Nänninipistimet – Parhaat testissä

Nännipistimet ovat nänneihin laitettavat nipistimet, jotka tuovat nautintoa isolle osalle miehiä ja naisia. Puristus tuo monille lisäkiihotusta ja helpottaa orgasmin saamista.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima nänninipistimiä

FAQ

Nänninipistimet tuovat parhaimmillaan erittäin paljon nautintoa lisää seksiin. Niiden käyttö voi lisätä nautintoa sekä käyttäjällä, että kumppanilla, joka huomaa kiihottumisen. Ne voivat myös olla näyttäviä sekä seksikkäitä ja nostaa haluja entisestään.

Ne aiheuttavat erilaisilla voimakkuuksilla puristusta, joka tuntuu nautinnolliselta ja saa kiihottumaan entistä paremmin.

Kyllä ovat. Toisinaan nipistimet voi saada hyvinkin tiukalle puristukselle, mutta tähän auttaa puristuksen vähentäminen. Kuuntele aina omaa kehoasi, jotta vältyt ongelmilta.

Nänninipistimiä on erilaisia. Toiset tuottavat enemmän kipua kuin toiset. Toisissa myös säädettävyys mahdollistaa itselle parhaan puristuksen saamisen.

Kyllä. Toiset nänninipistimistä löytyy monia erilaisia versioita aina hennommista korumaisista nipistimistä rajuihin kaulapannallisiin nipistimiin tai jopa sähköiskuja antaviin nipistimiin.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet

  Testivoittaja

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet 1

  Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet ovat ihanat metallista ja silikonista valmistetut nipistimet. Ne ovat säädettävät, joten sopivat myös erinomaisesti ensikertalaisille käyttäjille.

  Molemmat nipistimistä on koristeltu metallikuulilla, jotka painavat antaen sinulle nautinnollisen tunteen niiden ollen käytössä. Kuulat liikkuvat vapaasti liikkeittesi mukaan, näin ne antavat nautinnollista stimulaatiota. 

  Jotta saat nipistimet kunnolla auki, vie niiden pienet metallilevyt mahdollisimman alas. Nyt aseta nipistimet nänniesi ympärille ja valitse sinulle sopiva kireys pikkuhiljaa kiristämällä, kuljettaen metallista levyä kohti nänniäsi. Nännien stimulointi vie sinut ja halutessasi kumppanisi saunaakin kumpaan seksielämykseen! 

  Pakkauksen mukana tulee kauniin aistillinen sälytyspussi, jossa nipistimet säilyvät hyvin.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet
  Säädettävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Metalli ja silikoni
  Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet 1

  Säädettävät

  1 of 4

  Sirot

  2 of 4

  Hyvä puristus

  3 of 4

  Näyttävät

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fifty Shades of Grey The Pinch Nänninipistimet oli hyvin mielenkiintoinen kokemus. Ne sopivat hyvin säädettävyyden ansioista, kun kumppanin kanssa päädyimme niitä kokeilemaan.

  Metallisuus hieman häiritsi, mutta joka tapauksessa nipistimet toimivat erittäin hyvin. Edullisuus oli plussaa.

  Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain

  Aloittelijalle

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Rimba - Adjustable Nipple Clamps with Chain 1

  Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kiihottavan napakkaa ja suloisen tuskallista nautintoa tarjoilevat nämä Rimnba Adjustable Clamps Nipple With Chain nänninipistimet! Kokeile kuinka ne saavat sinut tai kumppanisi kiihottumaan äärimmilleen! 

  Nipistimet ovat valmistettu täysin nikkelittömästä ja kestävästä metallista. Kokonaispituus on 42,5 cm, joista ketjun osuus on 33 cm ja varsinaisten nipistimien pituus 5 cm. Painoa yhdellä nipistimellä on 45 g ja värinä toimii neutraali hopea. 

  Portaaton puristuksen säätö tehdään säätöruuvien avulla, ja nipistimien päässä sijaitsevat kumiset pienet tulpat varmistavat, että ne pysyvät tiukasti paikalla.

  Nämä soveltuvat käytettäviksi myös kehosi muihin osiin, kuten vaikka häpyhuuliin tai kiveksiin, jolloin pääset kokemaan aivan uudenlaista stimulaatiota, jollaista et ole edes uneksinut kokevasi, voit myös näitä kokeilla käytettäväksi, vaikka kielellesi! 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain
  Paino 45 g
  Tuotteen kokopituus 42,5 cm
  Nipistimen pituus 5,0 cm
  Ketjun pituus 33 cm
  Väri Hopea
  Valmistusmateriaali Metalli (nikkelitön), PVC
  Rimba - Adjustable Nipple Clamps with Chain 2

  Metallia

  1 of 4

  PVC

  2 of 4

  Ketju

  3 of 4

  Hyvin säädettävissä

  4 of 4

  Yhteenveto

  Rimnba Adjustable Clamps Nipple With Chain nänninipistimet toivat erittäin mukavan kokemuksen seksiin. Niiden ehdoton hyvä puoli on niiden hyvä pysyvyys.

  Nipistimet olivat kokeilun arvoiset ehdottomasti, mutta eivät välttämättä päädy jatkossa käyttöön silti. Nipistimet olivat hieman kömpelön oloiset mutta toimivat.

  Obaie Säädettävät Nänninipistimet

  Paras hinta-laatu

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Obaie Säädettävät Nänninipistimet

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kestävästä ja hygieenisestä metallista ja kumista valmistetuilla nipistimillä pituutta on 6 cm ja pakkaukseen kuuluu 2pl nipistimiä. Puristuksen säätäminen on helppoa, joten nämä sopivat myös ensi kertalisille. 

  Vie nipistimet herkkien nänniesi ympärille ja kiristä varovasti kireydelle, joka sinusta tuntuu sopivalta. Omanlainen nautinnollinen ulottuvuus aukeaa 4 kappaleen hopeisten, roikkuvien kuulien ansiosta.

  Tunne kuinka nännisi muuttuvat entistäkin herkemmäksi kosketukselle, kun nämä nipistimet ovat käytössä tai anna kumppanisi ihastella kiihottavaa näkyä, kun nipistimet ovat paikoillaan. Extra nautintoa on varmasti luvassa näiden kanssa leikkiessä! 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Obaie Säädettävät Nänninipistimet
  Pituus 6 cm
  Valmistusmateriaali Metalli ja kumi

  Yksinkertaiset

  1 of 3

  Koristeelliset

  2 of 3

  Säädettävä puristus

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Obaie Säädettävät Nänninipistimet arvostelut

  Yhteenveto

  Obaie Säädettävät Nänninipistimet olivat kokeilussa aluksi hyvin toimivat, mutta valitettavasti käytössä lähtivät helposti paikaltaan. Puristus tuntui napakalta, mutta jostain syystä nipistimet tipahtivat.

  Joka tapauksessa näyttävät nipistimet, jotka voivat toimia ihan hyvin, jos ne saa pysymään paikallaan. 

  Nipplettes Liilat Nänninipistimet Vibraattorilla

  Vibraattorilla

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kaipaatko kenties nautinnollisen puristavaa stimulaatiota nänneillesi esileikin aikana, tai vaikka varsinaisessa yhdynnässä. Vai leikitkö myös mielelläsi yksin? Niin tai näin, nämä Nipplettes Liilat Nänninipistimet Vibraattorilla vie sinut varmasti nautinnollisiin hetkiin! 

  Materiaalina näissä on käytetty kestävää ja hygieenistä ABS muovia sekä PU:ta. Pituus nipistimillä on 6,5 cm ja halkaisija näillä on 0,7–1,8 cm. Painoa yhdellä nänninipistimellä on 26 g. Vibraattorista löytyy yksi värinätaso, ja se toimii kuudella AG13 paristolla, jotka tulevat tuotteen mukana. Tuotteen käyytöohje on englanniksi. 

  Ruuveilla varustetut nipistimet on säädettävät, ja itse valitset ruuvien avulla puristusvoiman. Kokeneemmat käyttäjät voivat viedä puristusvoiman hyvinkin tiukalle, testatakseen kuinka suurta puristavaa voimaa kestävät.

  Aloittelijoiden suositellaan aloittamaan kevyemmin ja pikkuhiljaa siirtymään kovempaan puristukseen. Vesitiivis vibraattori antaa mahdollisuuden käyttää nipistimiä myös veden äärellä, joten anna entistäkin herkempien nänniesi nauttia veden tuomasta kosketuksesta, samalla kun vibraattori antaa helliä värähtelyitä.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Nipplettes Liilat Nänninipistimet Vibraattorilla
  Värinätasot 1
  Pituus 6,5 cm
  Halkaisija 0,7 - 1,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 26 g per nipistin
  Valmistusmateriaali ABS-muovi ja PU
  Paristot 6 x AG13 (mukana)
  Kieli Englanti
  Nipplettes Liilat Nänninipistimet Vibraattorilla 5

  Vibraattorilla

  1 of 3

  Puristuksen säätö

  2 of 3

  Hyvin pysyvät

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Nipplettes Liilat nänninipistimet vibraattorilla oli erittäin hauska kokeilu. Kyllä ne värinät tuntuivat, se on pakko myöntää. Tosin itse en erityisesti värinöistä innostunut.

  Joka tapauksessa Nipplettes nipistimet olivat ihan toimivat, vaikka ajoittain tuntuivat hieman epämukavilta eivätkä meinanneet kovemmassa menossa pysyä kiinni.

  Master Series Magnus Mighty Magneettikuulat

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Master Series Magnus Mighty Magneettikuulat 1

  Master Series Magnus Mighty Magneettikuulat

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko aina haaveillut kiihottavasta mutta samalla kuitenkin kivuliaan stimuloivasta tunteesta? Ota käyttöösi nämä Master Series Mighty Magneettikuulat, ja kivuliaan kiihottavat hetket ovat taattu! 

  Nämä täysin metallista valmistetut kuulat painavat 4 g ja halkaisija näillä on 0,9 cm. Nämä soveltutvat myös erilaisiin lämpötila leikkeihin, joten viilennä tai kuumenna ja nauti! Muista kokeilla kuitenkin lämpötilaa ennen kuin viet sen herkille erogeenisille alueille. 

  Nämä kaksi tehokasta magneettista kuulaa soveltuvat käytettäväksi missä tahansa vartalon osassa, jossa vain haluat. Magneettisten nipistimien puristus estää verenkiertoa puristettavalla aluella, irrottaessa nipistimet veri palaa syöksen alueelle, jolloin siis koet kiihottavan kivuliaan kokemuksen alueen ollen erittäin tuntoherkkä.

  Kun haluat erittäin ikimuistoisen ja stimuloivan kokemuksen, jätä nämä nipistävät kuulat paikoilleen yhdynnän ajaksi, tai käytä osana esileikkiä, jolloin sinun ja kumppanisi kiihottuminen on aivan eri tasolla kuin yleensä! Nipistimet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi myös vaikka terskan päähän, vain mielikuvitus on näitä käytettäessä rajana!

  Tarkat tuotetiedot

  Features Master Series Magnus Mighty Magneettikuulat
  Paino 4 g
  Halkaisija 0,9 cm
  Valmistusmateriaali Metalli
  Master Series Magnus Mighty Magneettikuulat 4

  Hyvä magneetti

  1 of 2

  Pienet kuulat

  2 of 2

  Kaikki käyttäjien Master Series Magnus Mighty Magneettikuulat arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Käytössä kuulat olivat oikein mielenkiintoinen ja erilainen kokemus. Parhaisiin puoliin kuului ehdottomasti se, että kuulat pysyivät todella hyvin. Ikäviin puoliin se, että ne eivät kyllä olleet kovin miellyttävät ainakaan nänneille.

  Kokeiltaessa olivat sen verran epämukavan tuntuiset nänneille, että kumppani ei suostunut kokeilemaan. Itsekään en voinut kauaa pitää, kun oli jo liian epämukavat.

  Fetish Fantasy Johdottomat Värisevät Nänninipistimet

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Fetish Fantasy Johdottomat Värisevät Nänninipistimet 1

  Fetish Fantasy Johdottomat Värisevät Nänninipistimet

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Värisevää, ja voimakasta stimulaatiota tarjoilevat Fetis Fantasyn Värisevät Nänninipistimet ovat sinulle, joka haluaa täydellisen nautinnon aina vain uudestaan! 

  Nämä nipistimet on valmistettu helppohoitoisesta muovista ja yhden paino on 35 g.  Vibraattori toimii kahdella LR1 paristolla, jotka saat pakkauksen mukana. 

  Aseta nipistimet nänniesi ympärille, ja kiristä niin tiukalle kuin haluat. Silikoniset kärjet takaavat, että ne pysyvät paikallaan kovemmissakin leikeissä. Intensiivinen puristus saa nännisi herkimmilleen, ja vibraattorin käynnistettyä stimulaatiosi on taivaissa.

  Vesitiiviit nipistimet soveltuvat käytettäviksi myös kylvyssä, joten tunne veden viettelevä voima samalla muun stimulaation ohella!

  Tarkat tuotetiedot

  Features Fetish Fantasy Johdottomat Värisevät Nänninipistimet
  Kieli Englanti
  Paristot 2 x LR1 (mukana)
  Valmistusmateriaali Muovi
  Fetish Fantasy Johdottomat Värisevät Nänninipistimet 3

  Vibraattorilla

  1 of 3

  Hyvä pito

  2 of 3

  Helppo säätää

  3 of 3

  Yhteenveto

  Fetish Fantasyn johdottomat värisevät nänninipistimet olivat ihan toimivat nipistimet. Hieman kuitenkin tympeän näköiset. Ulkonäkö lienee lelun suurin miinus hinnan ohella.

  Käytössä kuitenkin erittäin toimivat ja pysyivät paikallaan hyvin. Kiristettyäkin sai oikein mukavasti, joten stimulointi oli juuri sellaista mitä tarvitsikin.

  Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä 1

  Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tuhman kiihottavat leikit ja todellinen nautinto on saavutettavissa tämän Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä lelun avulla! 

  Ruostumattomasta teräksestä ja nahkasta valmistetun tuotteen kaulapanta on säädettävä ja sen kokonaispituus on 50 cm ja ketjuilla pituutta on 31 cm. Kaulapannan ympärys mitta enimmillään on 47,5 cm. 

  Kaulapanta on helppo asettaa paikoilleen ja kiinnittää niskaan metallisoljilla, jotka ovat miellyttävän tuntuiset. Itse nänninipistimet ovat kiinnitettyinä ketjuihin, joiden pitkä pituus antavat turvallisen käyttökokemuksen. Viekää tuhmat leikkinne astetta tuhmemmiksi vielä, kaulapannan renkaaseen voi nimittäin kiinnittää, vaikka talutushihnaan.

  Nipistimet saavat nännisi erittään tuntoherkiksi ja tämän jälkeen pienikin kosketus saa sinut entistä lähemmäksi nänniorgasmeja!

  Tarkat tuotetiedot

  Features Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä
  Kieli Englanti
  Pituus Kaulapanta 50 cm, ketjut 31 cm
  Valmistusmateriaali Ruostumaton teräs ja nahka
  Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä 1

  Kaulapanta

  1 of 4

  Metalliketju

  2 of 4

  Säädettävät

  3 of 4

  Pysyvät hyvin

  4 of 4

  Yhteenveto

  Spartacus Musta Kaulapanta Nänninipistimillä oli pakko ottaa kokeiluun jo sen vuoksi, millaiselta setti näyttää. Alku sujuikin mukavasti, mutta ikävä kyllä pettymys oli hienoinen.

  Nänninnipistimiin nähden hinta oli suhteellisen arvokas. Mutta nipistimet itsessään eivät olleet kovinkaan laadukkaan tuntuiset. Käytännössä eniten ongelmia oli paikallaan pysymisen suhteen liikkeessä. Kenties pysyvät paremmin kiinni pienemmissä rinnoissa, joissa liikettä on vähemmän.

  Kuitenkin kivan näköinen päälle laitettuna ja antoi mukavan seksikkään tunnelman sekä itselle, että kumppanille.

  Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla 1

  Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun kaipaat nänneillesi eritasoista stimulaatiota niin yhdynnän kuin esileikinkin aikana, silloin valintasi ehdottomasti on Säädettävät C- nipistimet Metalliketjulla! 

  Kokonaan metallista valmistetut nipistimet ovat kestävät ja hygieeniset käyttää. Ketjun kokonaispituus on 30 cm. Nipistimien puristusvoimakkuus on säädettävissä.

  Vie nipistimet nänniesi päälle ja säädä itsellesi sopiva puristus ruuveja käyttäen. Halutessasi puristusvoiman saa myös kivuliaan stimuloivaksi, tai voit säätää myös hellemmän puristuksen, ihan kuinka itse haluat ja kuinka tottunut nipistimien käyttäjä olet.

  Nämä nipistimet sopivat myös loistavasti visuaaliseen kumppanin kiihottamiseen, sillä ketjujen ansiosta ne toimivat vartalollasi kuin koru. Hyppää siis viettelevän aistikkaaseen seksuaaliseen leikkiin, ja tunne kuinka herkkääkin herkemmät nännisi saavat eri asteista stimulaatiota.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla
  Pituus 30 cm (ilman nipistimiä)
  Valmistusmateriaali Metalli
  Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla 1

  Metalliketjulla

  1 of 3

  Helppo säätää

  2 of 3

  Pysyy hyvin

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla arvostelut

  Yhteenveto

  Kokeiluun Säädettävät C-nipistimet Metalliketjulla päätyivät erityisesti edullisuutensa vuoksi. Ja kyllähän nipistimet tosiaan tekivät sen mitä pitääkin. Ivalo

  Käytännössä ongelmaksi muodostui se, että nipistimet eivät meinanneet oikein pysyä paikallaan, jos niitä ei laittanut liian kovalla puristuksella kiinni, jolloin ne jo sattuivat.

  Kuitenkin harjoitellessa ja totutellessa osoittautuivat ihan toimiviksi. Ei siis niin suuri pettymys kuin mitä ensin vaikutti.

  Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet 1

  Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Metallista sekä silikonista valmistetut nänninipistimet ovat täysin nikkelittömät, joten sinun ei tarviste pelätä allergisia reaktioita. Kokonaispituus tuotteella on 42 cm ja painoa on 33 g. Mallina on hauenleuat. 

  Hauenleukanipistimet ovat säädettävissä, joten ne sopivat mainiosti kaiken tasoisille käyttäjille. Nämä takaavat sinulle juuri sen tasoisen puristuksen, jonka haluat. Naisellisen kaunis kullattu ketju antaa nipistimille lisää painoa ja tuntuu erittäin kiihottavalta oman tai kumppanisi ihoa vasten. Haluatko lisäpainetta, anna kumppanisi vetää ketjuista varovasti, kun nipistimet ovat paikallaan.

  Et voi olla tuntematta kokonaisvaltaista stimulaatiota, tai näkemättä kuinka kumppanisi nauttii sinun kokemuksestasi. Näillä avautuu useat erilaiset mahdollisuudet leikkeihin, nyt vain mielikuvitus mukaan!

  Tarkat tuotetiedot

  Features Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet
  Paino 33 g
  Pituus 42 cm
  Valmistusmateriaali Metalli ja silikoni
  Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet 2

  Helppo säätää

  1 of 4

  Asettaminen paikalleen helppoa

  2 of 4

  Silikonista

  3 of 4

  Metallista

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet arvostelut

  Yhteenveto

  Kokeillussa Fetish Fantasy Gold Nänninipistimet olivat ihan mukava kokemus. Itselle riittävän puristavat, mutta valitettavasti ei jokaiselle varmasti riittävä puristus. Sanoisinko, että kokeneille todennäköisesti liian laimeat.

  Kumppanin kanssa kokeilussa toimi muuten, mutta ainakin itseäni väri häiritsi ja toi enemmän halvan kuin seksikkään olon. Joka tapauksessa pysyivät koko testaamisen ajan hyvin kiinni, joten ainakin siltä osin hyvin toimiva.

  Nänninipistimien kokemuksia

  Erilaisten nipistimien ja puristimien käyttämien nänneillä yleisesti kiihottaa ja moni kokeekin kiihottumisen olevan entistä ihanampaa ja voimakkaampaa! Nänninipistimien käyttö voi tuoda piristystä seksiin ja tuo aivan uuden ulottuvuuden seksileikkeihin.

  Toisen nautinnon näkeminen kiihottaa myös toista entisestään ja nöpöttävien ja kovien nännien näkeminen myös antaa lisää stimulaatiota, jopa laukeamiseen saakka. Varsinkin naiset ovat saaneet paljon lisänautintoa, kun huomanneet miesten nauttivan myös nännien stimuloinnista.

   

  Nännien kiihottaminen on useille siis hyvinkin nautinnollista ja se voi viedä orgasminkin uusiin ulottuvuuksiin. Varsinkin juuri orgasmin hetkellä nipistimien löysääminen tai poistaminen tekee tunteesta kokonaisvaltaista ja vartalo on täynnä tuntemuksia.  Vaikka tunteita on kuvailtu sähkösokkimaiseksi, tai polttavaksi on se silti ollut positiivinen kuvaus tuntemuksesta. Varsinkin niille, joille kipu antaa nautintoa.

  Nipistimiä käytetään myös pelkästään siksi että saa nännit ylipäänsä herkemmiksi tavalliselle kosketukselle. Esimerkiksi nipistimen jälkeen rintojen ja nännien nuoleminen tuntuu entistäkin kuumemmalta ja nautinnolliselta.

  clamp experience

  Kehon tuntoherkkyys on tietenkin hyvin yksilöllistä ja sama puristusvoima tuottaa toiselle ihanaa nautintoa, kun toinen taas tuntee sietämätöntä kipua. Siksi puristimet ja nipistimet, joiden puristusvoimaa voi säädellä ovat paljon käytettyjä. Varsinkin aloittelijat valitsevat tällaisen tuotteen mieluummin.

  Nipistimet, joissa on painoja tai ketjuja, ja näin ollen venyttävät nännejä ovat tykättyjä varsinkin S/M leikkien yhteydessä. Nipistimien jäädyttäminen toimii kuin jääpala, mutta ei sula kesken leikkien.

  Nipistimet ja puristimet sopivat aivan kaikille ja ne tuovat uudenlaista piristystä sekä stimulaatiota seksiin. Vaikka niiden käyttö voi aluksi joitain pelottaa, on se ollut aina kokeilemisen arvoista.  On tietenkin ryhmä, jolla ensimmäinen kerta ollut se viimeinen, kaikki eivät kivun tunteesta kuitenkaan nauti tai saa siitä lisä kiksejä. 

  Kotitekoinen nänninipistin

  Nänninipistimet voivat kuulostaa  mielenkiintoiselta. Kuitenkaan aina nänninipistimien osto ei heti houkuta. Ajatus nänninipistimien hankinnasta voi epäilyttää. Tuolloin voi olla kannattavaa kokeilla aluksi nännien nipistämistä kotoa löytyvin tarvikkein. 

  Kodeista löytyykin usein monipuolisesti tarvikkeita, jotta nännien nipistäminen onnistuu. Toisinaan tarvike voi jäädä käyttöön tai auttaa huomaamaan kuinka kiinnostavat nänninipistimet ovat. Joskus taas käyttäjä voi huomata, että itseä ei nännien nipistäminen sytytä. Näin ollen kotoa klöytyvin tavoin on mahdollista kokeilla nipistämistä.

  Pyykkipoika on oikein hyvä ja yleensä jokaisesta kodista löytyvä väline nipistimeksi. Siinä ei tietenkään voi säätää nipistyksen voimakkuutta, joten ensikertalaisen ei kannata ainakaan pyykkipojalla aloittaa. Myös iso koko voi olla epämiellyttävää.

  Korvakorut, joissa on klipsi voisi myös soveltua nipistimiksi, näihin voi kiinnittää vaikka pitkän ketjun itse, jolloin sinulla on huipputuote. Klipsi kannattaisi pehmustaa vaikka pienellä kangaspalalla, jolloin se kestäisi paremmin paikoillaan.

  homemade tweezers

  Samoin verhojen nipsuttimet voisivat toimia, mutta sen ”sahalaitamainen” pää olisi hyvä saada hiottua/ viilattua sileäksi, ei ole kuitenkaan tarkoitus rikkoa herkän nännin pintaa. Teräsviila varmaan sopisi hyvin sahalaitojen tylsentämiseen. Mutta näissäkin on vain yksi ja sama puristusvoima, joka on vielä kova!

  Jos kotoa löytyy klemmari ajaisi myös hyvin nipistimen asiaa. Se on vielä muotoiltavissa, joten saat sen varmasti pysymään paikallaan ja tämän puristusvoimaa voit helposti säätää.

  Pänksit voisi myös soveltua nännien nipistämiseen. Ne voi vielä lukita tiettyyn asentoon, ja varmasti pysyisivät paikallaan. Tosin painoa niillä on ehkä kuitenkin liikaa nipistimiksi, mutta jos olet tottuneempi käyttäjä etkä pelkää kipua, miksi et kokeilisi.

  Miten ostaa parhaat nänninipistimet

  Nänninipistimien valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimmat nänninipistimet helposti!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvittavat välineet:

  Lista parhaista tuotteista (tämä lista)

  Muut tarvikkeet:

  Rahaa ostaa nänninipistimet

  Step-by-step ohje

  Parhaiden nänninipistimien löytäminen
  On luonnollista, että haluat löytää parhaat nänninipistimet. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat nänninipistimet puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivat nänninipistimet.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen nänninipistimien omistaja.
  Tilaamasi nänninipistimet postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Nänninipistimien käyttötarkoituksia

  Nänninipistimiä on useita erilaisia. Toiset ovat näyttävämpiä ja erittäin voimakkaasti BDSM henkisiä, kun kontrastia tuovat hennot ja sirot nänninipistimet, jotka ovat näyttäviä ja vietteleviä.

  Markkinoilla on hyvin paljon erilaisia nänninipistimiä, joista toisissa on esimerkiksi paristot tai verkkovirta. Myös materiaalit vaihtelevat, usein materiaaleista löytyy metallia sekä nahkaa. Toisaalta myös hienoisia sähköiskuja antavia nipistimiä on tarjolla sähköleikeistä pitäville. Erilaiset lelut avaavat erilaisia mahdollisuuksia käyttöön.