Anaalitappi – Parhaat testissä

Anaalitappi on anaalistimulaatiota varten oleva seksilelu. Anaalitappeja on erikokoisia ja erilasia, mutta ne kaikki perustuvat samaan. Anaalitappi voi tuoda seksielämään piristystä, auttaa anaaliseksin lämmittelyssä sekä tuoda seksissä entistä suurempia orgasmeja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima anaalitappeja

FAQ

Kyllä on. Anaalitapien käyttö on turvallista, kunhan niitä ei laita liian syvälle. Useimmissa anaalitapeissa liian syvälle laittaminen ei ole edes mahdollista. Myös liukuvoide ja maltillinen sisään laittaminen lisäävät käytön turvallisuutta.

Eivät ole. Anaalitappeja käyttävät niin miehet kuin naisetkin. Anaalistimulaatio voi tuottaa molemmille sukupuolille nautintoa.

Kyllä. Runsas liukuvoide on aina suosituksena anaalitappeja käytettäessä. Yleensä vesipohjainen liukuvoide soveltuu anaalitappien kanssa käyttöön.

Anaalitappien hinta riippuu tuotteesta hyvin paljon. Halvimmillaan anaalitappeja voi saada alle 10 € hinnalla, mutta myös esimerkiksi useiden satojen eurojen summalla. Hintaan vaikuttaa materiaalien lisäksi myös ominaisuudet. Esimerkiksi sovelluksella toimivat anaalitapit ovat yleensä hyvin arvokkaita.

Toisissa anaalitapeissa on vibraattori yhdistettynä tappiin. Kuitenkin suurin osa anaalitapeista on ilman vibraattoria toimivia. Yleensä vibraattorilla oleva anaalitappi toimii sovelluksella tai kaukosäätimellä.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Anal Tool

  Testivoittaja

  Anal Tool 1
  98%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  97%
  Hinta
  99%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Anal Tool 1

  Anal Tool

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä pitkä ja pehmeä anaalitappi vie sinut anaaliseksin nautinnon maailmaan. Anal Tool on ehdoton lisä salaiseen lelulaatikkoon, peppuseksin ystäville.

  Tämä pehmeä anaalisauva on valmistettu täysin PVC muovista ja on siis jellymäisen pehmeä, taipuisa mutta kuitenkin samalla sopivan jämäkkä. Viisi eri kokoista kiinteää palloa stimuloivat sinua jokaisella sentillä, ja tämä sopii mainiosti tyydyttämään niin kokeneen kuin ensikertalaisen! 

  Kokonaispituutta täällä anaalitapilla / sauvalla on huimat 17,5 cm, josta sisään saa asetettua 14 cm. Viiden pallon halkaisijat suurenevat pallo pallolta, kärjessä olevan pienimmän halkaisija on 1,6 cm, josta seuraava on 1,9 cm, kolmannen halkaisija on 2,1 cm ja neljännen 2,9 cm. Suurin tapin alin pallo on halkaisijaltaan 3,6 cm. 

  Voit nauttia tämän kanssa myös veden äärellä, sillä Anal Tool on vesitiivis. Suositeltavaa on käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin nautinto on aina vain intensiivisempää ja tappi liukuu sisään kuin itsestään. Muista pestä ja desinfioida lelu aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippuavedellä tai erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. 

  Värinä toimii naisellisen aistikas läpikuultava lila.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Anal Tool
  Pituus 17 cm, josta sisään asetettavaa 14 cm
  Halkaisija 1,6/1,9/2,1/2,9/3,6 cm
  Vesitiivis Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC
  Matkaturvallinen Kyllä
  Anal Tool 1

  Asteittain kasvavilla palloilla

  1 of 3

  Näyttävä

  2 of 3

  Tukeva

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Anal Tool oli testissä erittäin toimiva. Pallojen koon vaihtelu oli mukavasti asteittainen. Myönnettäköön, että kokeneella käyttäjällä voi halkaisija jäädä silti liian pieneksi.  Mutta erityisesti aloittelijoille sopiva. Tappi on kuitenkin suhteellisen helppo käyttöinen. Runsas vesipohjainen liukuvoide kuitenkin on hyvin tärkeässä asemassa.

  Käyttö oli helppoa yksin, mutta myös kumppanin kanssa. Pituutta oli riittävästi ja lelu sai aikaan oikein mukavasti nautintoa. Orgasmin hetkellä lelun ulosveto oli mitä mahtavin kokemus. Lisäksi plussaa tulee miellyttävästä ulkonäöstä.

  Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus

  Ekaa kertaa

  98%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus 3

  Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pakkaus sisältää: 50 ml Sinfulin Anaaliliukuvoiteen, 50 ml Sinfulin Anuksen Rentoutusgeelin, Sinfulin aloittelijan Anustapin sekä Sinfulin mini anaalisuihkun. 

  Tutustu pakkaukseen itseksesi tai tutki ja kokeile tuotteita partnerisi kanssa, tästä on iloa moneksi kertaa! Pakkauksen anaalisuihku on tarkoitettu täydellistä puhdistautumista varten enne varsinaisia kiihkeitä hetkiä ja rentoutusgeeli auttaa helpottamaan jännitystä, jota voi esiintyä peräaukon tietämillä. Anaaliliukuvoide puolestaan antaa hyvän luiston ja näin miellyttävämmän ja nautinnollisemman tunteen. Kun olet tutustunut pakkaukseen, huomaat kuinka anaaliseksi voi viedä sinut aivan uudenlaiseen tyydytyksen maailmaan, jossa haluat vierailla aina vain uudestaan, kerta toisensa jälkeen. 

  Anaaliliukuvoide soveltuu käytettäväksi kondomin kanssa, eikä se sisällä lainkaan alkoholia, hajusteita tai parabeeneja. Sopii hyvin herkemmällekin käyttäjälle. Rentoutsgeeli soveltuu myös kondomin kanssa käytettäväksi, eikä sisällä hajusteita. 

  Anustappi on valmistettu täysin silikonista eikä näin ollen sisällä lateksia tai Ftalaatteja. Kokonaispituutta sillä on 7,6 cm, josta sisään saadaan asetettua 6 cm. Levein kohta on 2 cm.  Pohjassa on stopperi joka tekee tapin käytöstä turvallisen. Vesipohjaista liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi, tällöin anustappi liukuu helpommin sisään, tuottaen samalla nautinnollista stimulaatiota. 

  Anaalisuihku on valmistettu PVC:stä, eikä myöskään sisällä Ftalaatteja. Pumpun täyttöosuus on 89 ml, ja tämän kanssa myös suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta. 

  Pakkauksen mukana on tarkka käyttöopas, joka on englanninkielinen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus
  Setin sisältö Anaalitappi, anaaliliukuvoide, anaalin rentoutusgeeli, anaalisuihku
  Pituus 7,2 cm, josta 6 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 2 cm leveimmillään
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus 2

  Anaalisuihku

  1 of 4

  Anaalitappi

  2 of 4

  Anaalin rentoutukseen

  3 of 4

  Liukuvoide

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Sinful Get Started Aloittelijan Anaalipakkaus arvostelut

  Yhteenveto

  Kokeilussa Get Started pakkaus oli oikein hyvä kokemus. Aloittelijalle varmasti oikein sopiva, sillä tappi on oikein pienikokoinen. Anaaliseksiin lämmittelyssä ja anaaliseksiin verrattavia tuntemuksia hakiessa voi tappi kuitenkin olla liian pieni. Kokeneille anaalileikkijen leikkijöille varmasti aivan liian pieni tappi.

  Starttipakkaukseksi erittäin toimiva, sillä liukuvoidetta ja rentoutusgeeliä oli juuri sen verran, mitä alkuun pääsy vaatiikin. Myös mukana tullut anaalisuihku oli erinomainen lisäosa. Jos anaalileikit nappaavat pakkauksen käytön jälkeen, niin uusia voiteita ja geelejä saa hankittua ja suihku toimii kauan.

  Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti

  Edullisin

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Sinful BumBum 2

  Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pakkaus tuo sinulle kolme erikokoista anaalitappia, joiden kanssa siirryt asteittain aina vain täyttävämpään stimulaatioon. Kaikki lasiset tapit ovat käsin valmistettuja Borosilikaattilasista joten niiden koko ja muotoilu voi aavistuksen vaihdella tuotetiedoista. Nämä tapit ovat naisellisen elegantteja ja kauniita, joten näitä on vaikea vastustaa. Kun materiaalina on lasi, tuote on hyvin jämäkkä ja kestävä.  Hyvin käsiteltynä ja hoidettuna tämä on loppuelämäsi kaveri, joka palvelee sinua kerta toisensa jälkeen. 

  Tappien muotoilu on keilamainen ja aina kärjestä kapea, joten sen sisään asettaminen on helppoa ja samalla nautinnollista. Pohjassa oleva leveä stopperi huolehtii, että voit käyttää tappeja turvallisesti. Kokeile myös lämpötiloilla leikkimistä ja kuinka erilainen stimulaatio voikaan olla! Voit lämmittää tappeja, vaikka vesihauteessa, tai viilentää juoksevan veden alla. 

  Pienin tappi on 9 cm pitkä, josta sisään menevää osuutta on 7,5 cm. Leveimmillään sen halkaisija on 2,9 cm. Painoa on 80 g. 

  Keskikokoinen tappi on pituudeltaan 12 cm, josta sisään menevää osuutta on 10 cm. Leveimmillään halkaisija on 3,9 cm.  Painoa on 180 g. 

  Isoin tappi on pituudeltaan 14 cm, ja sisään menevä osuus on 12 cm. Leveimmillään halkaisija on 4 cm. Painoa on 235 g.

  Kun käytät näitä anaalitappeja, on suositeltavaa käyttää liukuvoidetta, jotta se on helpompi viedä sisään ja näin ollen antaa enemmän nautintoa.  Kaikki liukuvoiteet sopivat näiden kanssa käytettäväksi. Pakkauksen mukana tulee kauniin tyylikäs satiinista valmistettu säilytyspussi. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti
  Pituus Pienin: 9 cm / 7,5 cm Keskikokoinen: 12 cm / 10 cm Suurin: 14 cm / 12 cm
  Halkaisija Pienin: max 2,9 cm Keskikokoinen: max 3,9 cm Suurin: max 4 cm
  Paino Pienin: 80 g Keskikokoinen: 180 g Suurin: 235 g
  Valmistusmateriaali Borosilikaattilasi
  Matkaturvallinen Kyllä
  Sinful BumBum 1

  Suurin anaalitappi

  1 of 4

  Keskikokoinen anaalitappi

  2 of 4

  Pienin anaalitappi

  3 of 4

  Stoppari

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti sisälsi kolme erilaista anustappia, jotka kaikki olivat erittäin siroja ja tukevia. Mutta tappien väliset koko erot olivat kohtalaisen suuria. Näin ollen aloittelijalla voi olla haasteita pienemmästä anustapista suurempaan siirtyessä.

  Tapit olivat kuitenkin erittäin mukavia käyttää ja liukuvoiteen kanssa erittäin nautinnollisia. Ne sopivat sekä omaan käyttöön, että kumppanin käyttöön. Lisäksi ne toimivat niin seksin yhteydessä, anaaliseksin esilämmittelyssä kuin myös sooloseksissä.

  Anaalitappi oli aina käytön jälkeen helppoa puhdistaa. Käyttökin oli hyvin helppoa. Varsinkin hieman kokeneille soveltuva.

  Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi

  Vibraattorilla

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava 2

  Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pystyt ohjaamaan Hush-tappia älypuhelimen tai tabletin kautta käyttämällä sille tehtyä, ilmaista sovellusta, joka on nimeltään Lovense Remote. Sovellus on saatavilla niin Android laitteille kuin myös iOS käyttöjärjestelmälle. Välimatkalla ei ole siis väliä, vie tappi paikoilleen, käynnistä sovellus ja anna kumppanillesi stimulaatio ja kokemus, jota ei varmasti unohda! 

  Tappi on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, eikä sisällä Ftalaatteja. Tapin sisään asettava pituus on 9, 7 cm ja isoimmillaan halkaisija on 4,5 cm. Tappi on ladattava, ja mukana tulee USB latausjohto. Yhteys sovelluksen ja tapin välillä luodaan Bluetoothilla tai langattoman verkon kautta.  Tuotteen mukana tulee englanninkielinen käyttöohje. 

  Pehmeä silikoni on miellyttävän tuntuinen ja helppo pitää puhtaana. Se on myös helppo asettaa paikalleen ja vesipohjaisen liukuvoiteen kautta saat tunteesta entistä nautinnollisemman. Koska tuote on myös vesitiivis, ovat tuhmat vesileikit myös tämän kanssa toteutettavissa. Tapissa on myös leveä stopperi, jonka myötä käyttö on turvallista ja rentouttavaa. Nauti siis jokaisesta hetkestä, tunne kuinka stimuloidut sen värinöistä ja koe orgasmi, joka vie sinut seitsemänteen taivaaseen! Hiljaisen moottorin ansiosta käytät tappia myös huomaamattomasti vaikka julkisilla paikoilla, ja anna salaperäisen jännityksen hiipiä pitkin selkärankaa. 

  Voit myös halutessasi käyttää tämän tuotemerkin sovelluksella ohjattavia tuotteita yhdessä Lovense Media Playerin kanssa. 

  • Toista mitä tahansa laitteeltasi löytyviä 2D tai VR videota
  • Luo omia värinärytmejä ja synkronoi ne videon kanssa, voit myös jakaa omat rytmisi muiden käyttäjien kanssa tai käytä muiden luomia ja jakamia itse. 
  • Eläydy täysillä videoon, kun Lovense-tuotteesi värisee tämän tahdissa.
  •  Lovense Media Player on yhteensopiva ainoastaan Windowsin kanssa! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi
  Värinätasot Lukematon määrä
  Pituus 9,7 cm
  Halkaisija Max 4,5 cm
  Vesitiivis Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Ladattava mukana tulevalla USB-johdolla.
  Matkaturvallinen Kyllä
  Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava 1

  Toimii sovelluksella

  1 of 4

  Hyvä muotoilu

  2 of 4

  Nautintoa tuovat urat

  3 of 4

  Stoppari

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi toimii esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla ilmaisella sovelluksella. Sovellus osoittautui erittäin hyväksi ja erilaisia värinöitä oli mahdollista kokeilla. Hiljaisella tärinällä anustappi oli hiljainen, mutta äänekkyys nousi samalla kun tärinöiden voimakkuus kasvoi.

  Mielenkiintoinen kokeilussa, mutta ei todennäköisesti aloittelijoille se ykkösvalinto. Anaalitappi voi olla kooltaan liian suuri aloittelijoille. Samalla värinöiden löytäminen voi viedä aikaa ja jopa latistaa tunnelmaa. Materiaali oli kuitenkin miellyttävää eikä käyttö ollut epämukavaa kuin ainoastaan pitkällä aikavälillä.

  Sinful Jewel Keskikokoinen Teräksinen Anustappi

  98%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Sinful Jewel Keskikokoinen 2

  Sinful Jewel Keskikokoinen Teräksinen Anustappi

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Sinfulin teräksinen keskikokoinen anustappi vie sinut ja partnerisi astetta syvällisemmän ja nautinnollisemman anaaliseksin saloihin! 

  Täysin teräksestä valmistettu anaalitappi omaa 8,3 cm kokonaispituuden, josta sisään saa asetettua 7 cm. Tappi on leveimmillään 3,6 cm ja painoa sillä on 230 g. 

  Anaalitapin painon myötä koet ja tunnet sen entistäkin kiihottavampana ja se stimulois sinua asennossa kuin asennossa, kokeile sitä seisoessa tai liikkeessä ja huomaat kuinka eri tavoin nautintoa voikaan saada. Teräs materiaalina mahdollistaa myös leikittelyn eri lämpötilojen kanssa, joten kokeile kuinka lämmin tai viileä tuo erilaista stimulaatiota ja kuinka saat orgasmisi helpommin! Pyöristetty kärki takaa sisään asettamisen helppouden, kun stopperi taas tuo turvallisen käytön ja tappi pysyy paikallaan eroottisten leikkien aikana. 

  Liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi, jolloin tappi liukuu helpommin sisään, samalla tuottaen nautintoa. Puhdista tuote aina käytön jälkeen, mutta älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai muita tuotteita, jottei pinta vaurioidu. Hyvin pidettynä tämä terästappi on kanssasi lopun elämääsi!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Jewel Keskikokoinen Teräksinen Anustappi
  Pituus 8,3 cm, josta 7 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija Max 3,6 cm
  Paino 230 g
  Valmistusmateriaali Teräs
  Matkaturvallinen Kyllä
  Sinful Jewel Keskikokoinen 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Jewel Keskikokoinen Teräksinen Anustappi arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Jewel Keskikokoinen Teräksinen Anustappi on erittäin näyttävä ja koristeellinen tappi. Tappi ei ole erityisen suuri, joten se voi hyvin soveltua myös aloittelijoiden käyttöön. Runsas liukuvoide tekee anaalitapin käytöstä erittäin mukavaa ja houkuttelevaa.

  Painoa tapilla oli enemmän kuin odotin, mutta se ei lopulta itseä käytössä haitannut. Kaunis ”jalokivi” näytti myös kumppanin mielestä seksikkäältä, kun kokeilimme tappia erilaisissa asennoissa. Käyttö ja puhdistus olivat erittäin helppoja.

  Sinful Triple Fun Anaaliharjoitussetti

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Triple Fun 1

  Sinful Triple Fun Anaaliharjoitussetti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pakkaus sisältää kolme erikokoista tappia, jotka ovat varreltaan kapeita. Harjoittele näiden avulla pikkuhiljaa, aloita aina pienimmästä ja asteittain siirryt isompaan. Rentoudu ja koe aivan uudenlainen stimulaatio, joka vie sinut ennennäkemättömän orgasmin pariin.  Jokaisen tapin pohjassa sijaitsee tehokas imukuppi, ja näin ollen saat vapaat kädet ja voit samalla stimuloida vartalon muita erogeenisiä osia. Samalla imukuppi toimii stopperina, joten tapit ovat turvallisia käyttää ja ne pysyvät käytön ajan hyvin paikallaan. 

  Pakkaus sisältää myös anaalisuihkun, jonka avulla puhdistaudut helposti ja turvallisesti ennen eroottisia leikkejä. 

  Vesipohjainen liukuvoide soveltuu käytettäväksi, ja on suositeltavaa aina kun puhutaan anaalistimulaatiosta. 

  Kaikki tapit ovat valmistettu joustavasta ja pehmeästä silikonista, ja eivät sisällä lainkaan Ftalaatteja. 

  Pieni tappi on pituudeltaan 10,5 cm, josta 9 cm on sisään asetettavaa. Halkaisijaltaan se on 2,5 cm.

  Keskikokoinen tappi on pituudeltaan 12,5 cm, josta 11 cm on sisään asetettavaa. Halkaisija on 3,2 cm.

  Isoin tappi on pituudeltaan 15,5 cm, josta 14 cm on sisään asetettavaa. Halkaisija: 3,8 cm.

  Anaalisuihkun tilavuus on 225 ml.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Triple Fun Anaaliharjoitussetti
  Pituus Pienin: 10,5 cm / 9 cm Keskikokoinen: 12,5 cm / 11 cm Suurin: 15,5 cm / 14 cm
  Halkaisija Pienin: max 2,5 cm Keskikokoinen: max 3,2 cm Suurin: max 3,8 cm
  Anaalisuihkun tilavuus 225 ml
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi ja kumi
  Sinful Triple Fun 1

  Anaalisuihku

  1 of 5

  Suurin anaalitappi

  2 of 5

  Keskikokoinen anaalitappi

  3 of 5

  Pienin anaalitappi

  4 of 5

  Stoppari

  5 of 5

  Kaikki käyttäjien Sinful Triple Fun Anaaliharjoitussetti arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Triple Fun Anaaliharjoitussetti soveltuu varmasti hyvin aloittelijoille. Kaikki kolme tappia ovat pienikokoisia. Jopa suurin tappi voi olla kokeneille käyttäjille hieman liian pieni. Mutta aloittelija pääsee harjoittelemaan rauhassa pienillä tapeilla.

  Tapit itsessään olivat erittäin miellyttäviä käyttää ja runsaalla liukuvoiteella erittäin toimivia. Kuitenkin pakkauksessa oleva anaalisuihku oli hienoinen pettymys. Anaalisuihkua ei ollut mukava käyttää sen muotoilun ansiosta. Muuten setti oli kuitenkin hyvin onnistunut.

  Baseks Slim Pieni Anustappi

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  94%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Baseks Slim Pieni 2

  Baseks Slim Pieni Anustappi

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko aina miettinyt miltä anaalitapin tuoma stimulaatio tuntuu? Nyt sinulla on siihen helppo mahdollisuus, nimittäin Baseksin Slim pieni anustappi kyllä kertoo sinulle, minkälaista nautintoa on luvassa! 

  Tappi on suunniteltu aloittelijoille, ja se antaa hellävaraista stimulaatiota turvallisesti. Muotoilussa on huomioitu helppo sisään asettavuus, joka mahdollistuu sen pyöristetyn ja suipon muotoilun puolesta. Tämän kanssa harjoittelet ja tunnet missä kohtaa sinun stimulaatio pisteesi sijaitsevat. Tapin leveä jalka pitää sen paikallaan kovemmassakin menossa, eikä pelkoa ole ikävistä yllätyksistä leikkien aikana. Jalan pohja toimii myös imukuppina ja tasaiselle pinnalle kiinnittäessä saat täysin vapaat kädet, jolloin hyväilet vartalosi muita osia, tai vaikka annat nautintoa myös kumppanillesi. 

  Anustappi on valmistettu joustavasta ja pehmeästä silikonista, jolloin sen käyttö on hyvin miellyttävää ja helppoa. Se ei myöskään sisällä lainkaan Ftalaatteja tai latekisa, joten soveltuu myös herkemmille käyttäjille. Kokeile laittaa tapin päähän vesipohjaista liukuvoidetta, ja se sujahtaa sisääsi tuottaen nautintoa joka sentillä! 

  Tapin kokonaispituus on 11,5 cm, josta sisään asettava pituus on 8 cm. Leveimmillään halkaisija on 2,7 cm. Tämä tappi on myös täysin vesitiivis, joten nautinnolliset leikit ovat mahdollisia myös veden äärellä. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Slim Pieni Anustappi
  Pituus 11,5 cm, josta 8 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija max 2,7 cm
  Vesitiivis Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Hyvä muotoilu

  1 of 4

  Kapea

  2 of 4

  Sulkijalihaksen kohdalle

  3 of 4

  Imukuppi

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Baseks Slim Pieni Anustappi arvostelut

  Yhteenveto

  Baseks Slim Pieni Anustappi oli kokemuksena hienoinen pettymys. Vaikka anaalitappi oli pienehkö, niin sen muotoilu oli hieman haastava. Muotoilun vuoksi anaaalitappi tuntui ajoittain hieman epämukavalta. Toisaalta makuja on monia, joten toiselle kyseinen tappi voi olla juuri se paras mahdollinen.

  Jalassa oleva imukuppi mahdollisti käytön myös ilman käsien käyttöä. Anaalitappia tuli kokeiltua niin yksin kuin kumppaninkin kanssa ilman ongelmia. Vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa anaalitappia oli mukava käyttää.

  Baseks Beaded Aloittelijan Anustappi

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  93%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Baseks Beaded 1

  Baseks Beaded Aloittelijan Anustappi

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä anustappi on suunniteltu nimenomaan niille, jotka eivät vielä ole uskaltautuneet kokeilemaan anaalistimulaatiota. Baseksin Beades Aloittelijan anustappi sopii siis mainiosti, kun tutustut maailmaan, joka voi viedä sinut aivan uusiin ulottuvuuksiin.

  Pituutta tapilla on sopivat 10 cm, josta sisään saa vietyä 8 cm. Halkaisija kapeimmillaan on 0,7 cm ja paksummillaan 2,4 cm.  Mitat ovat tarkasti mietitty aloittelijan kannalta sopiviksi. Tappi on valmistettu pehmeän joustavasta ja vartaloystävällisestä silikonista, eikä se sisällä lateksia tai Ftalaatteja. 

  Anustapin pehemästi kaartuva varsi ja sen kiinteät viisi kuulaa stimuloivat sinua kokonaisvaltaisesti ja hellästi. Aloita varoen ja vie tappia sisään kuula kerralla.  Kun käytätä vesipohjaista liukuvoidetta on sisään vieminen helpompaa ja näin ollen samalla enemmän nautintoa tuova kokemus.  Pohjassa sijaitsee imukuppi, ja kun kiinnität tapin kovalle ja sileälle pinnalle jäävät kätesi täysin vapaiksi. Samalla tapin kanta toimii stopperina, joten sitä on turvallinen käyttää, ja se kestää sisällä hyvin. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Beaded Aloittelijan Anustappi
  Pituus 10 cm, josta 8 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 0,7 - 2,4 cm
  Erityistä Imukuppi
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Baseks Beaded 4

  Asteittain kasvavat pallot

  1 of 3

  Anaaliin

  2 of 3

  Imukuppi

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Baseks Beaded Aloittelijan Anustappi arvostelut

  Yhteenveto

  Baseks Beaded Aloittelijan Anustappi osoittautui erittäin kapeaksi ja helpoksi käyttää. Tappi ei kuitenkaan todennäköisesti sovellu enää kokeneille käyttäjille, sillä se on hyvin kapea. Näin ollen tapista ei saa kunnollista tuntumaa, kun kokemusta on karttunut.

  Anustappi oli kuitenkin hyvin laadukas ja mukavan pehmeä. Imukuppi vielä lisäsi mahdollisuuksia tapin käytössä myös sooloseksin ollessa kyseessä. Toimi toki myös kumppanin kanssa seksiä harrastaessa.

  Anaalitappi hännällä

  Anaalitappi hännällä voi tuoda mukanaan kutkuttavan lisän makuuhuoneeseen. Anaalitappi hännällä voi olla täydellinen valinta esimerkiksi dominaleikkeihin. Häntä voi olla käytössä myös viettelyssä tai osana esileikkiä. Erilaisia anaalitappeja hännällä on paljon.

  Furry Fantasy Red Fox Tail Anustappi Hännällä

  extra 1 Furry Fantasy Red Fox Tail

  Laadukas Furry Fantasy Red Fox Tail sisältää ketun häntää muistuttavan hännän sekä terästapin. Red Fox Tail -tappi on miellyttävän painoinen ja käytössä monille soveltuva. Se sopii hyvin niin kiusoitteluun kuin erilaisiin kinkkyihin leikkeihin, kuten roolileikkeihin.

  Häntä on näyttävä, viettelevä ja oivallinen piristys seksielämään. Kokonsa puolesta se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Liukuvoiteeksi kannattaa valita vesipohjainen liukuvoide, jotta käyttö on mahdollisimman mukavaa.

  • Tapin mitat 8 cm (josta 7 cm sisään laitettavaa) x 3,4 cm (paksuimmiltaan)
  • Materiaalit: Ruostumatonta terästä + tekoturkis
  • Hännän pituus: 70 cm
  • Paino 175 g

  Bad Kitty Anustappi Kissanhännällä ja Korvat

  extra 2 Bad Kitty Anustappi

  Näyttävä ja houkutteleva Bad kitty Anustappi sisältää sekä kissan häntää muistuttavan hännän, että silikoniseen anustapin ja kissan korvat. Bad kitty tappi on kooltaan hieman suurehko, joten parhaiten se soveltuu kokeneemmille käyttäjille. Bad Kitty setti soveltuu monipuolisesti niin roolileikkeihin kuin kiusoittelemiseen.

  Anustappi ja korvat kruunaavat näyttävästi viettelemisen ja tuovat tietynlaista tuhmuutta sekä viettelyyn, että itse seksiin. Samalla söpö, mutta seksikäs yhdistelmä, joka tuo seksielämään täysin uudenlaista virtaa.

  • Tapin mitat 9,3 cm (josta 9 cm sisään laitettavaa) x 4,1 cm (paksuimmiltaan)
  • Materiaalit: Silikoni tappi, metallinen hiuspanta + tekoturkis
  • Hännän pituus: 37 cm

  Iso anaalitappi

  Iso anaalitappi houkuttelee lähinnä kokeneita anaalileikkien ystäviä. Isot anaalitapit ovat erityisesti heille, joilla kokemusta on jo erikokoisista anaalitapeista. Isojen anaalitappien taustalla on täyttymisen tunne, jonka ne antavat käyttäjälleen. Kun täyttymisen tunne on suuri, on nautinto yleensä suuri.

  All Black anal plug, 19 cm

  extra 3 All Black anal plug, 19 cm

  Jyhkeä anaalitappi kokeneiden käyttöön. Painoa on peräti 2,1 kg tapilla. Koko pituus on 19 cm, mutta sisään laitettavaa on 15 cm. Halkaisija on paksuimmillaan peräti 15 cm. Näin suuri tappi täyttää jo kokeneimmankin käyttäjän. Tappi on niin suuri, että sitä ei kannata ilman alkulämmittelyä edes kokeilla. Ensin kunnollinen lämmitys, runsaasti liukuvoidetta ja sitten kokeileminen voi alkaa.

  Tappi on pinnaltaan sileä ja samalla se antaa hieman periksi. All Blackin käyttö edellyttää suurta määrää vesipohjaista liukuvoidetta. Tappi on vesitiivis ja valmistettu PVC:stä. Pesu onnistuu helpoimmin antibakteerisella saippuavedellä. sekä erotiikkalelujen puhdistussuihkeella. Pinnan saa kuivattua taputtelemalla nukkaamattomalla liinalla.

  Sinful Anaaliharjoitussetti

  extra 4 Sinful Anaaliharjoitussetti

  Sinfulin Anaaliharjoitussetti sisältää kolme erikokoista anustappia, joiden mitat ovat: pienin tappi 11 cm x 2,9 cm, keskikokoinen tappi 12,2 cm x 3,7 cm, ja iso tappi 13,3 cm x 5 cm. Pienin tappi erityisesti sopii kokonsa puolesta myös aloittelijoille, kun taas suurin tappi on erityisesti hyvin kokeneille.

  Anaaliharjoitussetin avulla on helppoa löytää itselle sopivin anaalistimulaatio. Harjoitussetti sopii sekä anaaliseksin harrastamisessa lämmittelyyn. Myös vaginaalisessa yhdynnässä setti toimii, sillä usein naiset kokevat voimakkaampia orgasmeja, kun yhdyntään lisätään anaalistimulaatio.

  Tapit ovat turvallisia käyttää, sillä niistä jokaisessa on pohjassa stopperi. Näin tappi ei voi liukua liian syvälle. Kaikkien tappien pohjassa on stopperi, joka tekee niistä turvallisia käyttää. Pesu onnistuu lämpimällä vedellä, sekä seksilelujen puhdistussuihkeella.

  Pumpattava anaalitappi

  Pumpattava anaalitappi on nimensä mukaisesti anaalitappi, jota pumpataan haluttuun kokoon. Pumpattavien anaalitappien parhaisiin puoliin kuuluu, että kokoa voi muuttaa helposti pumppaamalla tai vähentämällä ilmaa anaalitapista.

  Pumpattavia anaalitappeja on erilaisia. Materiaalit vaihtelevat, koot vaihtelevat ja jopa muodot vaihtelevat. Toiset pumpattavat anaalitapit ovat myös vibraattorilla toimivia. Erilaisiin pumpattaviin tappeihin kannattaa tutustua, kun kokemusta on hieman karttunut.

  Anal Fantasy Elite Pumpattava Anustappi

  Anal Fantasyn Elite on erittäin laadukas pumpattava anustappi, jonka käyttö on helppoa ja houkuttelevaa. Tapilla on pituutta 12 cm, josta 9 cm on sisään asetettavaa. Ennen pumppausta tapin paksuun on 5,4 cm, joten kokoa siltä löytyy. Ehdottomasti täyttävä tappi, joka soveltuu kokeneille käyttäjille hyvin.

  Anal Fantasyn Eliten käyttö on erittäin helppoa, sillä pumppaamalla tapin saa haluamaansa kokoon helposti. Kun taas tyhjennys tapahtuu helpon Air-release-venttiilin kautta. Letkun ja pumpun irrotus on helppoa, joten leikkien jatkaminen on mahdollista, kun tappi on pumpattu tarpeeksi täyteen.

  extra 5 anal fantasy elite

  Koon vuoksi aloittelijoiden voi olla hankalaa saada Anal Fantasy Eliten kunnolla sisään, sillä kapea alue on hyvin lyhyt. Kokeneissa käsissä tappi menee kuitenkin hyvin sisälle, kunhan ensin on alkulämmittely suoritettu. Myös runsasta liukuvoiteen käyttöä suosittelen.

   

  • Materiaalina Silikoni, ABS-muovi, vinyyli
  • Ftalaatiton ja lateksiton
  • Koko 12 cm (josta 9 cm sisään laitettavaa) x 5,4 cm (ennen pumppaamista)

  Anaalitappi kokemuksia

  Anaalitapit ovat suosittuja seksileluja, joiden käyttäjinä on sekä naisia, että miehiä. Erilaiset ihmiset nauttivat erilaisista anaalitapeista. Toiset nauttivat pienistä tapeista, toiset suuremmista. Tappeja on erilaisista materiaaleista, sekä erilaisilla muotoiluilla. Oman suosikin löytäminen voi olla aluksi hankalaa.

  Jos anaalitapeista on kiinnostunut, on luonnollista etsiä niistä kokemuksia. kokemuksia lukiessa on kuitenkin aina hyvä muistaa, että jokainen ihminen on yksilö. Näin ollen toisen mielestä nautinnollinen asia ei välttämättä ole nautinnollinen toisen mielestä. Ja toisin päin.

  Anaalitapeista löytyy paljon kokemuksia, mutta tärkeintä on kuunnella myös omaa kehoa. Vaikka tuotteen arvostelussa sanottaisiin, että koko on liian suuri, niin se ei tarkoita sitä jokaisen käyttäjän kohdalla. Jos olet vielä kokematon, kannattaa suosia pieniä tappeja. Jos taas olet kokeillut pieniä anaalitappeja, voi olla aika kokeilla suurempaa. Toisille on mieleen pumpattavat anaalitapit, joiden käyttö mahdollistaa koon muuttamisen mieleiseksi.

  Myös materiaali kannattaa valita oman maun mukaiseksi. Toisen mielestä lasiset ja teräksiset anaalitapit ovat epämukavia. Tuolloin tulee valita esimerkiksi silikoninen anaalitappi. Tärkeintä on, että liukuvoiteen kanssa ei säästellä, vaan sitä käytetään runsaasti.

  • Kuuntele omaa kehoasi ja mieti mitä itse haluat.
  • Aloittelijan kannattaa kokeilla aluksi pientä anaalitappia.
  • Muista runsas liukuvoide sekä maltillisuus.
  • Tutustu rauhassa erilaisiin anaalitappeihin, sillä toisille on enemmän mieleen helmet kuin tavallinen tappi. Toiset nauttivat vibraattorista ja toiset mieluiten ilman vibraattoria.

  Miten ostaa paras anaalitappi

  Anaalitapin valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman anaalitapin helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista anaalitapeista (tämä lista)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline anaalitapin ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Etsinnässä paras anaalitappi
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta anaalitappia. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä hukkaa aikaasi etsintään
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä anaalitappia. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida anaalitappia hankkiessa.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listaamistamme nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi anaalitapin, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen anaalitapinomistaja.
  Tilaamasi anaalitappi postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Anaalitappi – Miten sitä voi käyttää

  Anaalitappeja on paljon erilaisia. Toiset anaalitapeista ovat pieniä ja siroja, kun toiset taas suuria. Erilaisia anaalitappeja voi käyttää monipuolisesti. Lähtökohtaisesti anaalitappia hankkiessa kannattaa huomioida oma kokemus tapeista, lisäksi käyttötarkoitusta kannattaa pohtia. Erilaiset anaalitapit mahdollistavat mitä erilaisempia kokemuksia. Erityisesti aloittelijoiden kannattaa aloittaa pienistä tapeista tai esimerkiksi aloitusseteistä, joista löytyy myös pieni anaalitappi. Tässä esittelen muutaman hyvän vinkin, miten anaalitappia on mahdollista käyttää.

  Anaalitappi – Puhdistaminen

  Hyvä hygienia on tärkeä osa seksielämää.  Anaalitappien puhdistus on paras tehdä aina heti käytön jälkeen. Anaalitappeja on paljon erilaisia ja erilaisista materiaaleista tehtyjä. Valmistajan ohjeista löytyy aina parhaat pesuohjeet tapille. Anaalitappien kohdalla kunnollinen puhdistus on erittäin tärkeää, jotta hajuhaittoja tai muita ongelmia ei synny. Anaalitapin kunnossa pysymisen kannalta on hyvä aina varmistaa, että tappi on kunnolla puhdistettu ja kuivattu, jotta materiaalit eivät kärsi.

  Anaalitapin puhdistus tulee aina tehdä koko tapille, eikä jättää osaa tapista puhdistamatta. Erilaisten tappien kanssa on hyvä varmistaa aina, että kestävätkö ne pesun, ovatko ne vesitiiviitä sekä muut puhdistukseen vaikuttavat tekijät. Useimmat tapit kestävät pesun vedellä ja saippualla. Jos materiaali ei kestä saippuaa, on puhdistus hyvä hoitaa seksilelujen puhdistussuihkeella sekä puhtaalla kostealla liinalla.

  Anaalitappi – Videot puhdistuksesta

  Erilaisia anaalitappeja on olemassa paljon. Jotta niiden käyttö on mukavaa ja tulehduksilta sekä muilta haitoilta on mahdollista välttyä, niin tapit tulee puhdistaa kunnolla. Tähän olemme keränneet muutaman hyvän vinkin siitä, miten anaalitapit voi puhdistaa.