Lovense – Parhaat testissä

Lovense tuoteperheen tuotteet ovat teledildonic-teknologiansa avulla toimivia seksileluja. Lovense-tuotteet kommunikoivat langattoman verkon kautta, joten niiden käyttäminen myös kumppanin kanssa onnistuu välimatkasta huolimatta.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima lovense tuotteita.

FAQ

Kyllä ovat. Pääsääntöisesti näissä käytetty materiaali on vartalo ystävällinen silikoni, eivätkä ne sisällä allergisoivia Ftalaatteja tai Lateksia. Jos näitä tuote sisältää, on se aina kerrottu tuotetiedoissa. Ergonominen muotoilu takaa myös turvallisen sisään asettamisen ja helpon poistamisen. 

Lovense tuotteet eivät tarvitse paristoja toimiakseen. Niissä on ladattava akku ja tuotteen mukana tulee aina USB latausjohto ja joihinkin tuotteisiin kuuluu myös erillinen latausalusta, joka toimii myös säilytyskotelona. 

Lovense Remote sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista. Se on yhteensopiva Androidin ja iOS käyttöjärjestelmien kanssa.

Ei. Lovense tuotteita on myös miehille, kuten masturbaattoreita ja anaalitappeja sekä penisrenkaita. Myös miehille suunnatut tuotteet ovat yhdistettävissä sovellukseen. 

Lovense tuotteiden hinnat vaihtelevat. Voidaan kuitenkin sanoa, että hinnat alkavat 100 € tietämiltä. Eli edullisia siihen nähden, millaisia ominaisuuksia niillä on.  

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Lovense Lush 3

  Lush 3

  97%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  98%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Lovense Lush 3

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Silikonista valmistettu kuula on kokonaispituudeltaan 22 cm ja sisään menevä osuus on 9,5 cm. Halkaisija on 3,7 cm. Tuote sopii myös herkemmälle käyttäjälle, sillä se ei sisällä Ftalaatteja tai lateksia. Ihanat 7 värinärytmiä saavat vartalosi värisemään, ja sovellus mahdollistaa rajattomasti asetuksia rytmeille.

  Kuula on ladattava, joka tapahtuu magneettisesti kiinnittyvällä USB latausjohdolla. Täyteen lataus vie noin 85 min ja käyttöaikaa se antaa noin 5 h! Kuula on myös hiljainen, sen äänitaso on 43 dB. 

  Kuula ja sen nautinnolliset värinät vievät sinut nautinnon lähteelle, missä tahansa sitä käytätkään. Voit nauttia tästä aivan omin ehdoin tai anna kumppanisi kiusoitella sinut kliimaksin huipulle, vaikka maailman toiselta puolelta. Esiohjelmoitujen värinöiden lisäksi sovellus mahdollistaa luomaan omia kutkuttavia värinöitä, vaikka oman lempibiisin tahtiin! 

  Puhdista kuula lämpimällä vedellä käyttäen mietoa saippuaa tai erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. Kuula on roisketiivis, joten sitä ei saa upottaa veteen!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Lush 3
  Värinätasot 7 rytmiä, sovelluksella rajattomasti asetuksia
  Pituus 22 cm (9,5 cm sisään asetettavaa)
  Halkaisija 3,7 cm
  Vedenkestävä Vain roiskeenkestävä
  Akun kesto max. 5 h.
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Ulos jäävä “häntä”

  1 of 4

  Sisään laitettava osa

  2 of 4

  Max. 3,7 cm halkaisija

  3 of 4

  Rajattomasti värinöitä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Lovense Lush 3 arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Kiihotinkuula on erittäin helppo ja miellyttävä käyttää.  Vesipohjainen liukuvoide auttaa kuulan asettamisessa. Pyöristetty ja pullea pää hieroo ihanasti G- pistettä, eikä orgasmi koskaan ole jäänyt saamatta tämän kanssa. Tämä tuo tylsiinkin tilaisuuksiin jännitystä, ja sen olematon ääni mahdollistaa käytön myös julkisissa tilaisuuksissa. 

  Kumppanin kanssa eroottiset leikit ovat saaneet aivan uuden merkityksen, ja sovelluksen avulla tämä tosiaan mahdollistaa sen, että kumppani saa leikitellä ja päättää milloin saan nautintoa. Ajatus siitä, että minä kiihotun ja saan stimulaatiota, kiihottaa varmasti myös häntä!  Sovelluksen avulla voi tehdä paljon erilaisia rytmejä, niin hitaan kiusoittelevia kuin nopeita. 

  Tämä päivitetty versio edellisestä on taivaallisen ihana, eikä orgasmi koskaan ennen ole ollut näin kokonaisvaltainen. Tähän jää koukkuun ja sillä on kiva leikkiä myös aivan itsekseen. Sovellus mahdollistaa myös ääniohjauksen, joten välissä ei tarvitse edes puhelinta käyttää. Tämä on jokaisen naisen ehdottomasti koettava! 

  Lovense Lush 2

  Lush 2

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Lovense Lush 2

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Jokaisen naisen unelma on saada voimakasta ja kohdistettua stimulaatiota! Nyt se on mahdollista, sillä tämä Lovense Lush 2 Sovelluksella Ohjattava G- pistevibraattori tekee kaiken sen mistä olet aiemmin vain unelmoinut! 

  Pehmeästä ja vartaloystävällisestä silikonista valmistettu vibraattori ei sisällä allergisoivaa lateksia tai Ftalaatteja. Kokonais pituus tuotteella on 21 cm, josta sisään menevä pituus on noin 8 cm. Leveimmillään halkaisija on 3,5 cm. Vibraattori on ladattava, ja lataus hoituu USB johdolla ja täyteen lataaminen vie noin 90 min, joka antaa käyttöaikaa 150–180 min. 

  Vesitiiviistä vibraattorista voi nauttia niin kylvyssä kuin makuuhuoneessa! Tämä mahdollistaa kiusoittelevat leikit, jotka ei lopu ennen sinä tai kumppanisi haluatte. Aseta vibraattori sisään ja anna kumppanin ohjata sovellusta, ja koe ennenkuulumattoman voimakas orgasmi. Sen 3 nopeutta ja 10 rytmiä vievät sinut nautinnon lähteelle, ja voit niitä tehdä itse lisää sovelluksen avulla. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Lush 2
  Värinätasot 3 nopeutta, 10 rytmiä, sovelluksella rajattomasti asetuksia
  Pituus 13 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 150-180 min
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Ulos jäävä “häntä”

  1 of 4

  Sisään asetettava osa

  2 of 4

  Max 3,5 cm halkaisija

  3 of 4

  Rajattomasti värinöitä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Lovense Lush 2 arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tämä G-piste vibraattori todella stimuloi G-pistettä, sen anatominen muotoilu mahdollistaa helpon sisään asettamisen ja vesipohjainen liukuvoide helpottaa sitä entisestään ja tuntuu nautinnolliselta. Tämä sopii mainiosti myös ensikertalaiselle näppärän kokonsa vuoksi ja vesitiiviyden ansiosta se on helppo pestä. 

  Sovellus mahdollistaa omien rytmien tekemisen ja siihen voi käyttää niin musiikkia, kun vaikka kumppanin ääntä. Bluetooth yhteys toimii hyvin, ja kutkuttavaa olla tämän kanssa kylvyssä, kun kumppani sohvalta käyttää sovellusta. Kumppani kiihottuu todella ajatuksesta ja tämä toimii myös esileikkinä! 

  Myös pelaaminen saa aivan uuden merkityksen, FappyBunny sovelluksen myötä. Värinät hallitaan pelaamalla peliä, ja tässä pelissä haluaa edetä nopeasti, jolloin pääsee nopeasti tyydyttävään orgasmiin. On myös mukava kokeilla muiden tekemiä rytmejä sovelluksen kautta, sekä voi itse jakaa tekemiään rytmejä. Mikään kerta ei ole samanlainen tämän vibraattorin kanssa!  

  Lovense Ferri

  Ferri

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Lovense Ferri

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Samettisen pehmeästä silikonista valmistettu vibraattori ei sisällä lainkaan Ftalaatteja tai lateksia. Sen pituus on 7, 5 cm ja leveimmillään halkaisija on 2,7 cm. Vibraattorin muotoilu ja magneettinen kiinnike takaavat, että se asettuu luontevasti pikkuhousuihin ja pysyy paikallaan, ja vie sinut nautinnollisiin hetkiin.

  10 kiihottavaa värinää stimuloi sinua missä tahansa oletkin ja puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla voit rytmejä tehdä, vaikka kuinka paljon. Sovellus on Lovense Remote ja se on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: 

  Tämä vibraattori toimii missä ja milloin vain, voit nauttia ja hallita sen tuomaa tyydytystä itse, tai antaa kumppanin ohjata nautintoasi sovelluksen kautta. Tuhmat leikit ovat siis mahdollisia, vaikka kumppanisi ei olisi paikalla. Sovellus mahdollistaa myös omien värinöiden luomisen, joten mitä tilanne vaatikaan, aina löytyy sopiva stimulointi! Vibraattorin painikkeen avulla voi myös vaihtaa asetuksia manuaalisesti, kun tyydytät itseäsi.

  Vibraattori ei ole vesitiivis, mutta roisketiivis. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Ferri
  Värinätasot 10 asetusta kustomoitavissa, sovelluksen kautta rajattomasti asetuksia
  Pituus 7,5 cm
  Halkaisija 2,7 cm
  Vedenkestävä Vain roiskeenkestävä
  Akun kesto 3,5 h
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Pienikokoinen

  1 of 3

  Rajattomasti asetuksia

  2 of 3

  Helpot säädöt

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Tämä vibraattori asettuu erittäin hyvin kaikenlaisiin pikkuhousuihin ja sen vahvan magneettisen kiinnikkeen ansiosta pysyy myös paikallaan. Tämän pelkkä paikallaan olo jo saa kiihottumaan, ja janoamaan stimuloivia värinöitä. Sovellus mahdollistaa omien värinärytmien tekemisen, joten voit päättää haluatko hidasta ja pitkittyvää nautintoa vai kenties tyydytyksen ja orgasmin nopeasti. 

  Ei väliä oletko makuuasennossa sängyllä, seisten tai liikkeessä, tämä pysyy paikallaan ja hoitaa asiansa. Jännitystä elämään saa enemmän, kun käytätä tätä, vaikka kaupungilla liikkuessasi ja esileikkeihin tämä on ehdoton väline. Voit antaa myös kumppanin käyttää sovellusta, jolloin et koskaan tiedä mitä, milloinkin on luvassa, se vasta kiihottavaa onkin, myös kumppanin mielestä. 

  Parasta tässä vibraattorissa on, että kumppani voi hallita sovellusta, vaikka ei olisi lähellä. Aseta vibraattori housuihin ja jännitä milloin kumppani käynnistää sovelluksen, vaikka töissä ollessa. Pehmeä silikoni tuntuu miellyttävältä eikä tunnu kylmältä limakalvoja vasten. Vibraattori painautuu ihanasti klitorista vasten, ja tosiaan stimuloi jo pelkästään asettamalla se paikalleen. Ihana tuote, joka varmasti tulee päivittäiseen käyttöön! 

  Lovense Hush Pieni

  Hush

  95%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Lovense Hush Pieni

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Silkkisen pehmeä anustappi on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, eikä se sisällä allergisoivia Ftalaatteja. Sen sisään asetettava pituus on 9,7 cm ja pohjassa olevan leveän stopparin ansiosta se on turvallinen käytössä. Halkaisija tapilla leveimmillään on 3,8 cm. Miten olisi tuhman nautinnollinen kylpyhetki? Anustappi on vesitiivis, joten käytätät sitä huoletta myös kosteissa leikeissä. 

  Sovelluksen avulla anaalitapin ohjaus on hyvin helppoa ja nopeaa. Voit tehdä myös rajattomasti värinöitä esimerkiksi lempi musiikkisi tahtiin, tai kumppanin ääntä käyttäen. Windowsilla toimiva Lovense Media Player mahdollistaa värinöiden synkronoinnin 2D ja VR videoiden tahtiin, ja voit jakaa lempirytmisi muille käyttäjille tai kokeilla muiden tekemiä rytmejä. 

  Eläydy ja koe tyydytys, joka saattelee sinut orgasmin huipulle, kun haluat, vai annatko kumppanisi päättää? Aseta tappi paikalla ja odota koska kumppani päättää käynnistää sovelluksen, ja heittäydy stimulaation pauloihin! Hiljainen ja huomaamaton tappi sopii mainiosti käytettäväksi myös kodin ulkopuolella! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Hush
  Pituus 9,7 cm
  Halkaisija 3,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Max 3,8 cm halkaisija

  1 of 4

  Onnistunut muotoilu

  2 of 4

  Rajattomasti värinöitä

  3 of 4

  Pysyy hyvin paikallaan

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Lovense Hush Pieni arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tämä sovelluksella ohjattava anustappi ei ole mikään tavallinen tappi. Sen ihana muotoilu ja pehmeä materiaali tuntuvat miellyttävältä ja se on juuri näppärän kokoinen asettaa paikalleen. Vesipohjaista liukuvoidetta käyttämällä, tämä suorastaan luiskahtaa sisälle kuin varkain! Sopii myös hyvin pidempiaikaiseen käyttöön. Leveä stoppari on ihanan tuntuinen ja sen toisessa päässä kohoava ”antenni” stimuloi ihanasti vaginan suuta, joten stimulaatio ei rajoitu pelkästään anaaliin. 

  Ensikertalainen voi kokeilla käyttää anaalitappia myös kylvyssä, koska vedellä on tiedettävästi lihaksia rentouttava vaikutus.  Ja mikä parasta, tätä pystyy hyvin käyttämään myös kodinseinien ulkopuolella, sillä moottori on hiljainen eikä käyttö kuuluu muiden korviin. 

  Sovellusta kannattaa hyödyntää kaikin mahdollisin tavoin, sillä se antaa aina uudenlaisia kokemuksia juuri kuten haluaa. Kumppani käyttää myös sovellusta mielellään, ja haluaa yllättää käynnistämällä sen toiminnon ilman varoittamista. On myös mielenkiintoista kokeilla muiden tekemiä rytmejä, joten et voi etukäteen tietää minkälainen leikkihetkestä

  Lovense Dolce

  Quake

  95%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Lovense Dolce

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt sinun on mahdollista saada voimakasta stimulaatiota samanaikaisesti niin G-pisteelle kuin klitorikselle! Lovense Dolce Sovelluksella Ohjattava Tuplavibraattori mahdollistaa yhteiset leikit kumppanin kanssa, vaikka olisitte eri puolilla maailmaa! 

  Pehmeästä ja vartaloystävällisestä silikonista valmistettu vibraattori ei sisällä Ftalaatteja. Kokonaispituus sillä on 19, 7 cm, josta sisään asetettava pituus on 7,6 cm. Sisään asetettavan osan halkaisija leveimmillään on 3,8 cm ja klitorisosan halkaisija enimmillään on 2,7 cm.

  Tuplavibraattori toimii akulla, joka ladataan käyttämällä USB piuhaa. Täyteen lataaminen kestää noin 70 min ja se antaa käyttöaikaa enintään 2 h.  Molemmissa päissä on myös moottorit, jotka antavat 3 eri nopeutta ja 10 rytmiä. Kun lataat Lovense Remote sovelluksen, voit itse tehdä rytmejä loputtomasti! Yhteys vibraattorin ja puhelimen/ tabletin välille muodostetaan Bluetoothilla.

  Lataa sovellus, kokeile sen valmiita rytmejä tai luo omia! Jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen on siis saatavilla rytmi. Voit tehdä rytmejä myös lempi musiikkisi tahtiin, jakaa ja käyttää muiden tekemiä rytmejä. Et siis kyllästy koskaan, ja aina on uudenlainen nautinto tiedossa! Aseta vibraattori paikalle, ja anna kumppanin käyttää sovellusta, jolloin et itse tilannetta pysty hallitsemaan. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Dolce
  Värinätasot 3 nopeutta, 10 rytmiä. Sovelluksella rajattomasti asetuksia.
  Pituus 19,7 cm, josta 7,6 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija Sisään asetettava osa: 3,8 cm Klitorikselle tuleva osa: 2,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 2h
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  G-pisteelle

  1 of 4

  Klitorikselle

  2 of 4

  Rajattomasti asetuksia

  3 of 4

  Vedenkestävä

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Ihanan tuntuinen ja muotoinen tuplavibraattori kahdella tehokkaalla moottorilla todella toimii! Se stimuloin juuri sopivasti niin G-pistettä kuin klitorista. Vibraattorin säädettävä nivel mahdollistaa, että se sopii jokaisen naisen anatomiaan ja on helppo asettaa paikalleen. Vesipohjainen liukuvoide helpottaa asettamista entisestään ja on samalla kutkuttavan nautinnollista. Jos haluat kokeilla jotain todella järisyttävää, kokeile ennen vibraattorin asettamista stimuloivaa liukuvoidetta tai orgasmigeeliä, ja tuplaorgasmi on oikeasti mahdollista! 

  Vibraattorille ei ole käyttörajoituksia, se tyydyttää sinut sooloseksissä, ja varmasti kiihottaa kumppania esileikin yhteydessä. Anna kumppanin asettaa vibraattori sisääsi, anna puhelin ja odota minkä asetuksen hän sovelluksesta valitsee. Koska vibraattori pysyy erinomaisesti paikallaan kovemmassakin menossa, voit vapailla käsillä tyydyttää samalla puolisoasi! Kumpi laukeaa ensin?

  Koska tämä nautinnon antaja on vesitiivis, voit sen antamasta tyydytyksestä nauttia myös suihkun tai kylvyn yhteydessä. Pieni koko on myös helppo ensikertalaiselle, joka haluaa tutustua omaan seksuaalisuuteen! 

  Lovense Nora

  Nora

  96%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Lovense Nora

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt saat tyydytystä antavan vibraattorin, jota voit käyttää tavallisen vibraattorin tapaan, tai astua jännittävimpien kokemusten pariin, ohjaamalla sitä sovelluksen kautta! Lovensen Nora Sovelluksella Ohjattava Rabbit Vibraattori vie sinut orgasmiin kerta toisensa jälkeen! 

  Lääketieteellisestä silikonista ja ABS muovista valmistettu vibraattori on pinnaltaan ihanan pehmeä mutta sisältä sopivan jämäkkä. Sen kokonaispituus on 18 cm, josta sisälle saa vietyä 10 cm. Leveimmillään halkaisija on 3,4 cm. Tämä pupunen ei vettä säikähdä, sillä se on täysin vesitiivis. Vibraattori toimii akulla, joka ladataan USB latausjohdon avulla. Puhelimeen ladattavaan sovellukseen yhteys saadaan joko Bluetoothin avulla tai käyttämällä langatonta verkkoyhteyttä. 

  Tämä palvelee niin sooloseksissä, kun yhteisissä eroottisen tuhmissa leikeissä. Tämä vibraattori toimii myös yhdessä miehille suunnatun Max- masturbaattorin kanssa, joten voitte yhdessä leikkiä omilla leluilla! Voitte myös leikkiä yhdessä, vaikka olisitte eri puolilla maailmaa. 

  Vibraattorin muotoilu takaa, että saat kohdennettua stimulaatiota G-pisteeseen ja varren erillinen kiihotin stimuloi klitoristasi. Vibraattorin sisällä olevat helmet liikkuvat kolmella eri tavalla tyydyttäen sinut kokonaisvaltaisesti. Puhelimeen ladattava sovellus tuo käyttökokemuksia rajattomasti, ja voit tuntea värinöitä, vaikka omaa suosikki kappaletta kuunneltaessa! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Nora
  Värinätasot Paljon erilaisia
  Pituus 18 cm, josta n. 10 cm on sisään asetettavaa.
  Halkaisija 3,4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Helpot säädöt

  1 of 4

  10 cm sisäänasetettavaa

  2 of 4

  Helppo ladata

  3 of 4

  Onnistunut muotoilu

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Lovense Nora arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Nora vibraattorin koko on maltillinen, joten se sopii mainiosti myös ensikertalaiselle. Vesipohjainen liukuvoide helpottaa sisään asettamista ja tekee siitä myös nautinnollisen kokemuksen.  Tehokas moottori kestää käyttöä, eikä vibraattoria tarvitse koko ajan olla lataamassa. Varressa oleva klitoris kiihotin tuo äärimmäisen nautinnollista tyydytystä, ja sen avulla laukeaa todella nopeasti. 

  Puolison ei tarvitse vierestä nautintoa katsella, ja jos omaa samaa sarjaan kuuluvan Max masturbaattorin voi lelut yhdistää toisiinsa, ja leikki saa aivan uudet ulottuvuudet! Kun liikutan vibraattoria sisälläni, puolisoni tuntee täsmälleen samat liikkeet masturbaattorin holkissa, tämä toimii myös toisin päin! Kun haluan omaa aikaa, yhdistän vibraattorin sovellukseen, hyppään kylpyyn ja saan nautintoa ja orgasmeja hyvää musiikkia kuuntelemalla! Todella kokeilemisen arvoinen kokemus. 

  Tämä mahdollistaa myös etäseksi sessiot, missä tahansa puoliso onkin, voi hän kiusoitella ja halutessaan pitkittää tai vastaavasti nopeuttaa orgasmin saantia, kiihottavaa on tietää, että joku toinen hallitsee leikkiä muttei kuitenkaan lopeta ennen kuin kokonaisvaltainen tyydytys on saatu. 

  Lovense Diamo

  Diamo

  93%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  92%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Lovense Diamo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pehmeästä ja miellyttävästä vartaloystävällisestä silikonista valmistettu penisrengas on pituudeltaan 17 cm ja sen ulkohalkaisija on 6,2 cm ja sisähalkaisija on 4,4 cm.  Materiaalina silikoni on joustava, mutta rengas on kuitenkin napakka ja antaa todella tuntoa peniksen tyveen! Penisrengas toimii akulla, joka ladataan mukana tulevalla USB latausjohdolla. Akun täyteen lataus vie 70 min ja käyttöaikaa täyteen ladattu rengas antaa jopa 175 min! 

  Nyt voit nauttia tästä aivan itse ja kokea sen värinöiden tuoma tyydyttävä tunne. Vai annatko myös kumppanisi nauttia tästä, sillä sen uloke stimuloin myös naisen klitorista. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, jotta renkaan saa asetettua peniksen tyveen kivuttomasti ja turvallisesti.  

  Lataa Lovensen Remote sovellus sovelluskaupasta ja koe nautintoa sekä tyydytystä monilla eri tavoin, sillä voit tallentaa sovellukseen omia rytmejä niin paljon kuin vain keksit! Sovelluksessa on myös valmiiksi käyttövalmiita rytmisiä värinöitä, ja niitä käyttämällä et koskaan tiedä etukäteen mitä tuleman pitää. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Diamo
  Värinätasot Sovelluksen avulla runsaasti erilaisia.
  Pituus 17 cm
  Halkaisija Sisähalkaisija: 4,4 cm. Ulkohalkaisija: 6,2 cm.
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 175 min
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Runsaasti värinöitä

  1 of 4

  Sisähalkaisija 4,4 cm

  2 of 4

  Helppo ladata

  3 of 4

  Silikonista

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Tämä vesitiivis penisrengas todella antaa kestävän erektion ja penis on toimintavalmiudessa koko sen käytön ajan! Parasta värisevässä penisrenkaassa on, että se tyydyttää myös puolison. Sen värisevä uloke stimuloin naisen klitorista juuri sen herkemmästä kohtaa ja mahdollistaa voimakkaan orgasmin! Joten tämä ei pelkästään ole tehty tuomaan nautintoa miehille!

  Puhelimen sovellus mahdollistaa lukemattomia erilaisia värinärytmejä, joilla voi leikitellä, laukeaminen oman suosikki kappaleen tahtiin on kokemisen arvoinen kokemus! Sovelluksessa on myös helppo jakaa omia tekemiä rytmejä, sekä kokeilla muiden tekemiä ja jakamia rytmejä. Mukavan kutkuttavaa leikeistä tekee sen, että puoliso voi ohjata nautintoa sovelluksen avulla, vaikka ei olisi paikalla! Nyt etäseksi sessiot ovat entistäkin kiihkeämpiä, etkä täysin voi siihen itse vaikuttaa. 

  Tämä rengas on ehdoton lisä joko omaan tai yhteiseen lelulaatikkoon, ja ajaa asiansa kerta toisensa jälkeen, jopa ilman sovellusta/ värinää! 

  Lovense Lush

  Lush 1

  92%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  93%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Lovense Lush

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Lääketieteellisestä silikonista valmistettu vibraattori on vartaloystävällinen ja sopii herkemmällekin käyttäjälle, sillä se ei sisällä lainkaan Ftalaatteja. Vibraattorin pituus sen hännän/ antennin kanssa on 13 cm ja halkaisija leveimmästä kohdasta on 3,5 cm. Vibraattorin akkua ladataan mukana tulevalla USB johdolla, joten ei pelkoa, että paristot loppuisivat kesken kiihkeämmän hetken. Vibraattori käynnistyy ja sammuu siinä olevan painikkeen avulla, ja värinöitä ohjataan sovelluksen kautta. 

  Lovense Remote sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista ja se on yhteensopiva iOS (iPhone ja iWatch) sekä Android käyttöjärjestelmien kanssa. Yhteys vibraattorin ja älylaitteen sovelluksen välillä voidaan muodostaa käyttämällä Bluetoothia tai langatonta internetyhteyttä.

  Aseta vibraattori sisään ja vinkkaa kumppanillesi, että olisit valmis tyydyttävään leikkiin ja odota minkä rytmin kumppanisi valitsee! Sovellukseen voi tehdä ja tallentaa omia tyydyttäviä rytmejä, mutta voit myös kokeilla muiden tekemiä ja jakamia rytmejä, jolloin et voi etukäteen arvata kuinka pitkän nautinnollinen itsetyydytys hetki tulee olemaan! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Lush
  Värinätasot Ohjelmoitavissa
  Pituus 13,5 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Ulos jäävä “häntä”

  1 of 4

  Halkaisija max 3,5 cm

  2 of 4

  Sisään laitettava osa

  3 of 4

  Helppo käyttöinen

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Lovense Lush arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Naisellisen hempeä pinkki väri on juuri täydellinen tälle G-piste vibraattorille. Juuri oikea, anatominen muotoilu takaa, että tämä antaa todella stimulaatiota vartalolle kuin vartalolle. Koko on juuri sopiva, ja sopii myös kokemattomalle käyttäjälle mainiosti.  Vesipohjainen liukuvoide helpottaa sisään asettamista ja tekee siitä kutkuttavan nautinnollista. Pehmeä silikoni on hyvin miellyttävän tuntuinen ja vibraattori pysyy hyvin paikoillaan, vaikka olisikin liikkeellä. Tämä on mitä mainioin väline myös julkisilla paikoilla, sillä se on lähes äänetön. Kukaan ei siis voi arvata, että olet nautinnon vallassa, jos et itse halua. 

  Puhelimeen ladattava sovellus antaa lukemattomia erilaisia värinöitä, joten jos haluat vuoden jokaiselle päivälle, löytyy uusi! Kokeile muiden tekemiä ja jakamia tai jaa itse omat suosikki värinät muille sovellusta käyttäville. Uskallatko asettaa vibraattorin sisään ja antaa kumppanin hallita sovellusta? 

  Häntä ja antennina toimiva osa hyväilee klitoristasi samalla kun itse vibraattori stimuloi G-pistettä aina nautinnollisen syvään orgasmiin! Puhdista vibraattori aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, tai seksileluille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Lovense Hush

  Hush big

  96%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.52/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Lovense Hush

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Anustappi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka on miellyttävän tuntuista ja vartaloystävällistä. Näin ollen sen valmistuksessa ei ole käytetty yhtään allergisoivaa Ftalaattia. Anustapin sisään asetettava pituus on 9,7 cm ja sen halkaisija leveimmillään on nautinnolliset 4, 5 cm, ja kokoluokitus on keksikoinen.

  Anustapin kanssa suositellaan käytettävän vesipohjaista anaaliliukuvoidetta, koska anaali itsessään ei tuota kosteuttavaa eritettä. Tappi ladataan mukana tulevalla USB latausjohdolla, joten ei pelkoa, että se hyytyisi kesken leikin! 

  Yhteys anaalitapin ja älylaitteessa olevan sovelluksen välille voidaan luoda käyttämällä Bluetoothia tai langatonta internetyhteyttä. Tästä voit nauttia aivan itse, tai antaa kumppanin ohjata sovelluksen avulla sinut taivaallisen anaaliorgasmin äärelle. Vai ohjaatko sinä sovellusta ja annat kumppanillesi kiusoittelevan pitkän nautinnon?

  Teidän ei tarvitse olla samassa paikassa, tai edes samassa maassa, langaton yhteys takaa, että etäseksi sessiot onnistuvat mistä ja milloin tahansa. Tuote soveltuu myös käytettäväksi kodin ulkopuolella, sillä se on äärimmäisen hiljainen ja turvallinen pitää sisällä pitempiäkin aikoja. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Hush
  Värinätasot Sovelluksella rajoittamattomasti asetuksia.
  Pituus 9,7 cm
  Halkaisija 4,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Muotoilu tuottaa nautintoa

  1 of 4

  Halkaisija max 4,5 cm

  2 of 4

  Rajattomasti värinöitä

  3 of 4

  Pysyy hyvin paikallaan

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Tämän tapin värinät todella vievät anaaliorgasmin pariin, mikään ei estä tuotetta käyttämästä myös vaginaalisesti! Anaalitapin leveä jalusta toimii stopperina ja siinä oleva lisäuloke stimuloi myös emätintä ja klitorista. Voit myös antaa kumppanisi käyttää kiihottavalta tuntuvaa anustappia, mutta muistakaa pitää huoli hygieniasta. Peseminen on helppoa, sillä se on täysin vesitiivis. Lämmin vesi ja mieto saippua riittää hyvin tai halutessa voi käyttää desinfioivaa seksileluille tarkoitettua puhdistussuihketta. 

  Vesipohjainen liukuvoide tekee sisään asettamisesta helppoa ja nopeaa, mutta jos et aiemmin ole vielä anaalitappeja käyttänyt, suositeltavaa on aloittaa pienemmästä tapista. Puhelimeen tai muuhun sopivaan älylaitteeseen asetettava sovellus sisältää valmiita värinärytmejä, sekä voit myös luoda niitä itse, vaikka suosikkimusiikin tahtiin.

  Pulahda vaikka kylpyyn tämän kanssa tai tee asioiden hoitamisesta jännittävän nautinnollista, sillä tämä pysyy menossa mukana missä ikinä oletkin ja mitä ikinä teetkin! Kerran kokeiltuasi, et tästä lelusta halua luopua! 

  Miten ostaa paras Lovense -tuote

  Lovense tuotteen valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman lovensen helposti!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kustannus: 0 €

  Tarvittavat välineet:

  Lista parhaista Lovense tuotteista

  Tarvittavat materiaalit:

  Rahaa ostaa Lovense tuote

  Step-by-step ohje

  Parhaan Lovensen etsintä
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta tuotetta myös Lovense tuotemerkiltä. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaan tuotteen löytäminen olisi helpompaa.
  1-3.png
  Älä tuhlaa kallista aikaasi etsintään
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä Lovense tuotetta. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida etsinnän aikana.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmista! Omistat nyt Lovense tuotteen!
  Valitse listamme kaupoista yksi. ja vastaanota paketti. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Voit käyttää Lovense tuotteita

  Lovense tuotesarjan lelut ovat suunniteltu tuomaan ylellistä nautintoa niin naisille kuin myös miehille. Turvalliset ja monikäyttöiset tuotteet voidaan yhdistää sille tehtyyn sovellukseen, joka tarjoaa lukemattomia värinä ja nopeus toimintoja. Voit tehdä sovelluksessa omia rytmejä vaikka suosikki musiikin tahtiin, ja jakaa niitä muiden käyttäjien kanssa. Vastaavasti voit/ voitte kokeilla muiden tekemiä värinä rytmejä. 

  Lovense tuotteista löytyy jokaiselle jotain. Esimerkiksi naisille suunniteltuja kiihotinkuulia, joilla myös treenaat lantionpohjalihaksia. Perinteisiä penisvibraattoreita ja anaalitappeja on myös valikoimassa ja miehille on suunniteltu penisrenkaita sekä masturbaattoreita. Tuotteet ovat kaikki turvallisia käyttää ja ne on ennen myyntiin tuloa läpäisseet useita testejä. 

  Lovense tuotteet soveltuu niin sooloseksiin, yhdessä käytettäväksi ja mikä parasta, ne mahdollistavat yhteiset kiihkeät hetket myös etäsuhteissa! Osa tuotteista soveltuu myös käytettäväksi julkisilla paikoilla sillä ne ovat huomaamattomat niin kokonsa kuin äänensä puolesta. Näillä tuotteilla ei oikeastaan käyttörajoituksia ole, joten voit matkata nautinnon lähteelle millä tavoilla vain.