen paisumaan ja kiihottumaan kunnolla. Samalla kun alue paisuu, se tulee myös kosketusherkemmäksi. Kumppani voi myös kiihottua pumpatusta näystä.

Vaginapumppu luo alipaineen, jonka avulla kohde alue, yleensä klitoris ja häpyhuulet, turpoavat. Tunne voi tuottaa nautintoa, mutta liiallinen paine voi olla kivuliasta. Jo pelkkä pumppaaminen voi tuottaa suurta nautintoa.

Tämä on maku asia. Toiset kokevat, että pimppipumppu saa seksin tuntumaan paremmalta, kun taas toiset eivät muutosta koe. Pimppipumppu kuitenkin tekee vulvan alueen kosketusherkemmäksi, jolloin useimmiten orgasmin saaminenkin helpottuu.

Monissa vaginapumpuista on helppo paineen säätely ja pikavapautus siltä varalta, että painetta kertyy liikaa. Myös omaa kehoa tulee kuunnella käytössä, jos paine sattuu, niin sitä on liikaa. Mutta oikein käytettynä pumput ovat turvallisia.

Liukuvoide on suositeltavaa, sillä sen avulla kupin saa helpommin kiinnittymään ihoon. Joissain pimppipumpuissa on myös esimerkiksi kieli tai vibraattori, joiden kanssa liukuvoide on tärkeä. Yleensä suositeltavaa on käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

Vaginapumppuja on erilaisia, osa on koko vulvan alueelle ja osa puolestaan vain klitorikselle. Mikään ei estä kokeilemasta pumppuja myös muille erogeenisille alueille, kuten rinnoille. Pienet klitorikselle tarkoitetut sylinterit voivat olla omiaan muun muassa nänneille.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1 Stimulaattori

  Testivoittaja

  99%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  98%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1 Stimulaattori 1

  Fantasy For Her Ultimate Pleasure

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3 in 1 Stimulaattori on sinulle nainen joka et halua keskittyä vain yhteen erogeeniseen alueeseen vaan tällä stimuloit jopa kolme erogeenistä aluetta! Tämä monipuolinen stimulaattori tarjoaa sinulle järisyttäviä elämyksiä niin kielellään kuin alipaineellaan sekä G- pistevibraattorilla!

  Stiumlattori on valmistettu ihoa hyväilevästä silkinpehmeästä silikonista ja on myös vesitiivis. Kokonaispituutta stimulaattorilla on 25,5 cm. G- pistevibraattorin sissän asetettava pituus noin 12 cm ja halkaisija 3,2 cm. Värinätasoja löytyy kolme erilaista, seitsämällä eri rytmillä. Kielitoiminnossa on myös 7 erilaista liike ja värinätasoa, ja imutoiminnossa on komle asetusta. Stimulaattori toimii akulla joka ladattavissa magneettisella USB latausjohdon avulla (kuuluu pakkaukseen).

  Stimulattorin neljä moottoria tarjoilevat nautinnollisia hetkiä tarpeidesi mukaan. Nautinnollisen alipaineen saat aikaiseksi kun asetat ovaalinmuotoisen kupin häpyhuulien ja klitoriksen ympärille.

  Tälloin värisevä kieli johdattelee sinut orgasmien seitsämänteen taivaaseen. Kuppia voi käyttää myös rinnoillesi, aseta se anänniesi päälle ja anna kielen hoitaa herkkiä nännejäsi luoden kiihottavan nautinnollisen tunteen.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fantasy For Her Ultimate Pleasure
  Värinätasot 3 nopeutta ja 7 rytmiä
  Pituus 25,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi, TPR, polykarbonaatti ja ruostumaton teräs.
  Kielitoiminto 7 liike- ja värinäasetusta
  Imutoiminto 3 asetusta
  Kieli Englanti
  Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1 Stimulaattori 2

  Sisään laitettava sauva

  1 of 4

  Helpot säädöt

  2 of 4

  Kieli

  3 of 4

  Tiivis kuppiosuus

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fantasy For Her Ultimate Pleasure arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1 Stimulaattori osoittautui oikein onnistuneeksi kokeiluksi, sillä  se toimi ehdottomasti kaikilla kolmella tavalla.

  Laite oli melkoisen äänekäs ja väritykseltään hieman tympeä, mutta toiminnaltaan taivaallinen. Erilaiset rytmin muutokset mahdollistavat käytön juuri niin kuin itselle tuntuu parhaimmalta.

  Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1 Stimulaattori oli erittäin helppo käyttää ja sillä sai orgasmin takuuvarmasti.

  Shots Pumped Vaginapumppu

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  97%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Shots Pumped Vaginapumppu 1

  Shots Pumped Vaginapumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Shots Pumped Vaignapumppu On sinulle joka haluat kokea nautintoa aiempaakin enemmän! Tämä lisää tuntoherkkyyttäsi ja pääset aivan uudelle tasolle nautinnon maailmassa. Voit käyttää myös pumppua kumppanisi kanssa yhdessä!

  Tämä tuote on naisellinen ja sen letku on ruusukullan värinen ja valmistettu pehmeästä ABS muovista. Letku on hempeän vaaleanpunainen ja valmistettu pehmeästä silikonista. Kupin pituus on 9 cm, leveys 6 cm ja syvyyttä on 5 cm. Vaginapumpppuon myös vesitiivis.

  Tämö vaingapumppu saa pintaverenkiertosi kiihtymään häpyhuulissa ja klitoriksessasi joka saa erogeeniset alueesi entistäkin tuntoherkemmiksi ja ovat entistäkin vastaanottavaisemmat tuhmillekin kosketuksille.

  Quick Release toiminto tasaa alipaineen yhdellä napin painalluksella, letkun voi myös irrottaa kupista jolloin kuppi jöö paikalleen ja pääset nauttimaan turvonneen vulvan näkymästä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Shots Pumped Vaginapumppu
  Quick Release Kyllä
  Pituus 9 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Akryyli, silikoni ja ABS-muovi.
  Kieli Mm. englanti, espanja, saksa, ranska
  Allergenit Ftalaatiton
  Shots Pumped Vaginapumppu 1

  Quick release

  1 of 4

  Ruusukullan värinen

  2 of 4

  Helppo pumppaus

  3 of 4

  Tiivis kuppi

  4 of 4

  Yhteenveto

  Shots Pumped Vaginapumppu on erittäin laadukas pumppu, joka toimii oikein mainiosti vaginan pumppaamiseen. Se saa pintaverenkierron aivan uusiin ulottuvuuksiin sekä klitoriksella, että häpyhuulilla.

  Ehdottomasti aloittelijoille sopivaa on quick release toiminta, jollamahdollinen liiallinen paine saadaan tasattua hyvin nopeasti ja helposti.

  Laite toimi kyllä vaginan pumppaamiseen oikein hyvin, mutta monipuolisuutta siinä ei ole. Eli sillä ei useita käyttötarkoituksia ole.

  Klitorispumppu Clit Sucker

  Paras hinta

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  You2Toys Klitorispumppu 1

  Klitorispumppu Clit Sucker

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Clit Sucker klitorispumppu turvottaa klitoristasi ja intiimialueitasi. Se imee ja näin lisää verenkiertoa intiimialueellasi. Tämän kanssa olet siis matkalla nautinnon huipulle.

  Tämän helppokäyttöisen pumpun sylinteri on valmistettu kestävästä kovamuovista. Pituutta sylinterillä on 8 cm ja halkaisijaltaan se on 3,5 cm. Sylinteri on irrotettava, joten se on käytön jälkeen helppo myös pestä.

  Liitä letku ja sylinteri toisiinsa, laita sylinteri klitoriksesi päälle ja pumppaa alipainetta pumppupalloa puristelemalla. Kun verenkierto lisääntynyt pumpattavalla alueella, tuntoherkkyytesi voimistuu ja näin ollen saat syvällisemään nautinnon tunteen ja voimakkaan orgasmin aikaiseksi. Alipaine vapautuu kun painat sylinteristä paineenvapautuspainiketta.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Klitorispumppu Clit Sucker
  Värinätasot 10 erilaista
  Pituus 8 cm
  Halkaisija Noin 3,7 cm
  Paino Noin 125 g
  Valmistusmateriaali ABS-muovi
  You2Toys Klitorispumppu 2

  Pumpattava

  1 of 3

  Helppo kiinnitys

  2 of 3

  Klitorikselle

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Klitorispumppu Clit Sucker arvostelut

  Yhteenveto

  Klitorispumppu Clit Sucker on kyllä erittäin toimiva klitorikselle ja ehdottomasti hyvin edullinen. Pumppu toimii ja saa klitoriksen ihanan herkäksi.

  Sääli vain, että pumppu nimenomaan toimii vain klitorikselle. Siksi näin ollen muu vulvan alue jää harmillisesti huomiotta ja olo jää hieman puolittaiseksi.

  Laitteen on kuitenkin niin hyvin toimiva, että sen tylsä ulkonäkö jää taka-alalle ja käyttö on mukavaa.

  Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu

  Vibraattorilla

  95%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  95%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu 1

  Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat hemmotella itseäsi tai vaikka kumppaniasi, valinta on silloin Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu! Läpinäkyvä kuppiosa tarjoilee kumppanillesi mahdollisuuden katsella kiihottavia muutoksia emättimessäsi käytön aikana.

  Vagina pumppu koostuu kahdesta osasta, itse pumpusta sekä bullet- vibraattorista, joka toimii myös johdollisella kaukosäätimellä ja vibraattori on irrotettavissa.

  Anatomisesti muotolitu kuppi osa asetetaan tiiviisti emättimen päälle, jolloin sen sisälle saadaan luotua kiihottava alipaine käsipumppua käyttämällä. Pumppu lisää verenkiertoa pumpatulle alueelle, saaden häpyhuulesi laajentumaan, jolloin tuntoherkkyytesi on käsinkosketeltavaa ja voimakkaan nautinnollinen orgasmi on taattu.

  Quick Release painikkeen avulla alipaine tasataan nopeasti käytön jälkeen. Lisää uuta ulottuvuutta leikkeihisi käyttämällä vibraattoria sellaisenaan tai pumpussa. Tällöin voit stimuloida myös vartalosi muitakin erogeenisiä alueita.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu
  Bullet vibraattori Multispeed
  Pituus Noin 20 cm
  Mitat kuppiosa 14 cm x 8 cm x 7 cm
  Kieli Englanti
  Paristot 2 x AA (ei mukana)
  Valmistusmateriaali ABS-muovi, PVC
  Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu 1

  Helpot säädöt

  1 of 4

  MultiSpeed

  2 of 4

  Bullet vibraattori

  3 of 4

  Pumppu

  4 of 4

  Yhteenveto

  Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu on erittäin nautinnollinen pumppu, jossa hinta ja laatu kohtaavat erittäin hyvin. Edullinen hinta aiheutti aluksi epäilyksen tunteen, mutta pettymystä ei tullut. Laite toimi.

  Bullet vibraattori toimii kauko-ohjauksella ja sen käyttö on mahdollista myös ilman pumppua. Tällä setillä orgasmin saanti onkin mahdollista tavalla tai toisella.

  Fetish Fantasy Elite Värisevä Vaginapumppu on kyllä helppo käyttää, mutta säätelyyn tarvitaan kahta kättä. Toisaalta stimulaatiokin tulee olemaan monipuolista.

  Size Matters Klitorispumppusetti

  92%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  93%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Size Matters Klitorispumppusetti 1

  Size Matters Klitorispumppusetti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Size Matters Klitorispumppusetti ei jätä sinua kylmäksi! Tämä stimulo klitoristasi alipaineen vulla joka saa veren virtamaan pumpatulle alueelle turvottaen klitoriksesi ja näin lisää tuntoherkkyyttäsi huomattavasti!

  Klitorispumppusetin materiaalina on käytetty ABS muovia sekä PVC:tä. Sylintereitä on kolmea eri kokoa joilla pituutta 9cm halkaisija 2cm, 9,5cm ja halkaisija 3cm sekä 11,5cm ja halkaisija 3,8cm. Letkun pituus on 47cm. Vaginapumppu toimii kolmella AG-13 paristoilla.

  Pumpun mukana tulee myös Bullet- vibraattori joka on varusteltu multispeed värinää tarjoavalla toiminnalla. Valitse itsellesi sopivan kokoinen sylinteri ja liitä siihen pumpun letku.Aseta sylinteri tiivisti klitoriksellesi ja aloita pumppaaminen kahvaa käyttäen alipaineen saamiseksi. 

  Kun haluat vain nauttia tunteestasi, poista letku sylinteristä. Pumppauksen jälkeen saat nauttia kiihottavasta tuntoherkkyydestä, kunnes vaikutus pikkuhiljalleen lakkaa. Sylinterin poistaminen tulee tehdä varoen, nosta sitä hellävaroen irti ihosta jotta alipaine vapautuu.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Size Matters Klitorispumppusetti
  Bullet vibraattori Multispeed
  Pituus sylinterit 9 cm, 9,5 cm, 11,5 cm
  Halkaisija sylinterit 2 cm, 3 cm, 3,8 cm
  Kieli Englanti
  Paristot 3 x AG-13 paristot (mukana)
  Valmistusmateriaali ABS-muovi, PVC
  Size Matters Klitorispumppusetti 2

  Paineen säätö

  1 of 3

  Helppo paineen säätely

  2 of 3

  Klitorikselle

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Size Matters Klitorispumppusetti oli erittäin mielenkiintoinen kokeilussa. Kolme erikokoista stlinteriä mahdollistivat sen, että omaan kokoon soveltuva sylinteri löytyi. Bullet vibraattori viimeisteli nautinnon.

  Miinuksena oli, että setti oli vain klitorikselle, joten pumppausta ei muille alueille saanut. Hinta myös oli aika yläkanttiin, kun monipuolisuutta ei setillä saanut aikaan.

  Joka tapauksessa Size Matters Klitorispumppusetti toimi kuten kuuluu ja sillä sai klitoriksen mukavan herkäksi.

  Pumped Moottoroitu Vaginapumppu

  92%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  92%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Pumped Moottoroitu vaginapumppu 1

  Pumped Moottoroitu Vaginapumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pumped – Moottoroitu vaginapumppu on klitorista sekä häpyhuulia kiihottava ja paisuttava moottoroitu vaginapumppu, jolla pumppaaminen tapahtuu napin painalluksesta. Intiimialueet saa pumpulla helposti herkiksi.

  Jalkoväli tulee pumpulla erittäin upean näköiseksi, samalla kiihottaen aluetta. Pumpun moottorissa on kolme eri voimakkuutta sekä painike, jolla alipaine vapautetaan.

  Sylinteri on läpinäkyvä ja anatomisesti muotoiltu ja se on ehdottomasti imutiivis ja istuva.  Sylinterin yläosassa on pikalukitus, jolla sylinteri yhdistetään moottoriin.

  Pumped – Moottoroitu vaginapumpun osat ovat yhteensopivia muiden pikalukituksella ovien Pumped tuotteiden kanssa.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Pumped Moottoroitu Vaginapumppu
  Värinätasot 3 nopeutta
  Moottoriosan koko Pituus 11 cm, halkaisija 6 cm leveimmillään
  Koko kuppi Pituus: 11 cm, leveys: 7 cm, syvyys: 8,5 cm
  Sylinteri medium halkaisija 12,0 x 12,8 cm, syvyys n. 8,5 cm
  Sylinteri large halkaisija 14,2 x 14,8 cm, syvyys n. 11 cm
  Virtalähde Ladattava akku (USB-latausjohto mukana)
  Latausaika ja käyttöaika 120 min
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi
  Allergenit Kyllä
  Kieli Englanti, saksa, espanja, ranska, italia, portugali, hollanti, puola, venäjä
  Pumped Moottoroitu vaginapumppu 1

  Pinkki johto

  1 of 4

  Helpot säädöt

  2 of 4

  Yhteensopiva pikalukittavien Pumpedien kanssa

  3 of 4

  Anatomisesti muotoiltu kuppi

  4 of 4

  Yhteenveto

  Pumped – Moottoroitu vaginapumppu oli erittäin miellyttävä kokemus, sillä kolme erilaista voimakkuutta mahdollistivat oman maun mukaisen pumppaamisen.

  Painikkeet olivat helppokäyttöisiä, mutta laite itsessään ei ollut käteen sopiva. Muotoilu olisi voinut olla parempi, jotta otteen saa paremmin.

  Positiivista oli lataaminen USB kaapelilla, mikä on aina huomattavasti parempi asia kuin paristojen käyttäminen.

  Käytössä laite toimi oikein hyvin, mutta kyseessä oli vain vagina pumppu, joka ei sen enempää tee. Kuitenkin pumppuna hyvä.

  Doc Johnson Ladattava Värisevä Vaginapumppu

  90%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  90%
  Hinta
  89%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Doc Johnson Ladattava Värisevä Vaginapumppu 1

  Doc Johnson Ladattava Värisevä Vaginapumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä vaginapumppu on sinulle joka haluat nauttia entistäkin intensiivisimmistä orgasmeista! Lisää tuntoherkkyyttäsi pumpun avulla ja olet vain kosketuksen päässä räjähtävästä tunteesta.
  Doc Johnson vaginapumppu on valmistettu ABS muovista ja pehmeästä silikonista. Kokonaispituutta on 23,5cm, josta 14,5 cm on varren pituus.

  Imukuppiosan mitat ovat 9,4cm x 6,4cm. Tuote on USB johdolla ladattava ja latausaika noin 90min ja käyttöaika täydellä akulla noin 60min. Pumpussa on 7 erittäin kiihottavaa värinätasoa sekä kolme nopeutta. 

  Aseta pumppu emättimesi päälle ja laske kätesi vapaaksi, näin saat käytettyä kahvan säädintä helposti! Itse pumppuosa on läpinäkyvä, joten voit antaa kumppanisi katsella sen tarjoamaa eroottista näkymää. 

  Tuote on vesitiivis, joten se soveltuu myöskin tuhman eroottisiin kylpyhetkiin. Air Release painike tasaa alipaineen nopeasti tarvittaessa.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Doc Johnson Ladattava Värisevä Vaginapumppu
  Värinätasot 7 asetusta
  Pituus 23,5 cm
  Akku Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  Valmistusmateriaali Kumi
  Latausaika 90 min
  Käyttöaika 60 min
  Kieli Englanti
  Doc Johnson Ladattava Värisevä Vaginapumppu 1

  Helpot säädöt

  1 of 3

  Anatominen kuppi

  2 of 3

  Sauva

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Doc Johnson Ladattava Värisevä Vaginapumppu oli miellyttävä kokemus, jota oli mukava testata myös kylvyssä ja kumppanin kanssa.

  Vaikka Doc Johnson oli hieman tylsä, niin se kuitenkin nautinnon antoi. Värinät ja paine olivat erittäin kiihottavia ja sekä klitoris, että häpyhuulet turposivat molemmat oikein mukavasti.

  Käyttö oli kyllä helppoa, mutta jotain olisi laite kaivannut lisää. Kuitenkin myös tällaisenaan ihan toimiva pumppu.

  Bad Kitty Vaginapumppu

  88%
  Design
  88%
  Helppokäyttöisyys
  89%
  Laatu
  90%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Bad Kitty Vaginapumppu 1

  Bad Kitty Vaginapumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat lisää tuntoherkkyyttä klitoriksellesi, tai lisäämään tuntoherkkyyttä rintojen alueella! Tämä helppo käyttöinen vaginapumppu on valmistettu kumista ja pituudeltaan se on 14cm ja halkaisijaltaan 8,5cm. 

  Pumpun aikaan saama alipaine lisää pumpattavan alueen verenkiertoa, ja näin ollen lisää sen tuntoherkkyyttä. Nauti siis voimakkaimmista orgasmeista tai ihanan imevästä tunteesta rinnoillasi! 

  Aseta vain pumppu emättimesi päälle ja pumppaa! Pian tunnet kiihottavan alipaineen ja olet nautintosi huipulla.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Bad Kitty Vaginapumppu
  Pituus 14 cm
  Halkaisija 8,5 cm
  Kieli Englanti
  Valmistusmateriaali Kumi
  Bad Kitty Vaginapumppu 1

  Helppo pumpata

  1 of 3

  Helppo kiinnitää 

  2 of 3

  Kuppi

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Bad Kitty Vaginapumppu arvostelut

  Yhteenveto

  Bad Kitty Vaginapumppu oli kokemuksena hyvin erikoinen. Vaikka sen luvattiin olevan kaiken kokoisille sopiva, niin itselle se tuntui liian suurelta.

  Pumppu oli huomattavasti toimivampi rinnoille, kuin vulvan alueelle. Vulvan alueella kuppi oli valitettavasti liian suuri ja olettaisin, että tästä johtui heikko paine laitteessa.

  Kuitenkin toimiva, jos saa kunnolla asettumaan paikalleen. Sopiikin varmasti monilla paremmin rinnoille kuin itse vulvan alueelle.

  Vaginapumppu kokemuksia​

  Uusille käyttäjille vaginapumput hieman voivat aluksi aiheuttaa hämmennystä ja sen käyttöön ottaminen voi olla hankalaa. Varsinkin moniosaiset ja erilaisilla toiminnoilla varustellut pumput ovat haastaviksi käytöltään mielletty. Mutta opettelu, kokemus ja yhdessä kumppanin kanssa käytön harjoittelu ovat osoittautuneet hyviksi tavoiksi totutella käyttöön.

  vagina pumppu kokemuksia

  Kokeneemmat käyttäjät selkeästi käyttävät pumppuja lisänautinnon saamiseksi, ja useiden kumppanit myös kiihottuvat kun nainen pumppua käyttää.

  Alipainen voimakkuus aluksi voi pelottaa ja jopa säikäyttää, mutta siksi juuri tuotetta onkin hyvä varovasti lähteä kokeilemaan. Moottoroidut ja värisevät pumput ovat selkeästi suosituimpia niiden useiden erilaisten ominaisuuksien vuoksi. Useita vuosia jo pumppuja käyttäneet naiset ovat kertoneet että klitorikseen on saatu pysyvämpää turvotusta aikaiseksi, ja tuntoherkkyys on selkeästi lisääntynyt.

  Kuinka vaginapumppua käytetään

  Yleisimmin pumppu koostuu kupista/sylinteristä, johon yhdistetään letku. Kuppi asetetaan tiivisti emättimeen (useimmiten voi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta kupin reunoihin) jolloin saadaan se tiivisti asettumaan paikalleen.Pumppu osa on joko käsillä pumpattava, tai moottorilla toimiva jolloin nappia painamalla saadaan aloitettua alipaineen tekeminen.

  Alipainetta kannattaa tuottaa varovasti ja itseään tunnustellen, sen ei kuitenkaan ole tarkoitus sattua, vaan saada aikaan hyvän olontunteen. Alipaine tulee myös vapauttaa varoen. Useimmat pumput ovatkin varusteltu Air Release painikeella joka vapauttaa alipaineen nopeasti ja turvallisesti. Vaginapumppuja ei tulisi käyttää pitkiä aikoja kerrallaan, ja pumput tulee pestä aina käytön jälkeen ohjeiden mukaisesti.

  Miten ostaa paras vagina pumppu

  Varsinkin ensimmäisen vagina pumppu valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman vagina pumpun helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista vaginapumpuista

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step opas

  Parhaan vaginanpumpun löytäminen
  On luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen vaginapumpun. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat vaginapumput puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan vaginapumpun.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen vaginapumpun omistaja.
  Tilaamasi vaginapumppu postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Miten käyttää vaginapumppua

  Vaginapumpun käyttöön voi olla monia erilaisia tapoja, kuten on myös monia erilaisia käyttäjiä sekä erilaisia pumppuja. Pumppuja on niin manuaalisia, helliä, voimakkaampia kuin pelkälle klitorikselle tai koko vulvan alueellekin.

  Näin ollen käyttötapojakin on useita ja monipuolisia. Joissain pumpuissa on myös esimerkiksi vibraattori tai kieli, jolloin pumpatessa itsetyydytys on helppoa. Mutta pumppu ilman lisäosia toimii herkistämiseen ja alueen kiihottamiseen. Sekä antamaan kiihottavan näys kumppanille.